ГЕРБ и ПП-ДБ били близко до МС, ПП предлагали имената, искали да носят отговорността

Борисов: Тежко е времето, не е по силите на една партия
190
ГЕРБ и ПП-ДБ били близко до МС, ПП предлагали имената, искали да носят отговорността
Снимка: архив, БГНЕС

Мария Габриел и Николай Денков водят преговорите и мисля, че са много близко до вземане на решение, но докато няма резултат, нищо не е договорено. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"ПП искат сами да си носят отговорност, включително и с политически лица, ние с ДБ отговаряме на техните изисквания. Ако има одобрени експерти от по- широк спектър и те ги приемат, но това е тяхно право", обясни той относно бъдещия състав на кабинета.

Още по темата
Според него е хубаво и Мария Габриел да предлага имена на министри.

"Много е тежко времето, не е по силите на една партия, но те имат високо самочувствие от Промяната", коментира Борисов.

Относно обвиненията на бившата "Мис България" Ивайла Бакалова, която в сряда даде показания по аферата "Барселонагейт", той отсече, че не я познава.

Тя беше определена като ключов свидетел от шефа на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев. Манекенката обяви, че е била заплашвана, но не се страхува за живота си.

"Аз не я познавам тази жена, никога, по никакъв начин не съм се срещал с нея. След като направихме съдебната реформа, става явно модерно всеки - Бойко Борисов, Бойко Борисов... оставете ме вече, две години не сме на власт, нямате ли си друга фигура. Не я познавам, как може да знае за мен човек нещо, щом аз не го познавам", отсече той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Страхливата мутра Борисов, майстор по кражби и пцеляване предаде цял народ и държава за да спаси г.. за си!
158
0
 
7
 
! Отговори
Отбор крадци! преди 10 месеца
Коалиция за запазване на ИМУНИТЕТИТЕ!
157
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Професионален психолог: Киро и Кокорчо доказани психопати!!! https://youtube/watch?v=u5RyMjENeqM
156
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ПП украински евреи от западни държави, такива взривиха Украйна преди години. Няма да допуснем това! А Бойко, който служи също на чужденци и тях и си подадват топката, кой ви управлява досега през Бойковото управление? ГЕРБ, ДСБ, ДБ. Същите взеха и властта сега! ***!
155
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Кой е ДАНИЕЛ ЛОРЕР?ЛОРЕР е роден в ШВЕЙЦАРИЯ, израснал е в Белгия, произход турски евреин от рода Челибон агент на Мосад. Завършил е Компютри и информатика в ТЕЛ АВИВския Технически Университет стартирал с 1-ва стартъп платформа в ИСТАНБУЛ където направил първите милиони. ЛОРЕР на иврит се превежда капитан, навигатор, командир издаващ КОМАНДИ, направляващ."
154
3
 
6
 
! Отговори
Даскал Кольо преди 10 месеца
С Тагарев- военен министър.....стягайте ковчезите български войничета.....
153
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ти не я познаваш, но тя познава жената в Барселона, която ти познаваш, която живее в къщата, въпросната. За която испанската преса писа след разследването им -- това е къщата на премиера на България.
152
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Къде са парие изнесени със самолета на авиоотряд 28, мутрооооо?
151
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Украински евреи искат да поемата управлението чрез еврейско-американската партия ПП, аз не искам Майдан, твърдо не на ПП!
150
0
 
4
 
! Отговори
Дед Мароз преди 10 месеца
Тюлип, искам те в панделата:) С пожелание за дългогодишно пребиваване при бай Ставрос...
149
1
 
5
 
! Отговори
Майдан ли? Не щем! преди 10 месеца
"ПИАР-кампанията на Продължаваме промяната на Киро и Асен бе водена от израелската ПИАР компания CIY Global. която е собственост на генерал.ДАНИ ЙАТОМ шеф на МОСАД (ген.Йатом произход украинец от гр,Черневци).От гр.ЧЕРНЕВЦИ е НОВАТА украинска посланичка млада специалистка сексоложка. БОКО Тиквата 12 години развява ФЛАГА с 2 СИНИ линии в сградата на МВнР пред очите на всички български тв-зрители, което е ПРОЕКЦИЯ на ИЗРАЕЛСКОТО знаме.Ментор на КИРО ПРОСТОТО в Харвард е бил професор Стийв Йардлинг щатен агент МОСАД."
148
3
 
9
 
! Отговори
Край преди 10 месеца
Ех Бойче и твойта не е лесна - от едната страна Магнита /Посолството/ те дебне от другата страна Каскета /Шиши и Доги и руснаците/. Сега полягаш на Посолството ама и ония с каскетите не прощават.За България е най-добре Президента да управлява доде трае турболенцията.
147
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ах Бойко - мас ти йо долна. По-ниско не си падал никога. Дори когато беше уж победител пак те над упи ха.
146
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ясно чух като говорещия каза 7/10 процента какув мандат изпълняват тогава ?
145
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До предходно мнение. Какво престъпление към републиката е имал предвид Николай Марков защото така думите звучат като извадени от Контеста.
144
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Прави ми впечатление че средствата за масово осведомяване и някои уж независими представители на един вид морално "нелигитимни" органи с изтекъл мандат много бързо приеха риторика и поведение стил "пълзящ фашизъм" както правилно го определи един значим политически лидер.
143
0
 
6
 
! Отговори
ИНТЕРВЮ преди 10 месеца
НИКОЛАЙ МАРКОВ: ПРЕХОДЪТ ЗАПОЧНА С ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ РЕПУБЛИКАТА - ТАКА И ЩЕ СВЪРШИ.
142
3
 
8
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 10 месеца
пп нямат моралното право да се вживяват в управлението на страната с политически фигури.Такива персони само ще продължават доограбването на и без това ограбената държава.
141
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Да не е посмял! Кой му дава право на Борисов, да продава вота на избирателите, на ГЕРБ?! Това е подигравка с тях. Не е вярно, че ПП и ГЕРБ имат сходни виждания за държавата, ПП откраднаха от ГЕРБ, за да си осигурят подкрепа към властта. Наместиха се като кукувица в чуждо гнездо. Старото СДС го няма и нека шарлатаните да не се изживяват като седесари, защото не са. Те са деца на комунистите, които разбиха онова СДС, отвътре.
140
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Омръзна ми туй, постоянно да ядеш, постоянно да пикаеш, постоянно да се... ереш, постоянно да се еее...бебебеш, постоянно да избираш шкeмбaци и никъде да не виждаш юнаци без щкeмбaци!