Протестиращите срещу кабинета блокираха Орлов мост

Те започнаха недоволството си пред парламента
10 юни 2023 15:52, Александър Попов
106
Протестиращите срещу кабинета блокираха Орлов мост
Снимка: БГНЕС

Протестиращите симпатизанти на "Възраждане" и "Левицата", които по-рано днес се събраха пред парламента, блокираха Орлов мост в столицата, съобщава БТА.

Преди това, към 14:00 ч. , те се отправиха към Министерския съвет, по-късно отидоха към Съдебната палата, а после шествието им продължи през бул. "Витоша", бул. "Патриарх Евтимий" и бул. "Васил Левски", след което беше блокиран Орлов мост.

Заради шествието полицията спираше движението на автомобили, докато демонстрантите преминат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още по темата: ВъзражданеЛевицата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
3
 
1
 
! Отговори
До Видяхте ли преди 10 месеца
Ако е истина което пишеш, че са били хиляди на този протест, това е много отчайващо за интелигентен и мислещ човек, че първосигналните и невежи индивиди в тази страна са мнозинство! Но все пак по-голямата част от подкрепящите Възраждане пътуват от дълбоката провинция и са най-лесно манипулируеми и подвластни на внушения за страх. Съвет: чуете ли някоя бълг.партия да се афишира като патриотична, знайте че става дума за руски интереси!
70
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нито сандвичи е имало,нито са плащали пари на ръка на протеста...даже знаменцата си ги купихме самички за 5 лева.Платените от разкрачено общество тpoлове само лъжи разпространяват.Престанете с тези долни манипулации за избора на Пеевски!ГЕРБ и ПеПето са си се договорили срещу това ДПС да подкрепи тяхното правителство,а дори да бяха гласували от Възраждане пак щеше да е същия резултат.
69
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Новата комбина КОце Копейкин + ДПС и Пеевски.. продаваме родината. Буци тайно ги харесва.. но не може, защото е евроатлантик!
68
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Да бяха грасували Против Пеевски, Имаха шанс да направят нещо добро, видя са че са просто въздух под налягане
67
0
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 10 месеца
И аз
66
19
 
14
 
! Отговори
Подкрепям преди 10 месеца
Който иска лилипутинизъм, да ходи у москалия, които искаме свобода и демокрация- ще останем в България, в Европа!!!!
65
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Абе пуснете паравоенната политическа организация да ги опраска тия и ги набутайте в лагери за превъзпитание. И няма да има проблеми каузата и коалицията ни.
64
18
 
22
 
! Отговори
ПП ДБ Подкрепа преди 10 месеца
България е съсипана от червеният усмърдял ботуш.Червените *** ни ограбиха!
63
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Как бяха сандвичите? РуZките знамена е ясно, че Копейката ги забрани. Той пък, нали не беше на банкет в руZкото посолство скоро...Няма да се издавате, че сте путинофили. Да живее Русия, аааа Москва, така де, България
62
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А ве има ли днес някой "референдум" за подписване? Ахахахаахахах
61
12
 
19
 
! Отговори
Нещо ги е страх преди 10 месеца
Нещо ги е страх "медиите" да сложат снимка от въздуха на протеста - пред НС, Министерски съвет, Витошка! Вероятно ще сложат от Орлов мост, след като хората си тръгнаха, защото там свърши, а видях няколко национални "медии" да се задават ;) Много т*олски устички ще бъдат запушени. Не с друго - със собствената им злоба, породена от смазващия сблъсък на надеждите и очакванията им с ИСТИНАТА! Тя не е добра или лоша - просто си е истина. Ако ви боли от нея-вие самите имате проблем, не истината!
60
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сега контрапротест на Баце и Киро и страстна целувка на Орлов мост пред екзалтираното множество. Ако трябва да се консултират със Станишев и Местан как се прави.
59
17
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Само платени близачи на тоо протест.
58
24
 
16
 
! Отговори
Видяхте ли? преди 10 месеца
Връщам се от протеста - ХИЛЯДИ! Тук някакви *** пишат за пенсионери и т.н. Като тръгнахме от НС, през триъгълника на властта (пълно), през Витошка (пълно) и стигнахме Орлов мост. Накрая дойдоха от медиите да снимат, когато протестът приключи и хората си тръгваха...към 16:00ч (протестът стартира в 12:00...) Тук 2 статиики от типа "Имае някакъв протест. Точка." А за 200-те "спонтанни" човека против Радев (или каквото им наредят)-половината статии за тях! Очаквано, но хората в центъра видяха ;)
57
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Хайде сега да видим ПП как ще се справят с протестите. Те така дойдоха на власт преди 2 години, сега им се връща бумеранга.
56
20
 
35
 
! Отговори
Българин преди 10 месеца
И този копейкин ще си позволява да говори от името на народа!!! А националния му протест организиран от кремъл...един клуб пенсионери и гледачите им и левопутинофилите!!!
55
10
 
31
 
! Отговори
Хахаха преди 10 месеца
В ЦУМ бяха ли???
54
14
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ама като се избираше Пеевски за конституционата комисия, Възраждане се покриха и не гласуваха. Така му помогнаха да бъде избран. Защо Възраждане не гласува против Пеевски???
53
20
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
В началото се възхищавах на тролфермата на ДБ, за способността им да извъртат нещата, правейки се на коментиращи: Ако искаш мир - си агент на Путин, ако не искаш България да приеме еврото - си агент на Путин. Обаче когато продължиха с - Ако не искаш да те управлява Асен Василев - си агент на Путин, вече писва. Айде измислете нещо ново. Не харесваме Путин, още по-малко Зеленски, но най-вече не понасяме Асен Василев. И го правим безплатно. Ш:-)
52
17
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
С 12 % КоССтаддинов искал да яха България... ела да видиш как ще ти позволим ром нагъл.