За Графа и насилието над българските деца в 150 думи

Един различен концерт с много каузи
Обновена: 26 ное 2014 13:50 | 26 ное 2014 13:50, Александър Попов
10

Снимка: Булфото

Графа поднесе един невероятен акустичен концерт пред препълнената зала 3 на НДК. Концерт, който е трудно да бъде описан, трябва да се преживее. Няма да ви занимаваме кой присъствал, кой аплодирал, кой изпратил букети, кой не, има ли обидени. Ще се опитаме да пресъздадем емоцията със 150 думи:

Два месеца упорит труд. Професионалисти до мозъка на костите, никакво подценяване на зрителите. Вълче време, напразни надежди. Напук - над 2000 усмивки в зала 3 на НДК, хитове. Главни герои - Графа, Мирослав Иванов, Ивайло Звездомиров, Борислав Бояджиев, Краси Тодоров, Венци Трифонов, Ла Ти Да, хората зад прожекторите от Монте Мюзик.

Атрактивната Прея, "Закъснявам, човек", танци. Вече два часа хитове и стигаме до "Заедно". Колко малко ни дели от големите мечти, можем да бъдем заедно по-добри. Бис. Imagine на Джон Ленън. Представете си, че децата ни могат да растат щастливи и без насилие.

Този концерт ще осигури добра сума за каузата на УНИЦЕФ, но има смисъл само ако повече хора станат благодетели. Да дарят 2 или 5 лева на телефон 1021. Малко, но всъщност е толкова много, защото българинът дарява и е добър именно във вълчето време, в което живеем.

А това е заради децата ни. Пак бис. Графа, Михаела Филева и Venzy. 2000 усмихнати и щастливи хора за два часа.

Не е важно кой си, откъде си, накъде отиваш, колко пари печелиш, колко грешки си направил. Важното е да има любов и уважение. Графа го постигна със своята публика, можем да го постигнем и ние. А дано, без надали...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 1Такива кампании са всекидневие. Държавата според мен трябва да създаде фонд за спешна парична помощ и той да се отпуска например при болест.
6
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам как от такава положителна новина успяхте да извлечете негативи. Ако не ви харесва, не слушайте графа, не четете новината и не дарявайте на организации. Живейте си живота. Няма полза от коментарите ви.
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
добре че не съм бил там , а и за нищо на света не бих отишъл , ужас .....
4
5
 
14
 
! Отговори
yan преди 9 години
Това платена реклама от псевдопевеца ли е? Или начин на събиране на пари, както много точно го е казал 1.
3
1
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
а на младежа от пловдив на когото трябваха 2800 лв за билет до пекин заучастие в мат олимпиада един бизнесмен даде защо не дадоха разните фондациикизащо не го разкарваха при президента и нс това българинът е отврат
2
11
 
1
 
! Отговори
valiq преди 9 години
grafa e mn qk, iskum da q napravi duet s desi, tq sega nalui e Dess i pee popmuzika :)
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не ви ли се струва че станах прекалено много такива кампании - днесак даваме пет лева, за някого, тере още шест за другиго, вдругиден още пет.....и бавно се разоряваме при заплаат от 500 лева. в разни фондациийки потъват полвината пари, дори да твърдят че не е така. А къде е държавата .заощ тя не спонсоририа уницеф.