Стоянов: Широка коалиция без споразумение

Премиерите ще носят отговорност
3 юни 2023 08:56, Росен Стойчев
49
Стоянов: Широка коалиция без споразумение
Снимка: БГНЕС

„Това е плах опит за представяне на единствено възможното в ситуацията – широка коалиция без коалиционно споразумение и подписан документ“.

Още по темата
Това посочи в БТВ Новините проф. Росен Стоянов, преподавател по политически комуникации в НБУ.

„Дано тези хора, които са поели граждански дълг да се захванат с тази нелека задача, не бъдат жертвани. Дано да се прескочи и да мине повече време“, посочи той. „От момента, в който Министерският съвет бъде конституиран, премиерите на ротация ще носят отговорност. Друг е въпросът дали техните решения ще минават безпроблемно в тази ситуация в парламента. Още днес се случи нагледно не разлом, но сътресение в единомислието, когато една част от депутатите гласуваха така, че да бъде извадено следствието от прокуратурата“, добави Стоянов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кога в България партиите са подписвали договори?? Що говорите глупост след глупост?
38
0
 
2
 
! Отговори
Никой преди 10 месеца
До сега не е питал, никой не е гонорил, Марчето има ли двойно гражданство или пак ще прецапаме Конституцията.
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мичето Гаврилова прилича Дева Мария, а като се усмихне - на Круела Де Вил
36
2
 
6
 
! Отговори
Мдааа преди 10 месеца
Широка коалиция много удобна за САЩ
35
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вочите на Габриел четем как харесва оная единствена скрита към момента черта в него .
34
1
 
2
 
! Отговори
стрийптийзулеж преди 10 месеца
Гледам го просз . Ще се разберем . Само да има умиряване. И аз ще бъда ***.
33
3
 
8
 
! Отговори
цикатидрина на мас преди 10 месеца
Посолството се надума с посолствата и България си написала домашното . Сега българите трябва да се примирят с гореказаното.
32
3
 
8
 
! Отговори
Жиката преди 10 месеца
ЕК и САЩ са силно притеснени ,че българският слуга е решил да не се подчинява.
31
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Paзkapaйтe шyшyминraтa...
30
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Та, ако не беше войната ,янките въобще нямаше да се загрижат за демокрацията в България.Имам чувството , че дамокрацията за Щатите е важна само за самите Щати.А кога е засегнати техните глобални интереси се загрижват на бързо и за другите.От кога демокрацията куца у нас.Бойко е 12 години на управление е в стила на Муамар Кадафи.Но това не бе проблем.Доде войната и стана проблем
29
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Каква отговорност ще носят премиерите.
28
7
 
2
 
! Отговори
КОПЕЙКИТЕ ФАЛИРАХА преди 10 месеца
СПРЕТЕ ДА РЕВЕТЕ... СТЯГАЙТЕ СЕ ДА БАЧКАТЕ.....
27
1
 
8
 
! Отговори
Само преди 10 месеца
Да спомена, у нос в 4 амепикански бази има 27000 американски нойници. Инфого е от офшциални щатски сайтове. Та те кои интереси ще защитават, нашите или техните? Нека лидерите да отговорят.
26
3
 
4
 
! Отговори
ПП-тата преди 10 месеца
Вече се хвалят, че реалният прмиер е Асенчо. Вече са готови списъците за смяна на висш и среден ешалон. Коментират, че биби се е на...л и сега имат карт бланш да действа, както са им казали. ГЕРБ вкараха ви в капан, предлагат ви да защитавате всичко друго, но не и българските интереси.
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И това , че в Щатите имало демокрация не ме радва толкоз.Защо са ми тези новини за Америка Байдън това Байдън онова.А за Бойко и шайка нищо.За проблемната ни фасадна демокрация нищо.За превзетите ни институции нищо.Та , изведнъж се сетиха , че енергетиката ни била превзета от чужди служби.Кпгс го разбраха.Ако не беше войната , въобще нямаше да обърнат внимание на тоз очеваден факт.От кога ,,Лукойл " съществува.От началото на войната ли???Та те винаги са били тук
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Дадем ли оръжията си на Зеленски, от НАТО ще кажат, че сме без въоръжение и трябва да бъдем защитавани. Ще настанят у нас още чужди войски. А атакуват ли последните Русия оттук, руските ракети ще ударят веднага пусковите установки и летищата, от където тръгва нападението. Ударът ще е по нас, онези веднага ще поискат примирие. Ще гледат да се измъкнат.А че тук щяло да стане лунната долина. Нищо, няма да остане никой, за да ги проклина!
23
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Янките трябва да проумеят едно.Докато лансират криминални лица.Обгрижват ги.Демокрация може да има в Щатите.Но в България и Авагнистан нема да има никога.Глпбслнсъс политика е важна.Но глобалната политика е съставена от много тухлички.
22
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мене ме притесняват друго.Защо янките , или Щатите или който и да е там , след като са толкова загрижени за съюза на евроатлантиците и за укрепване сигурността ни.Кал допущат или са допущали до сега по върховете на властта ни такива криминални лица.Най вероятно и свързани с руските служби.Как за едното имат информация,предимно хибридната война на Кремъл.А за Барселона гейт нямат.Товс двуличие на ,,западните " служби ме притеснява.Значи Кремъл е опасен.А Бойко Методиев и Гецов не.А Руски поток ко
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Правилно! Нищо писмено /ха-ха/. Да не са луди да се подписват? Така, ако мине - мине! Каквото мине, ще е в резултат на дълги словоизлияния и представления. Приоритети - не! Премиери - на ротация. Всъщност за какво им е съдебна реформа?
20
1
 
4
 
! Отговори
Значи въпросът е преди 10 месеца
какви точно групировки стоят зад двамата кандидати за премиери на ротация? Нищо съществено не означават имената на партиите, които издигнаха кандидатурите им. Тези "партии" са скалъпени, за да защитават интересите на малки групи хора.