След белезниците: Жана била в шок от омразата

Саня Армутлиева покри певицата от медиите
31 юли 2015 11:03, Александър Попов
50
След белезниците: Жана била в шок от омразата
Снимка: Хасиенда клуб

Победителката във второто издание на X Factor Жана Бергендорф била в шок от злобата и омразата, която се изляла върху нея. Това разкри нейната шефка във "Вирджиния рекърдс" Саня Армутлиева пред Нова телевизия.

Както е известно, преди няколко седмици Жана се оказа с белезници пред Първо районно в София след скандал с любовник. Във версиите за битовия скандал бяха намесени побой и наркотици.

Продуцентът на шоуто Маги Халваджиян изрази мнение, че скандалът ще направи Жана още по-интересна и търсена за участия, а подобни проблеми с властта не са необичайни за шоубизнеса.

Саня пък смята, музиката е единственото, което спасява младата певица след битовия скандал.

"Славата е отговорност и Жана си дава сметка за това. Но в живота на всекиго се случват някакви непредвидени неща. Всъщност Жана е станала жертва на насилие", коментира продуцентката. И допълни, че Бергендорф работи върху дуетна песен с Моисей.

В разрез с мнението на Саня пък през последните дни излизаха кадри от участия и купони с Жана, на които хич не личи колко е шокирана.

От фирмата на Армутлиева пък покриха изпълнителката от медиите и след скандала се ограничиха с едно телевизионно интервю.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: Жана Бергендорф
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
6
 
! Отговори
bai MILE преди 8 години
Jana e gotina-spor nqma,ama koi e tozi izpulen *** doneq.4akam otgovor I ne me trite.........MOLQ
30
16
 
10
 
! Отговори
спец преди 8 години
Жана Бергендорф е най-добрата българска певица ! Няма друга певица в България,която да има нейните гласови възможности. Единствено сравнение може да се прави между нея и Лили Иванова,но въпреки,че съм над 50 години,песните на Лили ми идват малко ретро. За Жана няма песен,която да не е по нейните възможности. Само да има кой да пише хитове,тя ще ги изпълни както трябва!
29
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
чалгари, ***, ***, хейтъри - всичко се е насъбрало на тоя сайт!
28
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Моля - Жана е станала жертва на насилие? марихуаната в НЕЙТНААТ къща кой я е донесъл. И Стриптизьора кой го е повикал? А може би да споменем, че е изгонил графа от дискотека със свалки.Самата Саня е крайно неприятна личност.
27
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много точен коментар - и тази е като Темерут колева - изпя една песен, която дори не стана хит показаха я веднъж-дваж по телевизията е вече се взе за "звезда". Вижте я само как се държи на екрана.
26
4
 
19
 
! Отговори
Жоро преди 8 години
АЗ лично освен че мъжът й и е взел детето - смятайте какав е, обикновено детето се присъжда на майката - не й че се показав в риалити формати не знам НИЩО за нея. Световон неизвестна певица.
25
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
то прък едни песни. Кажете ми три хитови нейни песни? песни по които можете да учите малките деца. Преподавателиет не преподават по нейни песни - тя просот няма глас.
24
9
 
7
 
! Отговори
Срам преди 8 години
Добре де, интересно ми е освен песните на Жана какво друго знаете за нея? Това, което сте прочели в любимите си жълти вестници и сайтове ли??? Жалко е, когато на един народ толкова пък нищо не му се случва и се е оплел в собствените си клюки и интриги, че няма накъде. Аз нито я познавам, нито съм я виждал. От позицията на какъв да я коментирам?! И всички тези безлични хорица, които обясняват каква *** е също нямат нищо общо с нея, но бълват. Тя поне пее. А вие какво правите?!
23
4
 
21
 
! Отговори
ГРАЦ преди 8 години
Никой не я мрази.Но с тези татуировки и цвят на косата прилича на хората от западна Европа, които са ходили на училище максимум 5 години и мият тоалетни.
22
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ВераТака, така, точно като змей.
21
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма какво да се шокира, просто никой не я харесва, няма и за какво.
20
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
България е виновна, че не дава шанс на такива нашмъркани ***, че не ги подкрепя и уважава... Същото зомби като тая рут колева, на която Родината беше виновна че я мрази и не и дава шанс... Дроба е недоволен, един вид...
19
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"скандалът ще направи Жана още по-интересна и търсена за участия"Именно. Като не може да пее има нужда от скандали. Поне да спре да плагиатства други истински артисти.
18
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един "артист", в случая изкуствено създаден и с песни директно плагиатствани от други (слушайте "Самурай" и след това "Diamonds" на Риана"), когато не може да пробие с несъществуващият си талант има нужда от медийно внимание чрез какви ли не циркове които не са свързани с музика. Трева, полицаи, реване по ефири итн.Жалка работа.
17
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нейната шефка като знаем как разкрива житейски събития ще падна от коня. Камелия Тодорова заяви, че Санчето е била секретарка на мъжа й, която впоследствие му става любовница, но в инетрютата на самата Саня тя споделя, че е самоиздигнат талан в областта на менажиране на артисти.
16
3
 
19
 
! Отговори
Честит преди 8 години
Вземете "аз съм Галка от Каризма , те Мъ карат да им мия чиниите", добавете един ММА боец, също и един дилър от Люлин за цвят и ще получите това същество на снимката .
15
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вижте сега, момичито се брои за родителски права във времето в което не води мъжки стриптизьори вкъщи, за да пушат трева пред детето й. Нека я подкрепим и да обясним на горкия й будала мъж-холандец, че в БГ е съвсем нормално да наемеш някаква квартира и да стресираш детето си с всевъзможни битови, сексуални и други проблеми, които преживяваш.
14
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А може би ще изпадне в още по-голям шок като разбере колко ни е безразлична, а изцепките ѝ само ни забавляват!
13
4
 
22
 
! Отговори
Честит преди 8 години
Гледах и Единственото телевизионно интервюто. Тая ОТВРАТИТЕЛНИЦА смърча сополи и се разрева (естествено съмнявате ли се, че няма да прибегне до тия женски номера. Едни сълзи сополи , па кърпички иска да й дадат) но НЕ каза че съжалява. Напротив 4 пъти повтаря "ох дано не ми навреди на кариерата , тя е всичко за мен" Дори Жана, аз не съм гей, но ако нямам избор ще легна с някой от приятелите си, цял живот сам бих бил отколкото да дам на У.РУД като тебе да бъде в леглото и в живота ми .
12
2
 
16
 
! Отговори
каца с мед и лъжица преди 8 години
Ако един човек си изгради образ на сладурест, пърхащ с мигли добродетелен (почти) светец и бере от това дивиденти, пък после се забърка в скандал с привкус на алкохол, наркотици, домашен кютек и екскурзия с лунохода до районното, естествено е да пожъне вълна от разочарование и злост на повярвалите в това баламурници.