Джигитът Бийбър отнесе нова присъда

Канадски съд го глоби за опасно шофиране
13
Джигитът Бийбър отнесе нова присъда
Снимка: Reuters, архив

Джъстин Бийбър се призна за виновен по обвинението за невнимателно шофиране и нападение на човек във връзка с инцидента, когато блъсна автомобила на фотограф през 2014 г. в Канада, съобщиха световните информационни агенции.

Певецът се яви на изслушването чрез видеовръзка от Лос Анджелис. Обвиненията за нападение и опасно шофиране срещу него отпадна, като му беше определена глоба от 750 канадски долара за невнимателно шофиране.

Инцидентът стана на път близо до Статфорд, родния град на певеца, в провинция Онтарио. Той е бил в автомобила си с приятелката си Селена Гомес и папаракът ги е притеснил. Местните медии писаха за физическа разправия след сблъсъка между автомобилите.

Адвокатът на певеца обясни, че отпадането на обвинението за нападение отчита факта, че инцидентът е провокиран и е продължил по-малко от минута.

За своите 21 години Бийбър натрупа сериозен стаж в съдилищата, като има проблеми в няколко държави. Миналата година той се призна за виновен за опасно шофиране в Маями, а в Калифорния беше осъден на две години пробация, защото замерял къщата на съседа си в Лос Анджелис с яйца.

През април аржентински съдия издаде срещу него заповед за арест заради нападение над фотограф, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Джъстин Бийбър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***!
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що ли не съм изненадана? Вие как мислите, дали ще стане член на Клуб 27 или дори до там няма да я докара?
6
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така е: когато едни *** плащат да гледат простотиите на други ***, вторите стават милионери и изперкват, а първите си остават бедни ***.Всъщност всички имат интерест това *** да върши простотии. Докато не се гътне от свръхдоза.
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Убавец!
4
5
 
14
 
! Отговори
Мъка преди 8 години
Много сте силни, драги журналисти! Друга дума освен джигит знаете ли? Некадърници
3
2
 
40
 
! Отговори
майстор точилар преди 8 години
Като взема една сопа,като му смъкна гащите,че като хвърля сопата...
2
5
 
27
 
! Отговори
Victimized преди 8 години
Този е на светлинни години от Роналдо , да той може да е лигльо и да се превзема като играе , но колкото той е дарил и помогнал на хора в нужда никой друг футболист в близкото минало не го е правил , и не само футболисти . А този какъв му е таланта , Роналдо поне е брилянтен футболист . Не си е направил и една татуировка понеже дарява редовно кръв , ти анонимнико кога дари последно нещо безвъзмездно ? Паляци с малки душици ..........
1
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То пък едно "нападение" над фотографа беше, мани-мани.Абе, тоя като го гледам, има прекрасни характеристики да стане футболист. Гелосана мека китка, баш като чичо му Роналдо.