Лозан Панов към Борисов: Разкайте се и направете каквото трябва

Панов с открито писмо до лидера на ГЕРБ
43
Лозан Панов към Борисов: Разкайте се и направете каквото трябва
Снимка: БГНЕС

Бившият кандидат за президент Лозан Панов пусна открито писмо до Бойко Борисов в социалните мрежи.

"Драги, г-н Борисов,

преди осем години по време на празника на висшата ни съдебна инстанция, обявих отвисоко, онова, в което вече се бях убедил. Обявих, че сме "изправени пред система, която е вербувала големи човешки и материални ресурси в изграждането на добре действаща машина, която умело си служи със службите, медиите, икономиката, политиката и разбира се – съдебната система. Действията й не се огласяват, а се държат в тайна, грешките й не се изваждат на показ, а се премълчават и укриват, противниците й се преследват докрай, а тайните й – то те са много грижливо пазени и не могат да бъдат разкривани. Именно съдебната власт е тази, която може да изчисти всичко това и да върне върховенството на правото".

Случващото се в дома на Темида през последните седмици отново доказа, че тя е в плен. За жалост, страната ни се е превърна в заложник на безпътицата, в която ни вкараха вилнеещите алчност и кражби. Затова Ви моля, да направите последни възможни усилия, за да предотвратим удара в айсберга, който ни се е изпречил.

Знам, че през 2016 г. избрахте от коя страна да застанете и не огласихте името на ласкателя, предупредил Ви с телефонно съобщение. За Ваша радост, нищо на Пътя не е постоянно и се променя, а ние само избираме кои да сме там. Но промяната у Вас я зове не само Пътят, а времето и дългът към страната, в която сте се родил.
 
Във вятъра на бурята, която се опитва да Ви отвее, сам знаете, не се крие промяна. В този вихър се върти миналото, започнало със скритите малки компромиси, като този с телефонното съобщение. Започнете с малкия, защото малките компромиси отварят вратите към големите грехове.
Не допускам, че ласкателят, написал онова телефонното съобщение, днес иска точно обратното, но това Вие знаете по-добре. Не допускам и, че иска да отмъсти на другарите Ви, с които сте избрали да управлявате. Така, както не допусках, че ходи в ЦУМ-а на консула на Русия, макар и всички да бяха разбрали, че това се случило. Не допускам и, че консулът на Русия в „града под тепетата“, е в братска дружба с държавния ни глава. Не бих могъл да допусна, че във Вашите открити разговори с блюстителите на закона, участват някогашен съдия, управлявал в „града под тепетата“, когато руският консул „отхапа“ първата голяма хапка от най-старото тържище на Балканите. Усладила му се, вярвам, че по-добре от мен знаете, с какъв апетит погълна и останалата част.  

Мисля да Ви припомня думите от отвореното писмо на съпругата ми от януари 2021 г., когато някой се опита да Ви предпази от Вас самия. Там бе изписано, че илюзията Ви е ялова, ако вярвате, че клакьорите, с които сте се заобиколили, Ви мислят доброто. Не видяхте и не чухте и затова днес сблъсъкът Ви с действителността стана челен. Затова Ви моля днес отново, разкайте се, и направете каквото трябва, за да спасите страната ни от угрозата, която е надвиснала над нас. Вярвам силно, че няма да допуснете да влезем в още по-гъст мрак, като разбиете дебелата черупка на своето его. Отвъд нейните стени, вярвам, ще чуете отново тихия глас на съвестта. Чуйте го и го последвайте, той ще Ви отведе нагоре, защото разкаялият се грешник е по-мил на Бог от светеца".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: Лозан Панов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
3
 
! Отговори
Дддд преди 10 месеца
Очакваме КЕЙФОР да обгради законното правителство на Киро и да започне унищожаването на народа .
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Калина - а-а, накъде те отврЪщат Светците уе?
29
0
 
0
 
! Отговори
В. преди 10 месеца
Драги Лозане. Това писаното в кавички важи едно към едно за всяка власт. Сега на Анархисти ли ще се правим?
28
2
 
3
 
! Отговори
Баце къ пастора преди 10 месеца
Альоууу...Лозанеее...Панооов...А БЕ Я ЪРььь У ЛЕВО !!!!!
27
5
 
8
 
! Отговори
Дора преди 10 месеца
Големи глупости е написал Лозан - психопатна непълноценност и вътрешно залитане лъха отвсякъде. Не го дочетох докрай, че ме е страх да не получа някакви отклонения в мисловния процес.
26
5
 
8
 
! Отговори
Нане преди 10 месеца
Тоя нема ли, кой да го освидетелства Ве.... ===))) Гълъбова, влез си в професията...
25
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Айде и този се нареди на голямата опашка от хора, които лягат и стават с Борисов.
24
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Той Баце искаше да се пенсионира, но от ПП и ДБ обещаха да го изперат човека, че без него не могат
23
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Напротив! Точно ПП трябва да подкрепи, защото те и ДБ са истинските носители на промяната. Не само трябва да ги подкрепи, но и да си даде имунитета и позволи да бъде разследван, след като твърди, че миналото му е чисто....но то не е! Миналото му е на гангстер, от когото са страдали невинни хора. В Румъния той отдавна да беше в затвора!
22
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сега съдбата на България е заложена на карта, и колкото и да не ми се иска да го призная, всичко зависи от Борисов. Само той може да спаси страната си, като НЕ подкрепи ПП и НЕ състави правителство.
21
4
 
9
 
! Отговори
КАНДИДАТИРА СЕ... преди 10 месеца
ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР...... ЯВНО Е......... ПОДГОТВИЛИ СА ГО ДА Е БЪЛГАРСКИЯ КЬОВЕШИ..
20
3
 
15
 
! Отговори
Калина преди 10 месеца
Добре,че всички вие сте ,,Светци" Нагли безсрамници Отвръщавате!
19
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На фона на изказването на тия от ПП че искат да сложат техни хора по върховете на службите тоест да ги овладеят и да ги подчинят, тоя Панов да говори за разкайване от други е трагично. Значи за техните хора е ок, а за другите не е. Ето това е проблема. Все едно някой съдия да отсъжда различни присъди за едно и също престъпление при едни и същи обстоятелства.
18
18
 
20
 
! Отговори
Българин преди 10 месеца
Трета година, откакто държавата рови ли рови дъното, под вдигнатият юмрук на Радев, а те продължават да си циклят на мантрата..."Мутрата Боко"? Алоооу, Борисов вече трета година не е във властта! Докога все той ще ви е виновен за вашата некадърност и крадливост?
17
7
 
15
 
! Отговори
ваше головодие преди 10 месеца
Лозанее,хората са казали,че *** трябва да мълчи,иначе се издава че е такъв!
16
22
 
18
 
! Отговори
Ива преди 10 месеца
Наистина сте жалки .За какво да се разкае Борисов?!.Хайде бе само Борисов ли вие виновен за всичко?! Жалки клоуни
15
4
 
8
 
! Отговори
Милионер преди 10 месеца
Да се разкарат, просто защото не могат да направят нищо. При това, не само Борисов, но и Радев, че и другите генерали, които все не могат да си намерят шапките. В случай, че греша, просто ще ги попитам няколко неща. Колко избори правиха политиците през последните 2 г. Къде им е редовното правителство, което точно депутатите свалипа преди това. Къде им е бюджета за 2023 г. Ами, да се разкарват всичките.
14
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ще му се на Боко-Мутрата да се измъкне с едно разкаяние.
13
11
 
11
 
! Отговори
Кой е Лозан? преди 10 месеца
За пръв път го чувам това... нещо! Съгласувал ли е брървежите си с посолството?!?
12
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Държавата фалира ,няма пари.Споко ,идват новите заеми с дебели лихви да борим инфлацията . Който е вал - е вал ...А дали Бойко или Коце или Кирчо отпред ... все тая.