Концертът на Лейди Гага започва в 18:30 ч.

Диджей и група ще подгреят звездата
Обновена: 14 авг 2012 09:40 | 13 авг 2012 20:37,
61
Концертът на Лейди Гага започва в 18:30 ч.
Лейди Гага зарадва малките български "чудовища". Снимка: Булфото

Концертът на Лейди Гага утре, 14 август, ще започне в 18:30 часа, информираха организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис.

Шоуто ще стартира със сет на гостуващия DJ Lady Starlight, а от 19:30 ч. на сцената ще се качи подгряващата група The Darkness.

Около 20:30 ч. на сцената вече ще бъде самата Гага, която със своя спелтакъл в Арена Армеец ще даде старт на европейската част на турнето си.

Вратите на залата ще бъдат отворени още в 18:00 ч., като от СМЕ препоръчват феновете да се насочат по-рано към залата предвид очакваните задръствания и строгия контрол, който ще бъде наложен.

Междувременно поп звездата се срещна днес за пореден път със своите фенове пред столичния хотел, където е отседнала. Тя се снима и раздаде автографи на своите български почитатели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
4
 
20
 
! Отговори
до 31 преди 11 години
Пешо , какво човешко отношение от маркетингов продукт ? Я стига глупости . А и дума не отрони . С палто лятото , с големи цайси и кученце под ръка ... оле боже , все едно кралицата на Галактиката идва :D
28
5
 
7
 
! Отговори
биг преди 11 години
В един сайт пише,че Лейди Гага е дошла 4 дни по- рано,за да прави запис за новия сезон на ВипБрадър и прословутите двойнички около нея при пристигането й всъщност били Тризначкитеот Благоевград,дегизирани с мисия от шоуто.
27
3
 
2
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
до 31 Петър - Пешо , пораснаха ли ти "рога" , ще ти тура едно плюс защото и аз съм звезда :)))
26
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гагата се е омотала в това дебело палто, а тука е знойно лято. В цялата работа нещо не е наред.
25
3
 
10
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
Горкото кученце...:(((((P.S.На Преподобния Брус Дикинсън може да глади фланелките, но дует никога няма да направи с него! Просто глемът е златна кокошка за хитрите продуценти и стръв за невежи овце...
24
2
 
0
 
! Отговори
Cher преди 11 години
Whooo?
23
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ти си увиснал по рождение!
22
13
 
19
 
! Отговори
Петър преди 11 години
Чаках днес.. грам не съм разочарован. Снимах се с нея и не мога да повярвам. Една от най-големите звезди в момента, има супер човешко отношение. Знам колко много хора ще ми лепнат минуси, най-човешки им пожелавам един ден и те да се снимат със своя идол - спортист, писател, музикант, политик. Гага е жестока. Нямам думи, наистина нямам думи. Просто голяма :(((
21
4
 
5
 
! Отговори
Доволен преди 11 години
Гоше, манджата си беше... като навсякъде другаде и аз бях... ама много доволен. Най-добрия... концерт, на който съм бил и въобще не ми.... пука за 300те лева. Иначе за Гага съм... съгласен.
20
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе Гошо ***, ти наистина си много ***! Тази/Този/Това недоразумение на Природата, не случайно е в България.Има два варианта-или много я/е/го закъсала/ъл/ло, или е част от изьпълнителите на план Ранът! Във всички случаи е нищожество на което не трябва да му се дава медийна изява! И ТОВА Е ТЕСТА ЗА МЕДИИТЕ! СЕГА ЩЕ СЕ ВИДИ КОИ СА БЪЛГАРСКИ И КОИ АНТИБЪЛГАРСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19
9
 
6
 
! Отговори
АЛО преди 11 години
децата не щат да спят бе/ в устата да и се изцвъкам / *** за 10000000 евра / без пари не го правя
18
9
 
29
 
! Отговори
Оп-са преди 11 години
Тоз *** у ред ли е ве? Да сложи тоз балтон посред лято?! Тва кича и простотията граници нямат! Понеже разбирам, че тази сбърканата била цели 4 дни тук, та дано се е запознала с Азис, ще си паснат идеално по кичочност, простащина и чист идиотисъм! Те и феновете им трябва да са едни и същи де... И при учиндолския *** може да е ходила, и с него ще са си лика-прелика, ако го дават още по Бойко ТВ, тях отдавна не ги гледам!
17
11
 
31
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Самият...факт,че певицата Лейди Гага,идва у нас за 4-ри дена,среща се с фенове и дава автографи,показва човешкото й...лице.Струва ми се,че славата и парите,не са й...замъглилиразума и тя се стреми да се показва в една нормална и естествена...светлина,каквато е и самата...тя.Помня че Мадона дойде у нас...само за 5 часа,показа една...претоплена манджа,взе си...петте милиона и си...замина.Феновете й не бяха...доволни,но се стараха да не се...издават,че са се...минали със 100 лева.
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе ква ГАРГА ?!? MUSE изкараха нов клип в ю-тръбата!!!
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
abe kato se zamislq mai ne e tq a to stava vapros za gagooooo
14
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Местя го!
13
7
 
8
 
! Отговори
dynamo преди 11 години
Въобще не ме вълнува това недоразумение ей!!! Helloween&Kai Hansen - "Ride The Sky". Happy Metal! \m/
12
9
 
4
 
! Отговори
Бай Манчо преди 11 години
Харесва ми дамата с кученцето.
11
3
 
18
 
! Отговори
Антифенка преди 11 години
Тази е тотално изперкала с този кожух!Кученцето е сладур!
10
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Контингент на ГЕРБ - много много не й пука за феновете