Радев никога няма да прости на ПП за "ала-бала с президента"

Първият голям въпрос пред това мнозинство ще е Прокуратурата
Обновена: 10 юни 2023 18:17 | 10 юни 2023 18:16, Стела Стоянова
39
Радев никога няма да прости на ПП за "ала-бала с президента"
Снимка БГНЕС

Румен Радев никога няма да прости на „Продължаваме Промяната” израза „ала-бала с президента”, заяви политологът проф. Румяна Коларова пред Нова нюз.

Според нея, дори държавният глава да се опита да направи политически проект, той ще бъде провал.

Още по темата

По думите й политическата обстановка върви към нормализация.

„В програмно отношение между ГЕРБ и ДБ няма някаква съществена разлика, когато става дума за конкретни политики. Що се отнася до конституционното мнозинство, от самото начало е ясно, че в България без голяма трета партия, такова не може да се формира. „Възраждане” е тотално антисистемна. По никакъв начин не може да си партнира с никого.

БСП, която беше една от структуроопределящите партии в българската партийна система, не само се маргинализира, но всъщност много силно се радикализира.Тепърва предстои да видим дали ще има конституционно мнозинство и какво ще постигне”, уточни Коларова.

По думите й първият голям въпрос пред това мнозинство ще бъде скандалът с Прокуратурата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
6
 
! Отговори
Ром"с преди 10 месеца
Г-жа професора е била секретар на ....Роската когато е бил президент..така че Тя не може да е безпристрасна в свойте съждения за президента Радев.Така че ,не ми е интересно да я коментирам,както зная на какво са способни повечето хора у нас ,нищо че се предподнасят за "честни" и "бели" ...като и Бойкото от Панорама,все кани изгодни нему и на "линията на партията" ..
23
4
 
4
 
! Отговори
Гумен Гадев преди 10 месеца
Аз докарах тия мошеници! Аз съм национален предател!
22
3
 
6
 
! Отговори
Ама преди 10 месеца
Тия мошеници той ги намери и даже му бяха в правителствата. А първото служебно искаха да го правят редовно. Даже и ИСБГНИ напираха да станат редовно.
21
5
 
5
 
! Отговори
Крадев преди 10 месеца
Аз съм отмъстителен слуга на путин.проблемът ми е,че по конституция съм безгласна буква и усещам,че скоро ще ми отрежат крилцата и няма да има пари от мутрофанова.
20
3
 
7
 
! Отговори
Чакъл преди 10 месеца
Нормализация ли? От ПП-ДБ и ДПС искат да се премахнат и служебните правителства, а се говори и импийчмънт на Радев. Помпаците са ни окупирали вече, а стоим и мълчим. Правят конституционни промени.
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ГЕРБ го играе ролята на "благоразумната партия, целяща стабилност" - толкова искат стабилност, *** видиш ли - ЕДНО МЯСТО не искат по министерствата. Не искат технобхора НИКЪДЕ! Ако някои ни го беле казал преди 5 години, че ГЕРБ ще са първо политипеска сила и ше правят така, азмщях да попитам - Каква им е далаверата?
18
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Защо му е и да им прищава? Те са пътбици. На следвщаите избори, даже и с ДБ няма д апрокопсат и 8-9%
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Какво значение има дали Радев ще прости?По-важно е как нас обикновените хора излъгаха.Продажните Пицари са подправили изборите и сами си признаха в записа,че са само 7-10%.От ГЕРБ много добре знаят за далаверата с машинките и вълшебната флашка.Вместо да вземат мерки те подкрепиха тези дразнители Кирчо и Кокорчо.Тези пак ще почнат да обикалят медиите да обиждат целия български народ като ни обясняват как сме били с наведена главица и накрая ще ни метнат за пушечно месо на чужденците.
16
1
 
8
 
! Отговори
Някой преди 10 месеца
Като цяло от политик да чуеш изказ ала бала си е шок. Ала бала портокала първи клас второ отделение.
15
9
 
2
 
! Отговори
Радев преди 10 месеца
Не знам какво ще прощава. Първия акт на тоя парламент трябва да е импичмънт на Радев. И след това да помолят американците да го вземат в Гуснтанамо
14
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На Радев никога няма да прости народа че ни излъга. Уж искаше европейска демократична и правова България. Накрая се оказа, че е долен предател на заплатка при Мутрофанова
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Положението се стабилизира и никой нищо не бива и не може да прави, защото г-н Борисов отново е взел управлението в свои ръце! А и плаща добре на проф. Коларова от десетилетия, така че каквото и да става, за нея всеки който се опълчи на Борисов е обречен на провал негодник.
12
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Румяна ми е съученичка от английската! Мъжът и е бивш равин, получил алцхаймер. Вуйчо и е Ирибаджаков написал "Научен комунизъм", предмет на който се явявахме докато учихме в университетите! Румяна завърши в СУ "Филосохия", но поради политически причини стана политолог! От семейство на комунисти какво чакате да се получи? Продажна еврейка!
11
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кой е този Радев вече е само лош представител.
10
3
 
11
 
! Отговори
\m/ преди 10 месеца
Пука му на някой, за какво щял или нямало да прости Радев!
9
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Боже боже ! Радев не важно дали е разочарован важното е че има хора които гласуваха редовно и ми казват вече че няма повече
8
2
 
8
 
! Отговори
В. преди 10 месеца
Не става ясно дали тя смята ПП за приключен проект. Това означава, че всичко е до приемането на новия юджет. Което вероятно ще се разтегли максимално във времето с помощта на скандалите около прокуратурата.
7
10
 
14
 
! Отговори
Читател преди 10 месеца
Каква нормализация гугутко на хранилка.
6
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Още една на хранилката. Не питайте кои са, те сами се издават.
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И като не прости какво може да направи нищо.