Анастейша на "вие" с диетите, ще я храним здравословно

Вижте последните подробности около концерта на 16 април
14 апр 2015 10:36, Александър Попов
2
Анастейша на "вие" с диетите, ще я храним здравословно
Снимка: Reuters, архив

След броени дни змериканската звезда Анастейша ще дебютира пред българската публика. По време на гостуването си у нас тя ще се храни със здравословна и приготвена на пара или задушена храна. Анастейша отдавна е забравила диетите – поради здравословните си проблеми знае, че трябва да поема разнообразни ястия и да не прекалява с нищо. В изискванията и за питиета присъства основно минералната вода и чай.

Още по темата

Концертът е на 16 април в зала 1 на НДК, а организаторите от Loud Concerts уточниха последните детайли за феновете.

Началото на шоуто е 20 часа, а вратите на залата ще бъдат отворени в 19 часа. Все още има ограничен брой билети за втори балкон, които са на цена от 60 лева и са в продажба в мрежата на Еventim.

В залата няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. Тя може да се изтегли онлайн или да бъде получена от охраната на входа на зала 1 на НДК.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат на концерта безплатно, с придружител, но без право на седящо място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Анастейша
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
мп преди 9 години
Ега ти и глупавото заглавие!Откъде ги риете тези драскачи?Анастейша ако чака ние да я нахраним ,трябва да знае,че никога няма да и се върне страшната болест.От Чернобил още светим като крушки.