Пускат нов албум на Майкъл Джексън през май

Ще съдържа осем неиздавани песни на Краля на попа
15
Пускат нов албум на Майкъл Джексън през май
Снимка: Reuters

Новият албум на Майкъл Джексън "Xscape" ще излезе на 13 май и ще съдържа осем неиздавани песни на Краля на попа.

"Майкъл остави някои музикални изпълнения, които ние се гордеем да представим през погледа на продуценти, с които той или е работил, или е имал голямо желание да работи", написа на сайта на покойния певец Л. А. Рийд, президент на звукозаписна къща "Епик рекърдс".

Тимбаленд е водещият продуцент на албума. По него са работили също Родни Джъркинс, Старгейт, Джеръм Хармън, Джон Макклейн.

"Албумът продължава традицията да носи името на една от съдържащите се в него песни. Заглавната песен е написана и продуцирана от Майкъл Джексън и Джъркинс, който записва оригинала с певеца", допълни Рийд.

Това ще е първият албум на Майкъл Джексън с нов материал от "Michael", който излезе през 2010 г.

Когато почина през 2009 г., Майкъл Джексън работеше върху нов албум. Слухове, че той ще бъде издаден, се появиха миналата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Толкова сте ми смешни всички които обиждате Майкъл Джексън... :D Вие нито го познавате нито знаете нещо за него и вече започнахте да се правите на интересни! По-добре си затваряйте устите, защото и на малкият му пръст не можете да стъпите!! Той е постигнал много повече от вас, а вие какво правите!? Седите пред компютъра и го оплювате!Оставете човека да почива в мир и си гледайте работата, че вашите животи не можете да си оправите пък се занимавате с неговият! Той е КРАЛЯТ на музиката! <3
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Майкъл не се избелвал!!!!Има много необразовани хора, които говорят глупости.Номер 8 няма никакво право да говори за тези хора, по такъв начин!!!!Не е постигнал и половината от това, което те са постигнали и съм абсолютно убедена в това!!!И за твое сведение КРАЛЯТ НА ПОПА не е блудствал с деца!!Вземи се образовай малко, преди да се излагаш!!!!Хората ще ти се смеят!!!
11
1
 
3
 
! Отговори
Фен преди 10 години
Мисля, че в основата на всичко стои ограничения кръгозор на хейтърите, лошото образование, заетостта с единствено своята личност, която е издигната в култ. Да си самовлюбен и да мислиш, че си над всичко и да смяташ, че си достатъчно ерудиран, за да съдиш някой, който е на светлинни години като човек над теб - това си е чисто българска черта. Номер 13, сигурна съм, че това им доставя удоволствие. Така се смятат за супер велики. Но за мен са просто ***, които не осъзнават какво е животът.
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ФенНе знам кой ти е дал минус, но е някой чалгаджия според мен :) Гадняри много има, а може би това им доставя удоволствие.
9
2
 
5
 
! Отговори
Фен преди 10 години
По-ограничени хора от българите няма и за пореден път се убеждавам в това. Това е човекът, който измисли кратките филми във формат на видеоклипове! Това е човекът, който вдъхнови и вдъхновява много от сегашните музикални звезди. Това е човекът, който създаде най-продаваният албум за всички времена. Имайте малко уважение!И за сведение на номер 9, ***, хвани малко да се образоваш, преди да пишеш тъпизми! Майкъл имаше заболяване на кожата, наречено Витилиго.
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Слушат го много хора по света и много хора го уважават, а като ви чета коментарите тук, виждам колко сте ограничени и злобни. Явно за българите е нормално да са злобни. Защо ли се учудвам?И между другото, колкото и да ви е тъжно не е педофил, но вие определено ще си останете такивазлобни малки душици :) И знаете ли защо? Защото не можете да стъпите и на малкия пръст на Джаксън, Меркюри и много други.
7
13
 
1
 
! Отговори
кой преди 10 години
Кой слуша ли се още този лигльо, кой ?
6
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това плашило се избелило, по-бяло от белината !!! Браво на тия химици, които му направиха тая козметика и накрая химикалите го се утепаха. Крал ама крал на козметиката. За дечицата да не говорим, няма доказателства, въпреки че е азбучна истина че е педофил, да беше си признал поне, такак както сго направиха *** сър Елтън Джон, Джордж Майкъл, Бой Джордж, т.н. или травестита Фреди Меркюри, толкова много са в тия среди, че е напълно нормално..
5
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
!е какво са виновни дечицата, че като видят някое *** като мумия и изпитват желание да си поиграят с него. А иначе г-н Джаксън напълно възможно е да се е възползвал от това им желание, може да е обичал децата и без да педофилства.
4
18
 
5
 
! Отговори
31498 преди 10 години
Дейвид Ковърдейл е приготвил 6-7 албума предварително. Въпрос на време ще е да ги чуем. Джако-педофила какъв крал е !? - някакъв *** ***
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей този Джако няма спирачки, ама има още хляб да яде, Тупак след смъртта си издаде още 6 албума преди да се кротне.
2
3
 
2
 
! Отговори
MiB преди 10 години
Това е поредната първоаприлска шега :)
1
0
 
6
 
! Отговори
въпросът е: преди 10 години
КОЙ??????? пуска