ПП-ДБ и ГЕРБ на среща в кабинета на председателя на НС

Засега коментар няма
Обновена: 31 май 2023 12:54 | 31 май 2023 12:42, Камелия Цветанова
14
ПП-ДБ и ГЕРБ на среща в кабинета на председателя на НС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, архив

Както беше заявено ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС днес отново продължават разговорите за съставяне на кабинет с втория проучвателен мандат.

Вчера от ГЕРБ поставиха нови условия пред втората политическа сила в НС, а днес представителите на двете формации се събраха в кабинета на председателя на НС Росен Желязков.

Засега коментар няма.

Още по темата

„Разговорите продължават”, лаконично посочи номинираната за ротационен председател от ГЕРБ Мария Габриел за продължаващите три часа вече преговори.

В срещата участват тя и кандидатът на ПП-ДБ за ротационен премиер Николай Денков. Съпредседателите на ПП Асен Василев и Кирил Петков разговаряха в кабинета на председателя на НС с Мария Габриел, там са и Десислава Атанасова, и Томислав Дончев от ГЕРБ.

В самото начало на разговорите присъстваше и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
По всичко личи че ше има сватба. Асанка шее булката а Гаргамел младоженята. Кума шее барселонагейт. Уреждат се нещата. Барселона ше клекне щото му искат имунитета и ако не не направи правителство ше требе да се оди на избори а той ше остане без имунитет.
11
0
 
1
 
! Отговори
А Посланика преди 10 месеца
Присъсвал ли е? Или е бшло излъчвано по Zoom?
10
5
 
3
 
! Отговори
мислещ преди 10 месеца
Много ви се искат нови избори, щото някой ви пусна мухата, че можете да набъбнете след едни нови такива. То може и наистина да набъбнете, като ферментирало кисело мляко, че дори и да избухнете, ама повече, няма как да станете освен ако не дадете гражданство на 1 милион руснаци и те не гласуват за вас...
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това в американското посолство ли се случва?
8
8
 
9
 
! Отговори
Стамболов преди 10 месеца
Правителство от експерти без остри политически камъни ! Който е против излъчване на правителство от първите два мандатонодителя тласка държавата ни към разпад !
7
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Успех! Направете правителство, но не с 18 месечен, а с 4 - годишен хоризонт! Това е много време, за което много неща ще се променят, политическия живот ще се нормализира, икономиката отново ще тръгне нагоре, руската агресия ще е приключила, а народа ще живее спокойно
6
6
 
12
 
! Отговори
Уйович Муйович преди 10 месеца
До ЗозоХората не искат евро правителство, а БЪЛГАРСКО такова. Коалицията ГЕРБ-ПП-ДБ сама признава, че не зачита интересите на държавата България, а само тези на ЕС и САЩ. Затова тези хора не са легитимни пред българския народ. Пък и няма как с реални 7% от гласовете, да искат цялата власт.
5
10
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 10 месеца
Ще има Евро правителство и много руски слуги ще реват.
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ама как, ама защо, нали щяхте да ги чегъркате ?! Някои от ПП казват, не искаме, но трябва - За Майка България, За да има стабилност. Лена и тя за стабилност бърса парапетите и се курулира, лична де, не държавна.
3
5
 
8
 
! Отговори
Чиновник преди 10 месеца
Няма смисъл вече от срещи, разговори и т.н. Разсъхна се работата и трябва нови избори. И не чак наесен, а СЕГА. За максимум един месец, без проблем може да се организират избори.
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Престанете вече с този цирк. Нови избори и това е.
1
3
 
10
 
! Отговори
Ханко преди 10 месеца
Пътници