"Сбогом" от Георги Христов

Чуйте новата балада на певеца
10
"Сбогом" от Георги Христов
Снимка: БТА

Георги Христов зарадва своите почитатели с нова песен. Той залага на баладата "Сбогом", която е включена в актуалния му албум "Изгарям".

Музиката на песента е композирана от Майя Йорданова в съавторство с певеца, а текстът е изцяло негово дело. Той препраща към болезнения, но прояснен свят на проиграните чувства в една изгубила смисъла си любов.

Аранжиментът е поверен на Борис Чакъров. 

Официалната премиера на сингъла е предвидена за 7 април, а неговите почитатели могат да го чуят единствено в официалния му канал в YouTube.

Междувременнп на 23 април стартира пролетният лъч на националния тур на Георги Христов. Първият концерт е в Пазарджик в спортна зала „Васил Левски”, а билите са в продажба от днес на касата на залата. След него на 27 април певецът ще се срещне и с публиката си в Разград, а на 28 април в Търговище.

През май и юни са планирани концерти в Габрово, Русе, Пловдив и Плевен. Лятото почитателите на ГЕОРГИ ХРИСТОВ могат да го очакват във Варна на 12 август и в Бургас, за който датата е в процес на уточняване поради течащ основен ремонт на летния театър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: сбогомГеорги Христов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
За таланта няма възраст, няма смърт, няма забрава! И се радвам на поредната хубава и докосваща песен на Георги Христов. Великолепни песни през всичките тези години, поднесени със стил, артистичност, любов към музиката...Безкомпромистен към онова, което няма и не бива да има място в музиката. Класа - това е Георги Христов! Както и откъдето да го погледнеш!
8
2
 
2
 
! Отговори
Мако преди 9 години
Сбогом, Георги!
7
1
 
3
 
! Отговори
Става преди 9 години
В ритъма песента малко бие на чалга, но като цяло е добра. Харесвам Георги Христов, той се раздава на сцената. Успех!
6
1
 
6
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 9 години
песента ми хареса , Георги Христов има чист глас и е приятно човек да го слуша . Желая му здраве и творчески успех !
5
2
 
7
 
! Отговори
Моника Александрова преди 9 години
Страхотна песен, текст, музика и изпълнение. Докосва сърцето и казва всичко това което се страхуваме да кажем в живота. А относно писанията на музикалните инвалиди по-долу, които оплюват една красива нова българска песен - хайде бе юнаци дайте пример на това което вие харесвате ...предполагам, че сте фенове на Криско - който пише "дълбоко смислени човешки" текстове за нещата от живота ... Все пак Ви, желая във Вашия живот да няма "Сбогом"...
4
2
 
9
 
! Отговори
Ваня Иванова преди 9 години
От такава песен се нуждаеше българската поп музика много отдавна! Браво на Георги Христов! И благодарим!
3
2
 
9
 
! Отговори
Мария Танчева преди 9 години
Докосна ме дълбоко с тази песен, Жоро! Бъди жив и здрав, за да ни радваш с неповторимия си талант и прекрасната музика, която създаваш с голямото си, топло сърце!
2
10
 
2
 
! Отговори
... преди 9 години
Сбогом. Не се връщай никога повече!
1
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Уникален певец. Некадърна песен. Личи си, че някой некадърник е изсмукал и текста и музиката от пръстите си. Нямаме композитори в тази държава. Имаме певци на световно ниво а композиторите ни са на ниво пайнер. Чалга та чалга. Жалко за човека. Жалко за народа.