От ПП-ДБ: Нямаме тяснопартийни сметки, целият запис го показва

Преговорите бавно тръгват, вече не сме в ледената епоха, посочи Росен Костурков
31 май 2023 21:26, Красимир Ангелов
15
От ПП-ДБ: Нямаме тяснопартийни сметки, целият запис го показва

Преговорите бавно тръгват. Вече не сме в ледената епоха. Няма крайно решение към днешна дата. До понеделник, когато трябва да върнем мандата, има много време, заяви депутатът от "Продължаваме промяната - Демократична България" Росен Костурков в студиото на "Денят ON AIR".

"Като говорим за експерти - точно Асен Василев не бива да си изтегля кандидатурата. Асен Василев е най-добрият финансов министър, който държавата в момента би могла да има. За момента нямаме официални решения", добави той.

Той коментира и изтеклите записи в публичното пространство.

"Записът е на работно заседание на 50 човека. В момента, в който Радостин Василев обяви, че има някакви записи, аз го призовах да публикува целия запис. Призовавам всички, които имат някакви съмнения, да чуят целия запис. Извадени изречения или думи звучат по един начин", коментира гостът пред Bulgaria ON AIR.  

Костурков определи вчерашното заседание на службите като "смешно", като подчерта, че в него прозира пиар кампания.

"Смешно е, когато НС вика шефовете на най-важните служби в България, за да научи нещо от тях и го прави на открито заседание пред камери. Интересува ги как да си направят пиар кампания на гърба на службите. Заседанието се превърна в пиар кампания на определени политици и със съдействието на службите", на мнение е депутатът от "Продължаваме промяната - Демократична България".

Ако има редовно правителство министърът на вътрешните работи ще бъде от "Продължаваме промяната" или поне избран от партията, уточни Костурков по повод казаното в записа и призова той да бъде изслушан докрай.

По думите му държавата ще загуби много, ако отиде на избори. "Единственият шанс държавата да има редовно правителство, което да свърши нещо, е това, което се опитваме да сглобим. Ние нямаме тяснопартийни сметки. В този запис се чува ясно казано", настоя Костурков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
2
 
! Отговори
По същество преди 10 месеца
Човек... Тия не са хора... Той гол пред теб ти а'ка на капака на колата и ти обяснява как трябва да му дадеш пари, че ти я мие.
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Записа е аудио,не е видео да се видят как се появяват на екрана и кой какво изговаря щом толкова държат за истинноста на записа,а може да четат реплики на екрана,което технически е възможно,усъвършенствано вече да не се бъркат и засичат неудобно,но защо казват,че са нямали запис защото на зоом не се отчитало никакъв,а нещото дето предоставили било оргинал както писаха даже онлайн,що може да се предава от студио в студио или на отсрещната страна,но сега имали запис що предложили да предоставят.
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Психари.Подправили са изборите с ала бала,а искат правителство да правят.Наглеци!
10
3
 
9
 
! Отговори
Коалиция преди 10 месеца
ПП-ДБ = Переме Престъпници - Даже и Баце. И всичкото това е за власт, която след това се монетаризира - за огромни пари.
9
0
 
9
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 10 месеца
Костурков ми чух го и? Все си говорят за незаконно овладяване на службите, за Ала бала с президента¿?? И накрая за шкембе чорба !!! Та така
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тия не спряха да замазват гафа. Сори, не ви се получава. Излязохте по-лоши и от Бойко. Изпрахте го без да искате. На нови избори няма да хванете и 8%. Свършихте. За това ритате да има правителство, щото иначе ще сте по-долу и от БСП.
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Асен Василев е най-добрият финансов министър, който държавата в момента би могла да има."////ХА ХА ХА как може да наричаш един мошенник който фалирал фирмата си в Англия и оставил борчове за близо 9 млн.паунда. Откраднал от сътружниците си софтуерен продукт и го продал в Китай. Според бившият сътрудник на Асен Василев, Мортен Лунд казва: "Той е измамник и заедно с няколко програмисти взеха кода и заминаха за Китай и го продаде на китайското правителство, след като аз намерих тези клиенти"
6
1
 
11
 
! Отговори
Посолството преди 10 месеца
Те просто са невинни предатели
5
1
 
10
 
! Отговори
до 3 преди 10 месеца
Какво означава да "служиш", бе бедоразумение човешко? Служи се в казармата. Животът се живее. Защо не си гледаш нещастния живот, а се занимаваш с неща по-големи от тебе.
4
3
 
12
 
! Отговори
Защо? преди 10 месеца
Подавайте оставките и пътеките. Предатели. Посолства, щял да уволнява, служби,директори, министри. Нали миналата година ви слушахме воя че никога ГЕРБ и кво сега ГЕРБ. За вас гласувах отреп_ ли дол_ ни. Марш. Гешев спиш брат.
3
5
 
8
 
! Отговори
ППЛГДБТ + преди 10 месеца
Замразяваме изчегъртването,размразяваме брачното ложе!Сватба ще има,щото Посолството така каза :)
2
3
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
Боже! Ако Асен Василев е най-добър финансов министър за момента, то наистина здравата сме го закъсали. Един абсолютен некадърник, който съсипа финансовата система на държавата, да се представя като спасител е върхът на абсурада.
1
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тея са пълни психопати