Help Me Jones с нов клип и албум

Вижте видеото на "Тиха Среднощна Нега"
0
Help Me Jones с нов клип и албум
Снимка: Владимир Михайлов

Една от най-ексцентричните български групи - Help Me Jones, ще представи нов видеоклип и втори краткосвирещ албум с песни изцяло на български. Премиерата на EP-то „Витамин Сън“ ще се състои 7 юли от 20:00 часа в клуб Маймунарника, а входът ще е свободен.

Публиката ще чуе на живо новите им парчета, а в сетлиста на бандата ще присъстват и песни от първото им издание на български "Мракът свети" от 2012-та година.

Музиката на Help Me Jones е съчетание между синтпоп, ню уейв и диско. Важна част от идентичността им е и изключителното им сценично поведение – за всеки концерт триото се подготвя със специални костюми, които перфектно допълват нестандартната им музика.

Пилотният сингъл от "Витамин сън" е песента "Тиха Среднощна Нега". Тя вече има и видео – дело на режисьора Мария Арангелова, оператора Владимир Михайлов и монтажиста Златка Калоянова.

Кадрите показват Марий Росен, Андрония Попова и Константин Тимошенко в интимна творческа атмосфера без да крие забавните гафове и неудобните моменти.

Това не е първото надникване на публиката зад кулисите на Help Me Jones, които са главни герои и в документалния филм „Help Me Jones: One Concert in Sofia“ , чиято премиера се състоя на Sofia Film Fest 2013.

Help Me Jones е трио, което обединява поезията на Марий Росен (режисъор, актъор, поет и певец), авторската електронна музика на Константин Тимошенко (композитор и DJ) и магнетичното присъствие на бек-вокала Андрония Попова (Nasekomix, Sentimental Swingers). Групата е създадена през зимата на  2008 година, след като Марий и Костя се запознават на уъркшоп по видеоарт в Естония.

Участвали са на Exit в Сърбия и Mellow Music Festival в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Help Me Jones
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари