Гадже, колеги и приятели аплодираха Михаела Филева

Певицата представи дебютния си албум "Инкогнито"
29 май 2015 17:18, Александър Попов
14

Михаела Филева представи дебютния си албум. Снимка: Булфото

Изпълнителката на годината Михаела Филева препълни столичния Sofia Live Club с фенове, които се насладиха на парчетата от дебютния ѝ албум "Инкогнито". Тя излезе на сцената в компанията на музиканите Краси Тодоров, Васил Вутев и Васил Крумов, а до нея застанаха и дуетните й половинки.

С Били Хлапето изпяха първата песен, дала летящ старт на кариерата ѝ - "Когато ти трябвам", както и хита от миналото лято “В реда на нещата”. С Ники Бакалов – NickName изпълниха “Има ли начин?”, а VenZy се появи за изпълнението на най-големия хит на Михаела - “Опасно близки”.

С музикалия ѝ продуцент – Графа, пък изпълниха "А дано, ама надали". С Дивна и Прея изпяха "Забранен достъп", на която се залага да стане един от летните хитове.

Последва изключителен момент, изненада за Михаела Филева, в който Графа и изпълнителният продуцент на Монте Мюзик Магдалена Сотирова ѝ връчиха уникално винилово копие на албума.

От първите редове Михаела Филева бе подкрепяна и от своето гадже - певецът Павел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Михаела Филева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз повече харесвам Жана Шварценегер, опа Бергендорф. Бъркам двата щата
12
2
 
1
 
! Отговори
=== преди 8 години
11, защо бе ***? защо? защо си мислиш, че мненията на хората са винаги плюене!? Като не ми харесва как се *** да не го споделя ли? Ам искам да го напиша, какво те еня теб?
11
1
 
4
 
! Отговори
=== преди 8 години
9, не коментирам добротата и уникалната й сладуранщина.На мен ми е лигава. Все пак всеки има критерии за лигоч. Тази ми е пискливо-лигондреща се. Пак повтарям - красива е има глас, ама не мога да я трая като говори. От този тип хора, които не можеш да издържиш да слушаш. Мое мнение. На други гласът й докато се изказва може да им е много секси, сладурски и къвто там си решиш. На мен ми е лигава. Много!
10
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
защо бе *** ?защо?плюете по девойчето младо талантливо българка !!!
9
4
 
2
 
! Отговори
търновец преди 8 години
Ми то всички завършили търновското ПМГ са такива :)Майтапа на страна, познавам един от даскалите й в училището преди.Казваше че е супер естествен и добър човек още като ученичка.Не е така красива но много лъчезарна и позитивна.Мисля че баща й е зарязал майка й и тя сама я е отгледала.Евала!
8
7
 
2
 
! Отговори
... преди 8 години
До ===Как пък реши, че е "мноооо" лигава? Общувала съм с нея веднъж и просто няма такава доброта като нея, уникална сладурана е.
7
7
 
2
 
! Отговори
Federost преди 8 години
Браво, хубава и талантлива, дано има повече такива, а не като Жана Бергендорф!
6
2
 
19
 
! Отговори
ми........ преди 8 години
Може би не съм много в час с БГ "естрадата", но кое е това девойче ? Не помня да съм я виждал някъде, някой може ли да ми даде малко инфо ? Благодаря
5
5
 
9
 
! Отговори
=== преди 8 години
Красива, има прекрасен глас, може да пее, ОБАЧЕ....мнооо лигава братчее, мноооо.... Направо може да те откаже от всякакво общуване точно след 2 минути, в които си чул/а лигавия й глас. По-добре само да пее, без да говори.
4
3
 
9
 
! Отговори
Aleman преди 8 години
Tazi s 6alvarite li e vaprosnata devoika? Da ne e ot malcinstvata?
3
5
 
21
 
! Отговори
Гай Баньо Ориджинал преди 8 години
Коя е тая Михаела Филева?
2
19
 
6
 
! Отговори
Меломан преди 8 години
Направо да се гръмнеш....анонимнико!
1
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Направо да повърнеш...