Акцията на Василев може да доведе до нови имена в кабинета

При следващи избори и едната, и другата страна ще загубят много
29 май 2023 14:32, Росен Стойчев
28
Акцията на Василев може да доведе до нови имена в кабинета
Снимка: БГНЕС

"Всичко това цели да даде някакво предимство на ГЕРБ. Твърде лесно се съгласи ГЕРБ на тази символична победа на „Промяната”. Те се опитаха да обърнат нещата, мисля, че ще намерят допирна точка, защото не виждам друг изход.

Още по темата
При следващи избори и едната, и другата страна ще загубят много. ГЕРБ също ще загуби избиратели, защото се скараха с БСП и с ДПС". Това заяви културният антрополог проф. Ивайло Дичев в ефира на Нова Нюз.

До довечера някой трябва да вземе мандата. Ролята на президента Румен Радев е много съмнителна – защо изчака, запита той. Има време да станат някакви промени. Не знам дали Асен Василев ще бъде оттеглен като номиниран за министър на финансите, но друго не е възможно.

„Акцията на депутата Радостин Василев ще помогне на ГЕРБ да постигне някакви ходове в състава на кабинета. Това правителство ще бъде кратко, но ще е в посока за постигане на стъпки към Шенген, бюджета”, обясни Дичев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Враг на България са егоистите, предатели, филите, а не някоя държава ! АКО ОСЪЗНАЕМ ОБЩИЯ СИ ИНТЕРЕС, ЩЕ СЕ СЪХРАНИМ, ДОРИ НЯКОЙ ДА СЕ ОПИТА ДА НИ ОГРАБИ ИЛИ НАПАДНЕ ! ИЗРАЕЛ БЕШЕ НАПАДНАТ ОТ МНОГО ДЪРЖАВИ ЕДНОВРЕМЕННО, НО ПОНЕЖЕ ИМАТ ВЯРА И РАЗЧИТАТ ОСНОВНО НА СЕБЕ СИ, РАЗВИХА СОБСТВЕНА МОЩНА ИНДУСТРИЯ С ТЕХНОЛОГИИ, ОТ ПУСТИНЯТА НАПРАВИХА ГРАДИНА, И СА НЕПОБЕДИМИ ! Давид срещу Голиат ! Швейцария също разчита на собствена армия и политика на неутралитет ! Но трябва да изберем БЪЛГАРСКИЯ ПЪТ !
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ПУТИН ЯЗДИ МЕЧКА Да отглеждат мечки за износ бе: мерино мечки, саански мечки, астраганени мечки и смесени породи, хем дълговлакнести, хем на фитили. Например кръстоска между сибирски мечок и Дмитри Медведев. И ето как Путин ще вържи 4те края на издънения от войната бюджет. Инак руските войници в Украйна ще се предават в плен, за да напълнят томбака и да загладят косъма.
26
1
 
4
 
! Отговори
Алстер преди 10 месеца
Ивайло Дичев е на хранилка в една от медийте, които получават грантове, за да се опитват да формират обществено мнение. ДВ. А сега Инвестор (друг грантаджия) му дава трибуна. Няма нищо случайно. Откакто записите станаха публични не е спирал да пере Просто Киро и Асан.
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Абе вие верно ли си ВЕРвате, че някой ще ви Верва. Смешници, мошеници, лъжци и крадци. С 35 депутати тръгнали да колят, бесат и крадат.
24
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ако някой, ако повечето от естаблишмънта считат че е нормално партията Препрахме Промяната да получи с 20 депутати цяло правителство а 220 депутати да им викат браво, то този наш естаблишмънт има много тежка задкулисна зависимост, защото едновременно не говори по съвест.
23
6
 
3
 
! Отговори
До ала бала преди 10 месеца
Габриел вече си профука мандата.Колки пъти да и го връчват?
22
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Какво правителство при тези условия?
21
2
 
10
 
! Отговори
Ала Бала преди 10 месеца
Дали ще е правителство на *** или Денков, все са един дол шарлатани. Или Правителство на Габриел или избори.
20
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
***, другия начин е ИЗБОРИ !!!! Посолствата ще изчакат още 3-4 месеца. Както обучават кадри от 20 години, сега ще изчакат още малко.
19
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За каква правова държава говорят ПП,ДБ, като напушиха няколко пъти конституцията и законите?! Никакво правителство с ПП,ДБ. Ще е трудно, но ще се справим, без ПП,ДБ.
18
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мария Габриел трябва да съди Кирил Петков, за сексистки обиди към нея и семейството й.Защо Борисов не съди Кирил Петков за незаконния арест, или министъра на МВР Рашков? Имаше две решения на съда, че арестът му е бил незаконен.Трябваше да ги съди и иска обезщетение. Стига, самоубийствена толеранция, "в името на държавата"! Не, това не е в нейна полза, а напротив, престъпления останали ненаказани, водят още много такива след себе си, рушат правовата държава. Хората са с тях, ПП на съд!
17
3
 
11
 
! Отговори
Не се разбра, преди 10 месеца
...как така щели да паднат избирателите на ГЕРБ, щото се били скарали с БСП и ДПС ??? Какво общо има, някой може ли да обясни!
16
3
 
20
 
! Отговори
Киро сексиста преди 10 месеца
Какъв вой вдигнаха за просташката песен на Слави, помните ли? А те какви ги наговориха за Мария Габриел само. За жена която не познават и никой от нас не познава, за разлика от ленената история на кирчо. Такива тежки сексисти и в селата ни няма със сигурност. А се рекламират като либерали и не знам си какви. Толкова за опаковката и маркетинговото. И за наивниците, които им гласуваха.
15
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Борисов и Габриел имат ли достойнство? В името на какво дадоха премиерския пост на шарлатаните от ПП,ДБ, които се изгавриха с тях и със съпруга на Мария Габриел, както и със самата нея/Киро сексиста/? Много хора искаме редовно правителство, но не на всяка цена, не с цената на самоубийство, брутални обиди, действия. България няма да тръгне напред с това правителство. Ако ги подкрепите, ще дойдат такива проблеми, че ще ви се иска, да сте на позицията, днес, но ще е късно. Избори!!
14
2
 
12
 
! Отговори
Последен променчески преди 10 месеца
ГЕРБ няма да загуби много избиратели. Към къде ще отидат? Промяната ще бъде около бариерата. Видя се, че искат да продадат коалицията с ГЕРБ като нещо друго на хората си. И че са готови на всичко за власт. А възникнаха като партия антигерб. Друга риторика, а и експертиза нямаха и нямат. Те ще правят всичко за да няма избори. Последни дивиденти от политическият им проект са това.
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Киро сексиста има късмет, че в България няма силно феминистко движение, иначе отдавна да е изгорял в политиката. Никакви "посолства" нямаше да го спасят.
12
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тия записи са точно подаване на топката на копейката дето само за посолствата говори. Фигуранта ПП и ДБ са си един отбор с копейката. Отбор Масква
11
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
По-добре избори, отколкото некадърници и продажници, начело със сексиста и насилника, Киро просто. Той не за пръв път, отправя заплахи и налита на бой. Отнася се иронично и унижава жените в политиката.
10
11
 
5
 
! Отговори
столичан преди 10 месеца
Не на промените, нека да използваме одобрените кандидати. Няма време да чакаме одобрението от посолстата на новите кандидати.
9
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ЛекетоотДойченеволя се изказа в полза на едно безсмислено правителство, провалило се с вот на недоверие. Чиито министри пробиха бюджета, разпиляха милиарди от вертолета и спряха развитието на България, ПП и компания. На следващите избори ПП които имат 32 депутати сега, ще паднат под 10%, заедно с ДБ. ПП,ДБ манипулираха машинния вот, купиха ромски кметове и правиха "алабала с президента", иначе, нямаше да са втора политическа сила. Те са нелегитимни!