Възраждане: Георгиев и Вешев са невинни

Депутатите не се притеснявали да си дадат имунитета
5 юни 2023 20:31, Нели Христова
94
Възраждане: Георгиев и Вешев са невинни
Снимка: БГНЕС

Народните представители на "Възраждане" - Ангел Георгиев и Веселин Вешев ще имат възможност да спечелят образуваното дело, защото са невинни, съобщиха от пресцентъра на партията. И припомнят, че преди три години след протест на "Възраждане" пред Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) двамата бяха задържани от полицаите на места, отдалечени от протеста.

Обвиненията срещу тях са за насилие над униформени лица, при положение че цяла България видя кадри, излъчени по националните телевизии, от които е видно, че Ангел Георгиев и Веселин Вешев са обект на полицейско насилие. Насилие от полицаи, което видяхме и под колоните на Министерски съвет, където млади хора бяха бити и унижавани от униформени по време на протест.

Нови протести предстоят и призоваваме полицаите да не се поддават на провокации и да не се превръщат в "маша" в ръцете на американския колониален режим, маскиран като българско правителство.

Относно имунитета, поискан от Иван Гешев, и двамата народни представители не се притесняват сами да си го дадат, защото са невинни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Невинни са разбира се не са виновни че са се родили като аспирин с една мозъчна гънка. естествено е да са намерили съмозъчници в ***.
67
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
м.и да не си играят с кокошкарски неща....направо да затварят проруската завера за предателство и разпространение на ЛЪЖИ...като мобилизация и война!!!
66
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За тва кокошкарство ли искат имунитет, това ли намериха замо срещу Възраждане, хулиганство дето глобата е 100 лв
65
11
 
14
 
! Отговори
Напротив преди 10 месеца
Напротив, Възраждане са тези, които правят провокации, от тях трябва да се пазим! А щурма на парламента против ковид мерките януари минал. год.? Имаше сблъсъци с полицията и ранени! А залятата с червена боя сграда на Европа в София на протеста "за мир"?! Възраждане са един вид терористична партия и всичко може да се очаква от тях, не ходете на митинги им!
64
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Няма невинни копейки. Веднага могат да бъдат тикнати в пандиза за национално предателство в полза на Русия.
63
8
 
7
 
! Отговори
Румен Радев преди 10 месеца
E.. Много ясно че така ще кажете..
62
7
 
11
 
! Отговори
Гелаевски Спецназ преди 10 месеца
Възбуждане, утре ви гледам сеира ако съберете над 220 человека - еваааларката!
61
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 64 Мдааа Бай тошо и русофили ни принуждаваха да учим руски език и за т и ова не го научих..и до сега ми е противен... защото освен недовършено средно имаш само две мозъчни клетки!
60
16
 
13
 
! Отговори
ИДВАМЕ преди 10 месеца
ВЪЗРАЖДАНЕ утре на обяд сме с вас пред Народното Събрание,за да изметем тези предатели от ГРОБ, ПъПъ и ДъБъ от Българияи да им ги върнем на краварите "зад океана" . . .
59
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Penpecии в koлoниятa... Aмepиkaнckaтa мeтponoлия явнo e нa зop и взe ga cи изтъpвa нepвитe?
58
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ей този бурсук страшно отвратителна мутра имаОще като му види човек фейса му се иска да го нокаутира. Много *** сме видяли Ама такава противна гадина. още не беше се появявал.
57
9
 
10
 
! Отговори
Мдааа преди 10 месеца
Бай тошо и русофили ни принуждаваха да учим руски език и за това не го научих..и до сега ми е противен...
56
9
 
3
 
! Отговори
ПУТИН Е НЕВИНЕН.. преди 10 месеца
ВИНОВНА Е............МУ...................... ВЪЗРАЖДАНЕ РОСИИ.....
55
10
 
11
 
! Отговори
Препоръка преди 10 месеца
"16-та република. Предателството на БКП" документален филм, факти, документи, кадри. Горещо препоръчвам на костя като историк
54
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Коцето има бели петна по История на България...ш.е знаиш
53
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 54...А тебе кой ти е казал , че познаваш Костадинов.Сигурен съм, че и Костадинов не знае нищо за тебе.Па и не му пука.
52
7
 
12
 
! Отговори
Историята до костя преди 10 месеца
Всеки истински БЪЛГАРИН знае и е отвратен от опита и то 2-а пъти камунистите-русофили да подарят БЪЛГАРИЯ на русия. Кой истински РОДОЛЮБЕЦ би искал отново да върне такова ПРЕДАТЕЛСТВО! БЪЛГАРИЯ от 681г до сега е НА БЪЛГАРИТЕ!!! русия далеч далеч от Родината ни!!!
51
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Костадинов е същия образ като Сидеров В един момент, ще се вземе на сериозно.И ще почне да се излага.Партията му ще стане футболна агитка .А изцепките ежедневие.Както със Сидеров.Руските му приятели ще го изоставят Защото на мисирка ,юзда не се слага.Плъх , не се опитомява.Заменя се с друг.
50
3
 
8
 
! Отговори
! преди 10 месеца
Това ще го реши съда!
49
8
 
6
 
! Отговори
от 48 преди 10 месеца
Ало, дори не сте прочели това което написах, неграмотници. За бавноразвиващите се повтарям- 100% от психодесните не знаят и половината от това което Костадинов знае за България. Не съм казвал, че знае 100% от българската история. Аман, Чукча писател, не читател.