Веско Маринов удря спирачки в любовта, харесва много по-млада

След шумния развод певецът не смее отново да се влюби
Обновена: 27 юни 2012 16:16 | 27 юни 2012 16:13,
91
Веско Маринов удря спирачки в любовта, харесва много по-млада
Веселин Маринов е несигурен за новата си връзка, момичето било доста по-младо. Снимка: Dnes.bg

Вече отмина почти година от сърцераздирателната раздяла на Веселин Маринов и неговата съпруга Цветанка. И двамата публично представиха своите версии за края на връзката им, която предизивка много медиен шум.

Оказва се, че разводът е оставил дълбока следа и сега бардът се страхува да се впусне в нова връзка.

„Изживях голямо разочарование и усещам в мен нещо, което не ми харесва. Има една боязливост от контакт с нова жена, страх да се обвържа по-сериозно. Защото всички са добри в началото, всичко е хубаво, но после... Вече не съм толкова освободен. Едно време като се влюбех, не се замислях за нищо", разказва Веселин Маринов в интервю за сп. Story.

Той признава, че е наскоро е срещнал едно момиче, с което обаче имат сериозна разлика в годините.

„Много е свястно, но засега се спирам. Просто си мисля, че сега всичко е хубаво, но после? Пред мен са примерите на много такива случаи с двойки с голяма разлика в годините...", разсъждава певецът.

Според него истинските чувства между хората са напът да изчезнат, а дивият капитализъм е превърнал хората в "интересчии".

Противно на всеобщото мнение, че Маринов е богат, той поддържа кариера, прави турнета, помага на родителите и на дъщеря си от първия брак с кредит. Изпълнителят е сигурен, че който полага истински труд в периоди на криза, после ще бъде възнаграден. Но пък не крие, че най-голямото му притеснение е да не остави тези дългове на детето си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: връзкаВеселин Маринов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
0
 
! Отговори
Ла-ла преди 11 години
Имаш право.
70
0
 
2
 
! Отговори
Уорлик преди 11 години
Аз пък обичам Човека-глас. Любов моя - чакам те на прайда!
69
1
 
4
 
! Отговори
аз преди 11 години
Приготви си пачки равностойни на потта ти, че иначе коя млада ще те изтърпи. Поне мисълта за парите, които ще похарчи ще й дават сили да не повърне, докато... сещаш се...
68
1
 
6
 
! Отговори
ахахах преди 11 години
"Изпълнителят е сигурен, че който полага истински труд в периоди на криза, после ще бъде възнаграден" НЕЕЕЕЕ Вескооуууу не който полага истински труд,а който е от Герб и краде по време на криза,но той ония от горе си знае работата...децата ви ще страдат за дето ограбихте България *** мръсни
67
10
 
4
 
! Отговори
1 преди 11 години
Браво Веско успех с момичето разликата в годините не е важна
66
4
 
8
 
! Отговори
СМЕЙ СЕ ПАЛЯЧО ! преди 11 години
Както и едноименния герой от операта на Леонкавало, някои ще се смееят през сълзи. Поредната рекламна сапунка - любовните саги на Веско! Достойни за всички медийни жълтъци. Всички сме хора и нищо човешко не ни е чуждо. Включително и окепазяването на навлизащото в андропауза човече с комплекси на сваляч, което не може да съживи гърчещото се в гащите му нещо. Както и на певец, отдавна "изпял песента си".
65
1
 
9
 
! Отговори
СИЛИСТРЕНКА преди 11 години
НА НАДГРОБЕН КАМЪК ОТ РИМСКО ВРЕМЕ, В ОКОЛНОСТИТЕ НА ГРАД РИМ ПРЕЗ 60-ТЕ ГОДИНИ АРХЕОЛОЗИ РАЗЧЕЛИ СЛЕДНИЯ НАПИС:АЗ ЛУЦИЙ МАРК ВИНИЦИЙ ДОЖИВЯХ 115 ГОДИНИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ХУБАВОТО ВИНО И МЛАДИТЕ ЖЕНИ.КОМЕНТАРА Е ИЗЛИШЕН.
64
3
 
6
 
! Отговори
СИЛИСТРЕНЕЦ преди 11 години
В СВЯТ НА ГЕЙОВЕ ВСЕКИ КОЙТО ХАРЕСВА ЖЕНИ ИЗГЛЕЖДА СТРАННО. НЕКА ВЕСКО НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВА ЗА ЛЮБОВТА ВЪЗРАСТОВИ ГРАНИЦИ НЯМА А ДРУГИТЕ САМО МОГАТ ДА МУ ЗАВИЖДАТ.
63
2
 
15
 
! Отговори
баба ви от Кестрич преди 11 години
Защо прави публично достояние личния си живот ? Кой го интересува това или въпроса е да се мълви името му ?Веселине, след като сам стигаш до извода за разликата в годините , ами не греши ,нали не си педофил ? Остави младите момичета на младите мъже ,че по си подхождат.
62
0
 
5
 
! Отговори
до 74 преди 11 години
На всички такива "талантливи " творци предлагам - да се пробват на турне в чужбина....Уверен съм в техния успех... пред носталгично настроени БГ гастарбайтери ...
61
5
 
16
 
! Отговори
саки преди 11 години
Абе никъде в статията не пише че че момичето е по млaдо, просто пише за разлика в годините. Веско май е забил някое фен бабе на 80 години от публиката си и оттам идва разликата в годините и притесненията му.
60
14
 
21
 
! Отговори
галактика преди 11 години
към коментиращите: Защо взимате на "подбив" един толкова талантлив певец?! Репертоарът му е толкова красив, съдържателен, и чудесно изпълнен. Между другото, из коментарите срещнах изречение от негова песен.
59
3
 
14
 
! Отговори
Рени преди 11 години
Цветанов да отпусне на Веско тъщата си, за да стане богат и да не живее на кредит-. Да не се стиска. Нали са приятели.
58
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Струвами се несериозно да скачаш от жена на жена и да смяташ че си почтен или джентълнен!
57
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
веселин маринов е истински мъж джентълмен ------а в българия тези мъже вече не се харесват
56
7
 
13
 
! Отговори
Пъзел преди 11 години
Веско май леко ще минава на отсрещния бряг :)
55
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А какво ще каже Цецо, защо Веско потния го прецаква!
54
7
 
18
 
! Отговори
Чочосан преди 11 години
Представи си, че си младо маце.И сега си представи, че гадже ти е... ВЕСКО!!!!УЖААААААСССС!!!ХАХАХА
53
2
 
22
 
! Отговори
Дражко преди 11 години
Ееееех,Веско....Брачният живот е пълна каца с *** и отгоре-три пръста мед.Първите три години ядеш меда,а после цял живот това под него./Това в кръга на майтапа/.Иначе животът наистина промени хората и техните взаимоотношения.
52
0
 
12
 
! Отговори
Пзазач преди 11 години
Дерзай Васко, има кой да те пази.