Зейн Малик "под чехъл" до печката

С гаджето му нямат време да се оженят
27 май 2015 18:58, Александър Попов
1
Зейн Малик "под чехъл" до печката
Снимка: Reuters

Зейн Малик прекарва доста време в кухнята след напускането на популярната момчешка група One Direction и усъвършенства кулинарните си умения, съобщи Контактмюзик.
Това разкритие е направила годеницата му, певицата Пери Едуардс от момичешката група "Литъл микс". 21-годишната изпълнителка споделя за в. "Сън", че възлюбеният й е "страхотен кулинар".

Едуардс допълва, че с 22-годишния Зейн все още не намират време, за да планират сватбата си, тъй като тя е заета покрай излизането на новия сингъл na dramata "Black Magic".

"Не знам кога ще бъде сватбата ни. Все още сме в процес на планиране, но засега съм твърде заета с работата си. Със Зейн искаме сватбеният ни ден да е идеален, така че когато ми остане време, ще продължим с плановете. Съмнявам се, че сватбата ни ще бъде през това лято. Когато сме готови, ще направя съобщение", заяви Пери Едуардс.

Въпреки шокиращото му за феновете оттегляне, текстописецът на One Direction Джейми Скот наскоро заяви, че Зейн Малик е запазил добрите си отношения с останалите членове на групата Хари Стайлс, Найл Хоран, Луис Томлинсън и Лиъм Пейн. По думите на Скот Малик е напуснал, защото просто се е изморил от турнета след 4-годишно обикаляне на света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: One DirectionЗейн Малик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тъй лЕ стана? Ок.