Девойки ронят сълзи по Зейн от One Direction

Накъде отива групата без Малик, питат се феновете
Обновена: 26 мар 2015 15:58 | 26 мар 2015 15:45, Александър Попов
14
Девойки ронят сълзи по Зейн от One Direction
Снимка: Reuters, архив

Раздялата между Зейн Малик и One Direction поставя въпроса по кой път ще поемат останалите членове, след напускането на един от изпълнителите, пише Асошиейтед прес.

"За тези деца в момента това е равнозначно на ситуацията ако член на The Beatles беше напуснал групата в най-славните й дни", казва Браян Хаят от сп. Rolling Stones.

Новината за напускането на Зейн Малик шокира феновете на една от най-популярните групи в света в момента. Учителка в средно училище споделя, че денят е бил един от най-трудните в професията й, след като е станала свидетел как облени в сълзи тийнейджърки масово напускат класните стаи.

И макар да е съкрушителна за феновете, новината за оттеглянето на Малик не е непременно лоша, поне не непосредствено, за останалите четирима членове на момчешката формация. Те имат планирани концерти до октомври в рамките на световното им турне и увериха почитателите, че ще продължат заедно и дори планират нов албум.

Всички изпълнители от One Direction са вокалисти, което прави за тях по-лесно приемането на загуба на певец. За групата единственият избор сега е да продължи напред с четиримата си останали изпълнители, смята Брайън Хаят.

"Не мога да си представя, при никакви обстоятелства, те да търсят заместник на Малик", казва журналистът.

One Direction се сформираха през 2010 г. Хари Стайлс, Лиъм Пейн, Найл Хоран, Луис Томлинсън и Зейн Малик, се явиха на прослушванията за британското изданието на шоуто Х Фактор като индивидуални изпълнители.

Продуцентът на форматът Саймън Кауъл тогава реши да ги събере като момчешка група. One Direction не спечелиха шоуто, но впоследствие песните им се превръщаха в хитове.

Досега групата има четири албума - по един всяка година, и с всеки от тях непосредствено след пускането му на музикалния пазар са оглавявали престижната класация на "Билборд". Подобно постижение няма никоя друга група.

През 2013 г. албумът им Midnight Memories стана най-продаваният в света, а през 2014 г. момчетата бяха обявени за най-печелившите изпълнители на живо с приходи от концертите им, възлизащи на 282,2 милиона долара, припомня БТА.

Зейн Малик оповести на 25 март, че напуска групата. В същия ден продуцентът Саймън Кауъл направи изявление, в което увери феновете на One Direction, че останалите й членове гледат напред към бъдещето си като група.

"Твърде рано е да се каже по кой път ще поемат One Direction или Зейн Малик, но "чистата" им раздяла е добра първа стъпка", пише Джейсън Липшуц от сп. "Билборд", и допълва: "Напускането на Зейн е болезнено, тъй като означава, че нещо е приключило. С чувството за нестабилност следващите месеци могат да се окажат още по-мъчителни. Но сега, когато Малик си тръгна, One Direction могат да продължат напред".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: One DirectionЗейн Малик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Иииии, сигурно се е върнал в класната стая да си доучи. Другите да вървят по него...
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а нещо за Кардашян , няма ли . Добре , че скоро не са писали за тия в България
9
3
 
2
 
! Отговори
Фен преди 9 години
Новината ме разтърси, от солидарност към Малик, ще се присъединя към ИДИЛ.
8
6
 
1
 
! Отговори
ZaynMalikFanForever преди 9 години
Това няма да го преживея...все още се надявам след няколко месеца Зейн да се върне в групата но...с всяка минута губя надежда. Аз ще чакам всичко да се върне по старому но ако не стане скоро няма да го преживея...объркана съм и сега не мога да мисля за нищо друго освен за One Direction ♥
7
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
KAKVI SA TEQ KARPELI
6
3
 
7
 
! Отговори
me преди 9 години
Какво, да не е решил да се присъединява към ИД? :) Всъщност съчувствам на момичетата, и аз съм била фенка, знам какво е. Но животът продължава...
5
1
 
18
 
! Отговори
кифлата от село преди 9 години
За самолетната катастрофа на плаках, но за тази новина с ридание пиша
4
2
 
19
 
! Отговори
Homer преди 9 години
О...Боже....мой....Каква трагедия.....
3
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да сравняваш One direction с Beatles...$@$%$?@?!!?!?!?!
2
3
 
27
 
! Отговори
Критик преди 9 години
Как ще сравнявате тези комерсиални дечица с Бийтълс?
1
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как накъде отива?! Върви по добре отъпканата от други бой-банди пътека...След 10 години никой няма да си спомня за тях.