Дует Авеню с концерт на Аполония

Ще представят новото си парче "Свобода"
24 авг 2015 16:30, Александър Попов
6
Дует Авеню с концерт на Аполония
Снимка: Дует Авеню

20 години по-късно дует Авеню отново ще стъпят на сцената на Амфитеатъра в Созопол. През август 1995 година, наскоро нашумели с хита си "Бягство", те представиха на живо своя дебютен албум "Въпроси".

Сега отново ще бъдат на Аполония и отново ще има премиера.

Празниците на изкуствата ще посрещнат Боби и Заки на 31 август, отреждайки им специално място в програмата на фестивала. Публиката ще се наслади на най-известните парчета на Авеню в нов аранжимент и ще има възможност да чуе тяхното ново парче "Свобода".

"Аполония е преживяване за всеки артист – среща с публика, колеги и стари приятели в една специфична атмосфера, която се съживява всяко лято през последните десетилетия. Това е и причината да представим новата си песен именно тук. Созопол е единственото място, където ще направим концерт за втори път в кариерата си. Предполагаме, че това ще предизвика много носталгия и приятни емоции", споделиха музикантите.

Звездите на X Factor Пламен и Иво, които наскоро представиха и своя първи сингъл "2Х2", няма да пропуснат емоцията да пеят отново със своя ментор – Заки.

Концертът на дует Авеню в Амфитеатър Созопол ще се проведе на 31 август от 21:00 часа, а билети се продават в мрежата на Eventim на цени от 15 до 30 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заки е много секси, но наистина си придават незаслужено голяма важност. Да не говорим, че заради тази една песен беше жури в х фактор и самочувствието му беше на световна звезда!
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Концерт? Тия имат една песен бе!
1
1
 
10
 
! Отговори
WOW преди 8 години
Хм 20 години по-късно..направил си 2 албума, третият ти е ремикси на първите два и бам накрая 4-ти и 20 години на сцена?! Алоо, Сашко, наясно ли си, че тея умрелите имат повече клипове, отколкото концерти на живо?! 30 лева билет??? От дуетчето трябва да плащат на хората, а не те да искат пари за билети..