Haddaway и Corona идват за "Обичам 90-те"

Концертът е на 9 май в столицата
Обновена: 17 фев 2015 14:31 | 17 фев 2015 14:30, Александър Попов
2
Haddaway и Corona идват за "Обичам 90-те"
Снимка: PR

Петото издание на денс поредицата "Обичам 90-те" ще посрещне две от легендите на евроденс музиката от това време - Haddaway и Corona. Те ще се присъединят към компанията на The Vengaboys и Alexia, които българските фенове ще срещнат на живо на 9 май в Зимния дворец на спорта в София.

От старта на провеждането на "Обичам 90-те" през 2012 г. Haddaway е един от най-желаните и очаквани артисти. Нестър Аликзандър Хадауей, по-известен като Haddaway, е роден в Тринидад и Тобаго през 1965 г. и се нарежда сред най- ярките представители на характерния за началото на 90-те. Неговите хитове What Is Love, Life, I miss You, Fly Away, Who Do You Love превземат класациите, а продадените албуми и сингли надхвърлят 28 милиона копия.

Corona е създадена през 1993 г. от музикалния продуцент и композитор Франческо Бонтемпи, по известен с псевдонима си Лий Мароу. Основен вокал и лице на проекта е бразилската певица Олга де Суза, а в отделни песни взимат участие изпълнителите Джована Берсола, Сандра Чеймбърс и Ивана Спаня.

През 1993 г. дебютният сингъл на Corona The Rhythm of the Night оглавява европейските денс класации за повече от осем поредни седмици. Сред най-популярните хитове на групата са още Baby Baby и Try Me Out.

Промоционалните билети за "Обичам 90-те" от 30 лева са почти разпродадени. Останалите билети за събитието ще са на цени от 40 и 50 лева. Те се продават в мрежата на Eventim и на Ticketlogic.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: HaddawayCorona
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
djambov преди 9 години
яко кълчи кълки...
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Haddaway е тоталната класика!