Министър Цеков: Търпимостта е правилното решение

Прие поста от Иван Шишков
7 юни 2023 06:55, Росен Стойчев
6
Министър Цеков: Търпимостта е правилното решение
Снимка: МРРБ

Търпимостта е правилното решение за изградените с нарушения пътища. Добре е да съставим всички документи, които да ни дадат увереност, че те са годни за експлоатация.

Още по темата
Това каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков, който на церемония в МРРБ прие поста от своя предшественик арх. Иван Шишков, съобщиха от министерството.

"Регионалната политика стои в основата на целия икономически прогрес на държавата. Политическото говорене трябва да е малко, а технократското трябва да преобладава. Възнамерявам да продължа линията на работа на своя предшественик по търсене на решенията, които полезни за обществото", каза още министър Цеков. Той изрази своята удовлетвореност от съвместната си работа с арх. Шишков и напомни, че е имал възможността да работи с него в Народното събрание.

Регионалният министър обясни, че в първата седмица фокус за него ще бъде да се запознае с отчета за работа на министерството в мандата на служебното правителство и с най-належащите за разрешаване проблеми.

Арх. Иван Шишков посочи, че от новия регионален министър може да се очаква летящ старт. За целта той му оставя карта с магистралите и информация за напредъка на обектите, за да не се губи ритъм.

Той информира, че е възложил на Агенция "Пътна инфраструктура" да направи точен доклад за състоянието на пътищата, за да може въз основа на него да се вземат управленски решения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Думи на месеца . Ще се ротираме . С ала бала. Посолствата -То, Тагарев съгласуван пран недопран . Гешев . Джуджета . Галев . Къра.
4
0
 
2
 
! Отговори
КокорчоМамин преди 10 месеца
За да се краде яко , наистина е неопсодимо взаимно търпение,защото ето какво стана в Каскетурата. Яли,пили,крали и накрая поради нетърпимост та си се пос...али.
3
0
 
2
 
! Отговори
Хаха ха преди 10 месеца
Баце пак ще строи магистралиЧестита ви промяна
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Правителството има изключително рядък шанс да направят реформа в съдебната система от където тръгва всичко. Хората трябва да усещат справедливост ! Ако сега не дадат имунитета за какви реформи говорим ? Ако сега не направят промените , хората сами ще доведат възраждане !!! Не знам дали осъзнават този много много много важен момент и рядък шанс ! Сега е момента да покажете, реформи !
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Политически Преврат! Това се случи в България !! Тези няма да изкарат дълго на креслата си!!