Папарак ще съди Джъстин Бийбър и негов бодигард

Инцидентът е станал на Хаваите в края на 2013 г.
21 авг 2014 16:45, Александър Попов
2
Папарак ще съди Джъстин Бийбър и негов бодигард
Снимка: Reuters, архив

Фотограф е завел дело срещу Джъстин Бийбър и един от бодигардовете му за нападение и причиняване на морални щети, предаде Асошиейтед прес.

Искът на папарака Аджа Оксман произтича от инцидент на Хаваите, станал през ноември миналата година. Според заведените в съда на окръг Кауаи документи Бийбър е накарал бодигарда си Дуейн Патерсън да вземе картата памет от фотоапарата на Оксман, след като той го е заснел да скача от скала в океана.

Охранителят е приложил задушаваща хватка на папарака, наранил го е и е повредил апарата му.

Целта на Аджа Оксман е да получи по съдебен път парично обезщетение за нападение, побой и морални щети. В иска си той не посочва Джъстин Бийбър като участник в нападението, но изтъква, че певецът е помогнал на бодигарда си да унищожи фотоапарата му.

След инцидента охранителят Дуейн Патерсън беше арестуван и по-късно обвинен в кражба и осъден да обезщети Оксман с 6000 долара. Бодигардът не оспори обвинението и заплати исканата сума.

Тогава Джъстин Бийбър не беше задържан и срещу него не бяха повдигнати обвинения поради липсата на достатъчно доказателства, че той е накарал охранителя си да нападне фотографа, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Джъстин Бийбър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Охранителят е приложил задушаваща хватка на папарака"А случайно не му ли е направил задупаващо тръшване и хвърляне от скалата направо?