Миро с нетрадиционна премиера на албум - в църква

Певецът засне "Месия" далеч от медийния шум
22
Миро с нетрадиционна премиера на албум - в църква
Миро по време на премиерата. Снимка: Facebook

Поппевецът Миро представи за първи път своя албум "Месия" на нетрадиционно място. Скрит от медии и без реклама той направи премиерата в първата евангелска църква в София "Д-р Лонг".

"Представянето на дълго таения и правен албум "Месия" трябваше да е в дома си. Там, където хората отиват, за да отдадат почит на Месия. Защо сградата на Евангелска и Методистка Църква "д-р Лонг" - изцяло емоционално. Моят път към популярния успех тръгна на отсрещния тротоар на Раковска в клуб "Опера". Там, аз, Галя и други артисти работехме и мечтаехме", разкрива Миро пред своуте почитатели във Facebook.

Той допълва, че изборът за сграда е било предизвикателство и риск.

"Църквата беше логически пъзел за екипа, работещ в широки, модерни и най-вече създадени за целта тв реализации с подстъпи за техниката зали. Справихме се, не само защото аз много го исках, но най-вече заради таланта на хората, които участваха в концерта", допълни певецът.

Концертът ще се излъчи в телевизионен вариант на 13 април по bTV.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: Миро
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Ясен преди 8 години
До НякойНа този и други въпроси е отговорено ясно в тази кратка книга:pravoslavieto/books/kakvo_znae_hristianin/index.htm
16
0
 
2
 
! Отговори
Някой преди 9 години
До СпонгиМного ми е интересно да разбера къде се казва, че протестанството е ерес?! Както бе казано по-горе ерес е учение, което се отклонява от светите писания. Протестантите четат Библията така както и православните. А относно традициите, истинските традиции са отдавна забравени от българите. Кога в миналото вместо Рождество Христово хората са почитали повече Дядо Коледа, или вместо Възкресение Христово- великденското зайче?!Всичко това навлезе за да замени истинските традиции и ценности..
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Страшно ми харесва!
14
0
 
6
 
! Отговори
До анонимен 16 преди 9 години
Ние все пак сме християни. Поклонението към другите богове си е съвсем друго нещо.Важно е да знаем в кого вярваме и защо вярваме в Него? Аз вярвам в Исус Христос и в неговата смърт и възкресение, защото само чрез тези неща моята безсмъртна душа е спасена.
13
0
 
0
 
! Отговори
До Анонимен 13 преди 9 години
На протестантите в България им казват евангелисти.Изследвал съм задълбочено темата.
12
0
 
0
 
! Отговори
До Анонимен 11 преди 9 години
Това е Псалом 150. Цитирам го във връзка с отдаването на почин на Бог
11
0
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 11 преди 9 години
1 Алилуия! Хвалете Бога в светилището Му, Хвалете Го в небесния простор, дело на силата Му. 2 Хвалете Го за мощните Му дела, Хвалете Го според голямото Му величие. 3 Хвалете Го с тръбен глас. Хвалете Го с псалтир и арфа. 4 Хвалете Го с тъпанче и хороиграние, Хвалете Го със струнни инструменти и със ***, 5 Хвалете Го с високозвучни кимвали, Хвалете Го с възклицателни кимвали. 6 Всичко що диша нека хвали Господа; Хвалете Господа.
10
0
 
1
 
! Отговори
Ерес??? преди 9 години
Ерес означава учение, което се отклонява от светите писания. По мое мнение протестантите доста четат Библията и трудно могат да бъдат наречени еретици. За Мормоните и Свидетелите на Йехова съм съгласен, че са еретици. При тях нещата са много сбъркани с тия книги на мормон и т.н.
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Протестантството се появява в през 15 век и опровергава плащането на индулгенции на католическата църква (нещо което е в разрез с Библията). То се обявява за реформи, но понеже е удобно на Римо-Католическата църква и инквизицията е заклеймено. Мартин Лутер никога не се е отричал от К. Ц. То ако трябва да говорим по същия модел и ДС в България заклеймяваше инако мислещите за врагове на народа, защото някой хора бяха неудобни.
8
7
 
4
 
! Отговори
Спонги преди 9 години
До Анонимен 7Според Източната Православна и Западната Православна (Католическа) Църкви, Протестантството (Евангелисткото) вероизповедание е ЕРЕС. Приемането му се сравнява с най-лошите ереси. Това е по канон. От светска гледна точка, евангелистите са вредни защото отричат традициите. Питай някой евангелист дали носи мартеница, боядисва ли яйца, меси ли козунак. Нещо повече, те не смеят да влезнат в православна църква и ни смятат за идолопоклонници заради иконите. Отричат чудесата.
7
4
 
5
 
! Отговори
До Мима преди 9 години
Човека поне пее за спасиотеля на човечеството. Надявам се ти да не смяташ чалга изпълнителите за по-оригинални и по-интересни?
6
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Младене, какъв ти е проблема, че е евангелска църквата или и ти си шовинист, който си мисли че само православието е истинно?
5
9
 
6
 
! Отговори
МИМА преди 9 години
В ОПИТИТЕ СИ ДА Е ИНТЕРЕСЕН СТАВА СМЕШЕН ! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ФАЛШИВ ЧОВЕЧЕЦ.
4
9
 
3
 
! Отговори
младен преди 9 години
Нема такъв ***....евангелистка църква...***. Пълен бан за тоя, драйфа ми се от него.
3
0
 
8
 
! Отговори
1 преди 9 години
Да не би албума да е с госпел музика
2
14
 
2
 
! Отговори
Главорез преди 9 години
Другия му концерт да е в джамия на ислиямска държава. Там ще пее кратко и след това направо ще си отреже главата
1
14
 
2
 
! Отговори
Циндил Пиндил от ИДИ преди 9 години
СЛЕДВАЩИЯ КОНЦЕРТ ЩЕ БЪДЕ В ДЖАМИЯ ПОД ПАТРОНАЖА НА "АЛ КАЙДА" И ТЯХНАТА РОДИНА- САЩ!!