Ново посмъртно обвинение за Джако за секс тормоз

Джеймс Сафесчук твърди, че е насилван, когато е бил на 10
14
Ново посмъртно обвинение за Джако за секс тормоз
Снимка: Reuters, архив

Пет години след смъртта на Майкъл Джексън мъж на 36 години обяви, че Краля на попа е злоупотребявал сексуално с него, когато е бил на 10 години, съобщава "Клоузър", позовавайки се на информация в сайта E!Online.

В понеделник 36-годишният Джеймс Сафесчук е внесъл документи в съда с цел да поиска обезщетение за вреди и пропуснати ползи.

Според твърденията му Майкъл Джексън е злоупотребил сексуално с него, докато снимал рекламен клип за "Пепси" през 80-те години. Тогава потърпевшият е бил 10-годишен.

Това закъсняло обвинение се появява 20 години след евентуалната случка и 5 години след смъртта на звездата, което донякъде омаловажава претенциите на жертвата, пише БТА.

Хауърд Уитсмън, адвокатът, занимаващ се с наследствените дела на Майкъл Джексън, веднага реагира. По думите му "този господин иска да се възползва от наследството на Майкъл Джексън".

"Той съобщава сега за тези предполагаеми събития, след като преди време даде свидетелски показания, в които твърдеше, че Майкъл Джексън никога не го е докосвал", заяви Уитсмън.

Адвокатите на Сафесчук обаче твърдят, че на времето Майкъл Джексън е направил всичко възможно, за да успокои родителите на Джеймс, внушавайки им фалшиво усещане за сигурност, което ги е заблудило.

"Майкъл Джексън многократно се е възползвал сексуално от Джеймс, който е бил подложен на промиване на мозъка. Кралят твърдял пред семейството, че тези действия не са били по негова инициатива, а акт на привързаност от страна на Джеймс", твърдят адвокатите.

По това време звездата карал момченцето да спи в леглото му и дори го взел със себе си на турнето си "Bad" през 1988.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
39
 
! Отговори
Sergei Stanishef преди 9 години
I mene me nasilvashe
9
3
 
59
 
! Отговори
Snorky преди 9 години
Едва ли вече има трезво мислещи хора, които да вярват в сексуалното посегателство от страна на Майкъл Джексън над дечица. Всички тези дела бяха водени заради алчността на родителите. Впоследствие повечето от обвинителите оттеглиха исковете един по един като разбраха, че ще бъдат заведени дела срещу тях за лъжесвидетелство. Почивай в мир, Майкъл!
8
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нищо чудно- по едно време беше почнал да ходи със количество деца съпоставими на средно голяма детска градина.Между другото тоя Джеймс Сафечък мяза на трансексуален от малък.Сякаш е със грим и спирала по снимките..
7
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това с пропуснатите ползи направо е отврат. Така за мен излиза, че, ако деянието го има (което ние няма как да установим - имат си съд за това), следва, че той нямал нищо против, ама нещо са го минали в сметката - гнус!
6
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей, ненаиграхте се бе! Алчността граници няма!
5
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Джеймс, който е бил подложен на промиване на мозъка"Какво е това промиване на мозъка, някой знае ли?
4
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А, тоя чак сега се сети, че е бил насилван преди 20 години! Много рано!
3
1
 
53
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Чудя се,защо и аз не подам подобни обвинения! В тия времена няма лошо да се изкара някой и друг милион от наследството на Джако
2
1
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей, и след смъртта му не го оставиха на мира тоя човек! То бива алчност, ама чак пък толкова!
1
1
 
72
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 години
Не е лошо Джеймс Сафесчук да се оплаче и на арменския поп,