Днес е голям ден за България

Това обяви Румен Драганов
Обновена: 7 юни 2023 06:45 | 7 юни 2023 06:45, Росен Стойчев
15
Днес е голям ден за България
Снимка: БГНЕС

„Днес е голям ден за България”. Това заяви проф. Румен Драганов от Института за анализи и оценки на туризма в ефира на Нова Нюз по повод гласувания състав на редовния кабинет „Денков-Габриел".

Той определи дебатите преди гласуването на кабинета като съвсем нормално политическо противопоставяне.

Още по темата
„Трябва да бъдем доволни от това, което се случи. Най-важното за туризма е стабилността. Важно е този 3% дефицит да се случи, за да влезем в еврозоната, което е важно за туризма”, каза Драганов и изтъкна, че са важни честността, реформите и сигурността.

По думите му се очаква върхова година за туризма. „Ще достигнем 13 млн. чуждестранни туристи и над 24 млн. пътувания на българи в България. Новият министър влиза в стабилна организация на туризма”, обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
0
 
! Отговори
ТРАКИЕЦ преди 10 месеца
Наред със всички задачи,трябва всички пропутински,проруски и просъветски партии и организации в България да се забранят завинаги. Активистите им да бъдат прогонени в Русия. Само така ще може да навлезем в чистата Демокрация и да тръгне България мощно икономически напред.
11
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Съгласен с Драганов. Днес е срамен ден за България. Пореден
10
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За мен кабинет в такъв състав не съществува. Няма да ме подчинят.
9
18
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не ви искаме еврозоната!Искате да окрадете милионите,които гарантират валутния борд.Какъв туризъм като хотелите са окупирани от укри?!А иначе правилно очаквате пътувания на българи извън държавата...хората масово се стягат за Терминал 2.Това не е държава след като след онзи запис ,на който Кирчо си признава за подправени избори с ала бала не взехте мерки!
8
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Само названието на този кабинет е "редовен". По същество всички са от 60клук и продажник нагоре! Пфу! Ботев и Левски ще се обърнат в гроба ако знаят какви гну$$ни ени.чари са ни министри
7
2
 
34
 
! Отговори
Така е .. преди 10 месеца
Докато има такива институции като Институт за анализи и оценка на туризма , България няма да тръгне на пред.
6
7
 
20
 
! Отговори
И този преди 10 месеца
от носа си по далече не вижда. Той си мисли само за туризма към сегашният момент. Отказът от националната ни валута трябва да се разглежда в глобален план. Да се преценяват вредите и ползите в по далечна перспектива. А перспективата е, че от нас нищо няма да зависи. Ще бъдем като една селска махала с назначен селски наместник който да свежда решенията взети някъде далеч.
5
25
 
16
 
! Отговори
Бау преди 10 месеца
Най после, Демокрацията се промъкна ив България! Жалко, че старите седесари починаха и не можаха да видят свободна от русофили България! Поколения българи чакаха тази свобода и вчера я получиха! нали за такова правителство си мечтаехме, когато сваляхме Тодор Живков диктатора, мръзнехме по площадите на едно кафе, кроасани още нямаше, после пак скачахме кой не скача е червен, палихме партийния дом и се стремяхме към НАТО и ЕС!?Парите от Брюксел започват да пристигат! Усвоявайте! Усвоявайте! Успех!
4
10
 
10
 
! Отговори
ОНЛАЙН АНКЕТА преди 10 месеца
Одобрявате ли да се изпълни по план ПВУ, да стартират свободни цени на тока за битовите абонати от 1 юли 2023 година? /// ДА + /// НЕ - ///
3
20
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Днес е траур за България, това проамериканско марионетно правителство ще унищожи всичко и всеки..
2
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мръсни олигарси.Нито лев за тоя туризъм.Само диарии и болести в нашите хотели по морето.Мизерници.
1
0
 
31
 
! Отговори
Глас от народа преди 10 месеца
Голям ден е, разбира се. Днес започва изплащането на пенсиите! Уррраааааа!