Георги Христов с премиера в Деня на музиката

Чуйте пилотния сингъл "Изгарям" към предстоящия му албум
2
Георги Христов с премиера в Деня на музиката
Снимка: GH Production

В Деня на музиката - 1 октомври, Георги Христов зарадва своите почитатели с нов сингъл "Изгарям". Парчето се завърта премиерно в националния радиоефир днес, скоро ще бъде представен и клипът.

Композицията е с модерно денс звучене. Музиката и аранжиментът са дело на Димитър Гетов, а текстът - на Катя Близнакова и Георги Христов. 

"Изгарям" е пилотният сингъл към новия албум, който Георги Христов ще представи на галаконцерта си на 26 ноември в зала 1 на НДК. Билетите за него са в продажба в мрежата на Eventim.

Спектакълът в София е част от националното турне на певеца, което вече премина в Каварна, Варна, Пловдив и Бургас. Есенният лъч на тура ще стартира на 14 октомври с концерт в Плевен в театъра „Иван Радоев”, а на 23 октомври изпълнителят ще гостува в Русе в новата многофункционална зала "Канев Център".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Георги Христов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
При Георги Христов няма нищо случайно, неестетично, некачествено: всичките му песни са прекрасно съчетание от музика, текст и изпълнение.Концертите му са спектакли! Очаквам с нетърпение всичко , което той ще поднесе на публиката си!