ПП-ДБ скочи на Радев: Президентът не обединява, а разединява

Лорер: Правителството е нужно
92
ПП-ДБ скочи на Радев: Президентът не обединява, а разединява
Снимка: БГНЕС

В декларация от името на ПГ на ПП-ДБ Даниел Лорер обвини президентът Румен Радев, че не обединява обществото, а го разединява.  

"Обръщам се към избирателите на ПП и ДБ - знаем колко е трудно да си представите работа с ГЕРБ, но България днес и утре е по-голяма от това", каза той.

Лорер се обърна и към избирателите на ГЕРБ със същото послание, а към избирателите на останалите партии с настояването, че трябва да има правителство.

"Има един идеал, който ни обединява и това е, че България е свободна и независима парламентарна република. Докато отношенията помежду ни преминават между точка на кипене и точка на замръзване, България се отдалечава от призванието си да е свободна и развиваща се европейска страна“, каза той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: Радевпплорер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
1
 
! Отговори
Бай Кольо преди 10 месеца
Лорер,на това което казваш,хората му викат"СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА".Когато ви казвахме,че с вдигнатия юмрук Радев разединява нацията,си мълчахте защото ви беше удобно когато ви даваше власта.Сега,когато се обърна срещу вас се усетихте,че е разединител на нацията понеже вече не ви изнася.Само че вече е късно - след дъжд качулка.
71
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Какво прави тоя НЕбългарин в Парламента??? Защо един шuбaн жuд дава акъл на Президента??? Цензураста, само те чакам да изтриеш и те запрятам, твойтамaмkaмpъcна!
70
1
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 10 месеца
мда,затрили са мизабележката...Ще повторя по памет:..-Президента НЯМА ФУНЦИЯТА на "обединител на нацията" !!!..Той САМО ОЛИЦЕТВОРЯВА въпросното единство..А то се руши упорито от ВАС,които Какетя наречебоклуци !..А той знвае най-добре,зер се е ровил ЛИЧНО в мръсното ви бельо....Та вместо да се прегръщате взаимно и да си го слагате взаимно,да бехте поне гласували удължаване на наст. бюджет !..Та да не чуваме от най-високо място,че след 10.06 държавата ще спре да плаща бюджетни разходи-заплати,пенс
69
0
 
9
 
! Отговори
До Ямболски цървуль преди 10 месеца
Само прилича на "мериносна овча коза", за съжаление, иначе, от овцата и козата ползи има, ама от Лорер.....Не обиждай полезните животинки!!!
68
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Когато дигна юмрук и наистина разедини обществото не рИваха. тогава им изнасяше, ама, сега, като ги видя, че не стават за нищо и им тръгна напреко - рИвЪт! Нищо не е разединил, разделени и разединени сме си още отпреди. Жалко е, че няма обединителна фигура.
67
2
 
19
 
! Отговори
Борисчо преди 10 месеца
Друга песен запяхте. Аматьори. Некадърници. Закопахте държавата
66
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
С вас ли да се обединяваме бе, Джен дъри смотани?
65
2
 
15
 
! Отговори
Сметката преди 10 месеца
За това ли организирате днес г $ й парад пред Президентството, за да се защитите с остър маникьор и много силен парфюм.
64
4
 
6
 
! Отговори
Стамболов преди 10 месеца
Стратегическите решения в политиката се вземат не на седянки на аматьори, а от прозорливи визионери. Демократичният свят си пати най-често поради дефицит на лидерство.В нашия конкретен случай !Детински наивно е да се мисли, че неопитни аматьори с 1/4 от депутатите на парламента могат да преборят евразийската мафия у нас и да реализират всички свои градивни програмни цели.Нужен е прагматизъм. Колкото и да звучи грозно, трябва да умееш да се спазаряваш за всяка своя стъпка напред, ако се налага и с дявола.Защото залогът е много по-голям - или си държава от ЕС с парламентарно управление и
63
2
 
11
 
! Отговори
Ямболски цървуль преди 10 месеца
Този ми прилича на мироносна овча коза!
62
4
 
23
 
! Отговори
Добре е преди 10 месеца
да не се изказваш така нагло, когато не си избран с поне 50 % от имащите право на глас. И да си даваш сметка в колко малка котерия си. Това, че две банди били разединени, не е кой знае каква трагедия.
61
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Уж сте укумуш харвардци пък един селски хитрец ви го вкара с 2оо. Язък, язък че гласувах за вас
60
2
 
17
 
! Отговори
Eдин Българин пита преди 10 месеца
Няма ли българи, че този "красавец"?
59
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
България ги обединявала!? Аз мислех че ПОСОЛСТВОТО ви обединява? Държавни изменници, марионетки, продажници и бооклуци. Не струвате и куршумите с които народа да ви разтреля.
58
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен келеш преди 10 месеца
На следващите избори къде няма да има Ала Бала,Бойко ше ги свали парапетите колкото свали БСП,някъде до 9%макс:):):):)
57
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Президентът е избран от повече от половината народ на България, а вие???
56
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Президента ви скочи защото излъгахте и него, и народа като се сдушихте с гЕрб
55
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Крайни резултати от балотажа за президентски избори 2021 - ЗА Радев ПП - 90% БСП - 98% ИТН - 90% ДБ -72% Радев печели пред Лозан Панов въпреки че е кандидат на ДБ. ПП ПЛАКАТ : "Това е нашия президент ". Радевтеси го избраха!
54
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ПРЕДАТЕЛИТЕ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ.ПРЕДАТЕЛИТЕ В ЗАТВОРА
53
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това е така !, би казал видният парламентарист Гиньо Ганев.