Василев получавал много заплахи, охраната му била с него по 24 часа

Президентът не стоял зад решението му да пусне записа
53
Василев получавал много заплахи, охраната му била с него по 24 часа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Радостин Василев, който изнесе записа от заседание на Националния съвет на ПП и напусна парламентарната груапа на коалицията ПП-ДБ, се оплака, че получава много заплахи.

"Получих и в момента получавам сериозни заплахи от доста места, но не и от Кирил Петков и Асен Василев. Служители на МВР са с мен 24 часа", каза той.

Василев отрече да е подавал сигнали срещу съпредседателите на ПП Асен Василев и Кирил Петков, защото няма за какво.

"Това, което направих, не го е правил нито един български политик до момента и то е не камъче, а цял багер в блатото", коментира той.

"Не съм принуждаван от никого нито да го пускам, нито да не го пускам. Заплашван съм заради действията си – първо, след като обявих пресконференцията си и после – след като пуснах записа", поясни Василев относно записа от заседанието.

Той категорично отрече президентът Румен Радев да стои зад решението му да представи записа пред обществото.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: радостин василев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Какво стана с делото за заплаха от страна на този записвач срещу Христинка Иванова. Явно прокуратурата ще го трупчира, за да го държи изкъсо.
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мафията и мъглата е голяма. Кой с кого се е съюзил, срещу кого, това също е някаква тайна. Кой е добрият лош и лошият добър - тайна. Виждаме "ситуационни коалиции" между партиите и институциите. Хем са заедно по едно, хем са противници по друго. Радев, Боко, Гешев, Слави, Костадинов са хем приятели, хем врагове. Зависи от ситуацията и конкретния ден. Всеки от тях е измамник и манипулатор. Играе за себе си и събира ситуационни съюзници за деня. Другият прави същото.
45
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Руди Гела -втория Слави Трифонов ...
44
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
КАТО НЕ ИСКА ДА ВРЪЩА РУБЛИТЕ НА ПУТИН Е ТАКА
43
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ДА БЯГА В РУСИЯ ПРИ СВОИТЕ
42
0
 
6
 
! Отговори
Аз преди 10 месеца
Тая слюнка? Кви заплахи? Заплахи получват смелите хора.
41
0
 
5
 
! Отговори
Саки преди 10 месеца
Заплахите към Руди Гела идват от кака му Т. Дончева,че ще го сгащи по боксерки в спалнята му. Заради това полицейска охрана не е достатъчна ,трябва и военна.
40
0
 
12
 
! Отговори
Ели преди 10 месеца
Този отиде в историята. Вече никой няма да иска да работи с него. Каквото и да основе - все ще тегне съмнението каква следваща прототия ще направи.
39
0
 
6
 
! Отговори
Тука е така преди 10 месеца
Предателя вика на предалия го предател.
38
0
 
14
 
! Отговори
баба мара преди 10 месеца
аз съм против държавна охрана които се чувства застрашен да си наема охрана снеговите пари на адв кантора това е безобразие да се харчат нашите пари заподобни индивиди
37
0
 
15
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 месеца
Тоз и той стана много...важен. Те от Плевен са все...такива.
36
0
 
10
 
! Отговори
Чок Гюзел преди 10 месеца
Българската политика прекалено започна да мургавее! Време е тази *иганизация да приключи с плевенското ***!
35
0
 
5
 
! Отговори
Аха@ преди 10 месеца
И в леглото ли?
34
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Руди гела не получи поста който искаше, затова предаде и ПП. Предателя винаги остава предател.
33
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Радостин Василев изпра Бойко Борисов. Без да иска. Защото е амбициозен тарикат, който не подбира средства за целите си. И не мисли за последствията. Действа като уличен бияч, на когото нещо са отказали. На него лично - да стане министър на спорта, за да замете следите отпредѝ и да си изпълни обещанията към едни известни хора.Очаквам, като най-успешният политически играч на терена, Бойко Борисов да се възползва от това осветяване на шарлатаните. Засега само ГЕРБ може да ги бие на изборите.
32
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пепи Еврото е поредната икона в стената на мутро-гербаджийската интелигенция.ГЕРБ (доколкото може изобщо да се говори изобщо за самостоятеле субек извън опеката на ДПС, защото това е под въпросителна) си има Никола Филчев, Недялко Недялков, Мишо Константинов, Петьо Блъсков, Тома Биков, Иван Стамболов - Сульото и сега, новите звезди в гербавата галактика - Пепи Еврото и обаятелната му със своя интелект съпруга.
31
1
 
1
 
! Отговори
Гельо, преди 10 месеца
Плашат те,че ще те "уважават", ама само те плашат и ти си много разочарован... Бързай бавно. "Уважаването" няма да ти се размине.
30
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До ПапоА ТОЗИ КИРО Е СЪЩИЯ ЧЕ И ЗАДМИНАЛ РУДИ
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Василев - децата на васалите отиват в другата област, за да може ако васала се отметне да убият децата. Ето ви за каква ползват Габриел хахахаха ИСТИНСКО ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКО БРАТСТВО И ПАРТНЬОРСТВО ГЕРБ АКО СА СЪВСЕМ КАПИТУЛИРАЛИ НЕКА ИМ КЛЕКНАТ.Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2023/05/30/denkov-kanim-utre-gerb-razgovorite-triabva-da-se-podnoviat.571370#comment-newest
28
0
 
4
 
! Отговори
виктория преди 10 месеца
Задължително има сериозен гръб за да дръзне да направи запис и да го пусне!Не мисля ,че е благородна самоинициатива на Радостин Василев.Колкото мастит да е един адвокат,винаги може да падне и да се удави в яма с вода в задният си двор!Светило на правосъдието да е Радостин Василев,сам юнак на коня той със сигурност не е!Отборен играч при всички възможни варианти!Води се война близо,като цяло светът е в предвоенни години,преди ново разделение.Кове нова история и събитията ще са по-бурни от 90-те г