Напрежение в НС, почти се стигна до бой между депутати

Росен Желязков даде почивка да се успокоят страстите
Обновена: 1 юни 2023 09:57 | 1 юни 2023 09:40, Камелия Цветанова
171
Напрежение в НС, почти се стигна до бой между депутати
Снимка: БГНЕС

Напрежение в парламента, като почти се стигна до бой между депутати.

Наложи се председателят на НС Росен Желязков да прекъсне заседанието, а квесторите се намесиха, за да успокоят законотворците, които се струпаха до трибуната за изказване.

Всичко започна с декларация на "Възраждане", на която Явор Божанков от ПП отговори, че от партията на Костадин Костадинов са политически отпадък и национални предатели. Това провокира Николай Дренчев и негов съпартиец от "Възраждане" да станат от местата си и да тръгнат към трибуната, последваха ги и депутати от ПП в опит да защитят Божанков.

В декларацията си от „Възраждане“ отново настояха ПП да напуснат НС, защото са показали как държавата е завладяна от чужди посолства.

Божанков пък заяви, че "Възраждане" е пропуска партия и последва напрежение в залата.

Манол Пейков от ПП-ДБ, който се оказа в ядрото на групата бутащи се депутати, коментира, че не е нормално поведението на народните представители от "Възраждане“.

"Явор Божанков беше сам, а те бяха глутница. Нахвърлиха се върху него, отидох да ги спра. Дойде Златанов, после и другите. Боли ги и ще продължава да ги боли за някои неща", коментира той.

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов отсече, че депутатите от неговата партия никога от парламентарната трибуна не са си позволявали да отправят лични, персонали обиди.

"Това същество, което говори, съществото се казва Манол Пейков и другото подобно същество(Явор Божанков б.ред.) в момента в станат да излязат да говорят от трибуната оттук насетне ще ги сваляме", закани се той.

"Тези хора трябва да лежат по затворите за национално предателство, позорът остава само на тяхната лична сметка", настоя Костадинов.

Веселин Вешев от „Възраждане“ се оплака от насилие от страна на Манол Пейков.

"Онзи рошавия господин се пресегна взе ми очилата, свали ги от главата ми, стисна ги и ги счупи. Не съм му направил нищо, просто бях близо до него", каза той.

Костадинов обясни, че Вешев е шампион в силов трибой.

"Той е един от най-силните хора и ако си бяхме позволил подобно поведение, някой хора сега нямаше да могат да развяват рошавите си гриви тук", скочи лидерът на „Възраждане“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
0
 
0
 
! Отговори
българин преди 10 месеца
В момента Русия има в парламента ни две партии които я подържат-БСП и Възраждане!Коя ли партия щащитава нашите български интереси?Не знам,затова и не съм гласувал. Мисля,че няма такава.Затова не гласувах.
130
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Костадинов, сериозно те питаме, ние твоите атакисти и вемероисти. Кога подаваш протестната нота до САЩ и Посолството. Нетърпеливи сме, буйни сме, ти уж си с нас, но започваме да се съмняваме. Ти ли си нашият истински Вожд? Или си предател? Защо не подаваш протестна нота до САЩ и Посолството? Цирковете в парламента не са ни достатъчни, искаме действие, или се отричаме от теб, като предател. Ще търсим нов Вожд. Ти не ставаш за нищо. Не си достатъчно радикален и се пазиш от американците и ни лъжеш.
129
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Доказаните предатели викат "предатели". Изложиха се със записите, а хулят. И в крайна сметка онзи мисир, дето е счупил очилата на шампион по силов трибой го доказва. Защото, ако шампиона по силов трибой искаше да се бие да беше му смачкал мижавата тиква.
128
1
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 10 месеца
Време за бюджет, МРЗ, майчинство, осигуровки и тн. да се гласува няма, но да се джавкат като баби на пазара за краставица намират! Разпускайте го това НС и без това вече 2 месеца само взимат заплати, а работа за 1 стотинка не са свършили!
127
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Без да чета статията знам, че вгъзродените са в основата на поредната селяния сътворена в НС.
126
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
България и съюзниците от ЕС и НАТО подкрепят ПП и ДБ. Те мога да решат проблемите на българите . Не Възраждане , не ВМРО , не Атака, не и ГЕРБ. Само със Съюза ЕС и в Шенген , България ще има успех.
125
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
То *** сигурно имат "пикантни" записи с тия двамцата, и с това ги държат на каишка. *** как се възпалиха копейките смотани.:)))
124
2
 
5
 
! Отговори
киро преди 10 месеца
Ааа браво, браво нека да видят избирателите им, за какви ,,достойни,, законотворци са гласували.И *** и ПП, са национални предатели. Едните са *** а другите са поклонници на ФАЩ. И това чудо ли искате да ни управлява?
123
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
....или като Деса общата..
122
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
до 129 По-овладяно, като Манол Пейков и Ананиев от ПП или като Свиленски от БСП или като Биков от ГРОБ? Не ме разсмивай бе!
121
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Да.И все пак някой партии го правят по овладяно.А може би снимат тези от Възраждане Възраждане в близък план ,но са отвратителни.
120
0
 
3
 
! Отговори
Димитрий преди 10 месеца
Жалко, че е почти поне нещо щеше да са свършили......
119
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
до 125 Те само Възраждане ли са такива? Всички до един са такива.
118
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Възраждане в парламента приличат на хихикащи хиени.Противно е да гледам в парламента хилещи се физиономии.Поведение присъщо за глупави и елементарни хора.Крякащи и врякащи.Овладейте се бе.
117
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Машините да се забранят и отиваме на нови,ЧЕСТНИ избори.А ПП-ДБ-ББ - в панделата !
116
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Има една нова депутатка на около 50 години от Възраждане и днес Божанков като слезе от трибуната и тръгна към изхода защото знаеше че ако стои там ще яде бой и тази депутатка с бяло сако го пресреща и му казваше нещо от рода" Къде се намираш бе?" Муахахахаа... разкрещя му се яко от 50 сантиметра.
115
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Росен Желязков през цялото време на обидното изказване на Божанков, което беше само от обиди укротяваше залата, а не и оратора. ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!ПОРУГАНА БЕШЕ ПОРЛАМЕНТАРНАТА ТРИБУНА ОТ ТИЯ КОИТО ЛЪЖАТ ЧЕ СА ЗА ПАРЛАМЕНТАРИЗМА, А ПО НОЩИТЕ ДОГОВАРЯТ ЧИСТКИ НЕЗАКОННИ И ПРИЕМАНЕ НА ЗАКОНИ ЗА ЧИСТКИ И СЛУЖБИТЕ ДА СЕ РАЗНИЖАТ ОТ ЧУЖДИ КОНСУЛТАНТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
114
1
 
5
 
! Отговори
До 120 преди 10 месеца
ГЕРБ знаели какво правят?Пхахахаха.Хич си нямат на идея какво правят,единствената им цел е да спасят имунитета на банкята,ама и това не вярвам да се случи.А избирателите им са отвратени и разочаровани вече тотално от тях,така че на едни следващи избори за тях ще гласува само администрацията,ама и това не е сигурно.
113
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ето коментарите в руските фороми по случая с кадруванто на чуждите посолства в нашите служби : Просто ШурикНе ми пука. От думата "абсолютно". Достатъчно е да си припомним на коя страна са се били "братушките" в миналите световни войни и на чия страна са в настоящата.Вячеслав ЩербаковЗа кого Господ да пази България? Тя избра своя път и той отново срещу Русия. За пореден път историята не ни учи на нищо. Във всичко съм съгласен за подкрепата на Just Shurik.Михаил ЮсиповПросто трябва да забравите дори тази дума "братушки"! Ако Император Александър II знаеше предварително, че тези "братуш
112
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Коалицийката и по простотия и по предателства и по всичко в отрицателен план надминава Възраждане. Обаче всичките говорители по медиите се правят на слепи, че пълзящия фашизъм настъпва. Нищо не е далеч деня, в който и вас ще ви приберат за справчица в полицията като през демократичния идеал на тия демократи - 1941-1943 година... Сега си седете и гледайте безучастно сеир. Сега обиждат, чупят очила, парламентарната трибуна е тяхна Росен Ж казва ама тихо чуйте обидите им внимателно, цирк