Нинова след боя в НС: Разруха, дъно и падение

БСП останала единствената партия, а не сбирщина или ГМО
145
Нинова след боя в НС: Разруха, дъно и падение
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова разграничи социалистите от случващото се в парламента и физическите сблъсъци, до които се стигна днес.

"Две кохорти взаимно се обвиниха в национално предателство. Едните, т. нар. евроатлантици бяха обвинени за служба на чужди посолства. Те от своя страна обвиниха другите в Путинизъм, слуги на Путин, защитници на интересите на Русия. Плюха се буквално, чупиха си очила, късаха си ризи. Наричаха се джендъри срещу фашисти. Стигна се до екстремизма на „Възраждане“ да искат нахлуване в Народното събрание и да говорят за преврат и контрапреврат. Видяхме разруха, дъно и падение. Ние не сме част от това", посочи Нинова.

Тя настоя, че иска да разграничи БСП от това, което се случва в НС.

Още по темата
"Не искаме да ни слагате по един знаменател", отсече червената шефка.

"БСП остана единствената партия, българска, която не се кланя на никого и взима решенията си за национализация интерес. Социалистическа, единствената, която се бори с неравенствата и партия, а не сбирщина или ГМО, което е пуснато на политическото поле само да руши", скочи тя.

По думите й в момент, когато България има нужда от стабилност, а хората от сигурност, това което се случва в НС е разруха, дъно и падение.

"Само ние от БСП не сме част от това. Най- хубавото нещо в политиката е да си независим, за да може да взимаш свободно решения и ние от БСП не се кланяме нито на едното, нито на другото посолство и заради това предлагаме третият път на развитите и това е пътят на българския национален интерес. Предлагаме мъже и жени, които могат да казват „Не“, когато е засегнат българския национален интерес. Уверявам ви, че националният интерес може да бъде защитен стига да има отговорни политици", каза Нинова.

"В този екстремизъм, алчност за власт, договорки с мафията за правителство на всяка цена, на омертата, за спасяването на Борисов не се чу нито дума с грижа за хората. БСП сме единствената, която в тези размирни седмици не само постави въпроса с грижа за хората, а свърши работа, но нашите закони за безплатни лекарства, за увеличение на минималната заплата на 850 лева и преизчисляването на пенсиите бяха отхвърлени от другите ПГ", посочи тя.

Според нея трябва да има санкции за депутатите, когато се стигне до скандал като днешния.

Тя обвини председателя на НС Росен Желязков, че не е реагира адекватно. "Росен Желязков нанесе поредния удар на парламентаризма. Не може да абдикираш от работата на НС само защото фашисти и екстремисти са се сбили", отсече Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Е какво да се очаква на място където са се събрали всички мафиотски структури.
105
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Костадинов, сериозно те питаме, ние твоите атакисти и вемероисти. Кога подаваш протестната нота до САЩ и Посолството. Нетърпеливи сме, буйни сме, ти уж си с нас, но започваме да се съмняваме. Ти ли си нашият истински Вожд? Или си предател? Защо не подаваш протестна нота до САЩ и Посолството? Цирковете в парламента не са ни достатъчни, искаме действие, или се отричаме от теб, като предател. Ще търсим нов Вожд. Ти не ставаш за нищо. Не си достатъчно радикален и се пазиш от американците и ни лъжеш.
104
1
 
2
 
! Отговори
И вие сте маносани преди 10 месеца
по рождение, ама само се правите на света вода ненапита
103
0
 
5
 
! Отговори
предател завинаги преди 10 месеца
Божанков,който предаде хората ,които го избраха о се набута в ПП нарича другите предатели.Заслужава един по- предателската мутра!
102
1
 
2
 
! Отговори
Старото болши от ОФ преди 10 месеца
Ех, друго си беше ние да вилнеем безнаказано 45 години, разбийш ли, да пердашим по наша преценка, разбийш ли, а сега разбийш ли, всевъзможни други, разбийш ли, искат властта, молъ ви съ!
101
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Teo - Точно така Тео! Парламентът трябва да се арена, не точно като футбола, по-скоро като кеч! Наш'те изборатели за такова нещо гласуват, да има кютек, изчегъртване, смачкване, изхвърляне, стъпкване! Да бъде вълнуващо, да може да се правят залози, по цяла седмица талавизията да ни показва врачки, издънени миски и ***!
100
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Руската Златка е Костадинов. Той следва завета на Бялата Златка. Ден скандали години храни. Десният фашизоид Руската Златка обра десните лумппени на ВМРО, Атака и НФСБ. Хората му искат насилие и скандали, за да гласуват пак за него. Ако не прави скандали, друг ще се появи и ще ги вземе.
99
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 113: Щото Ристьо Иванов, Кирчо и Асенчо нящо друго доказаха,а ? Изчегъркаха ли Герб?
98
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ВъZразждане доказаха по блестящ начин, че не са достойни да им се дава мандат за съставане на правителство някога
97
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тая като няма топки да мълчи. То така най - лесно : да стоиш безучастно, а после да плюеш набедения за деня.
96
3
 
5
 
! Отговори
РАБОТЕЩ ЧОВЕК преди 10 месеца
Вече е ясно кой ще прави бунтовете-това не е ли престъпление?Нинова е най-обективна-тя все за народа (ние сме граждани)е загрижена-как много неща ще стават безплатни-и за тези,които имат и за тези,които нямат.Как ще се учи по един учебник и как ще бори джендърите.Това са нейните примамки,надявайки се на неграмотността на една част от българите.Нинова и тя като РР е за мир и далеч от еврото-сакън българският лев да не пострада.Важното тя да е в НС.
95
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Що бе, Корни. Те Възраждане са за СССР като вас.
94
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ако Костадинов беше мъж, щеше да накара Цончо да си подаде оставката, баш на деня на детето да плюеш се едно си на нивата, ай сиктир
93
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Точно Нинова ли ще говори за алчност за власт, договорки с мафията за правителство на всяка цена? Вече сме я виждали на какво е способна.
92
1
 
3
 
! Отговори
Teo преди 10 месеца
За първи път наистина не знам какво да кажа. Някои хора си показаха рпостащината. Чудя се следното - след като си позволяваш да лпюеш, вдигаш ръка срещу други хора и прочее - как е възможно да продължаваш да си депутат? Трябва да е като във футбола. Направиш ли подобно нещо - директен червен картон и гледаш от скамейките-в случая влиза този след теб или по решение на партията, от която си.Колкото до ГЕРБ-ПП-ДБ - нека сме реалисти-поне ще има някой да управлява.С 30% активност е така! Мислете!!!
91
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ако национални предатели се канят да формират правителство превратът е една от опциите, понякога единствена за предотвратяване на национални катастрофи. Едно опростачено население не може да прави правилен избор. Тук няма никакъв механизъм за отстраняване на чужди агенти. Влизат в парламент, правителство, няма разследване, съд, вкарани в затвор, правят каквото си искат и демонстрират реална безнаказаност.
90
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
това е поръчка от пасольството
89
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Боже мили казала Нинова която представлява партията на Георги Димитров главен виновник за разрухата в България сполука за България така ли беше девиза дрОгарки и дрОгари.
88
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Другарката с кои е? С които и дадат министерско кресло ли? Не я виждам да върши нещо полезно. Снишила сее да отмине бурята и да прибере пачките.
87
3
 
6
 
! Отговори
Алов преди 10 месеца
Това призоваването за преврат не е ли нарушение на конституцията и саботиране на държавността.