Тийнидолите One Direction се разпадат?

Момчетата от бандата се разделят поне за година
24 авг 2015 13:36, Александър Попов
3
Тийнидолите One Direction се разпадат?
One Direction се превърнаха в любимци на тийнеджърите. Снимка: Reuters, архив

Успешната британска банда One Direction е на път да се разпадне. Четиримата останали членове обявиха, че след излизането на петия им албум ще си вземат дълга почивка. Решението им според мнозина вещае края на групата, съобщават Ройтерс и в. "Дейли експрес".

Найл Хоран, Лиъм Пейн, Хари Стайлс и Луис Томлинсън са се срещнали в Лондон миналия уикенд, за да обсъдят бъдещите са планове. Момчетата единодушно са решили да си вземат минимум една година почивка, за да се заемат със самостоятелни проекти, след като на пазара през март 2016 г. излезе петият им албум.

One Direction няма да организират и турне за промотирането му. Това означава, че последният им пълен концерт ще бъде в Шефилд в края на октомври тази година. След това изпълнителите ще почиват през празничния период, преди да се съберат отново и да приключат с петите ангажименти, които имат до февруари.

"Тези момчета са заедно от пет години, което е сериозно постижение за подобна група. Те напълно заслужават едногодишна почивка, за да работят над самостоятелни проекти. Помежду им няма търкания. Момчетата стоят на 100 процента зад решението", казва източник от обкръжението им, цитиран от в. "Сън".

Музикантите не изключват възможността в бъдеще да продължат да работят заедно.

Момчетата се опитват да осмислят бъдещите си начинания, откакто петият член на бандата Зейн Малик ги напусна. Според неназования източник обаче "раздялата щеше да се случи със или без Зейн".

Сега всеки от останалите изпълнители гледа индивидуално към бъдещето. Говори се, че Хари Стайлс има предложения от Холивуд, а името на Луис Томлинсън се спряга сред потенциалните съдии в шоуто "Х Фактор".

Пътят към световната слава на One Direction започна от популярния риалити формат през 2010 г. Петимата оригинални членове участваха в прослушванията като индивидуални изпълнители, но не бяха одобрени в момчешката категория и получиха предложение да продължат като група. Въпреки че не спечели формата, продуцентът Саймън Кауъл сключи договор с групата.

През 2011 г. излезе първият сингъл на групата, а по-късно и първият й албум. Скоро настъпи глобална истерия и всичко, до което момчетата от One Direction се докоснеха, се превръщаше в злато.

Като четворка One Direction наскоро спечелиха осем награди "Изборът на тийнейджърите". Новият им сингъл "Drag Me Down" - първият след напускането на Зейн Малик, се изстреля до върха в магазините на iTunes в 86 страни.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: One Direction
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде всички дето не им харесват One Direction да не коментират какво ще кажете??? Щот ми писна от *** ви и смотани коментари против тях! Писна ми! Какви хора сте вие бее??? Вие въобще не можете да се наречете хора!!! Спрете си тъпите компленксарски коментари и се осъзнайте! ONE DIRECTION НЕ СА ГЕЙОВЕ! Погледнете себе си 😉 Не гледайте тях, защото те си имат всичко! Имат пари , обичани са от хиляди дайрекшънари, а вие какво сте??? Едно нищо! Само *** хейтъри!!! На мама и на тате децата -.-
2
4
 
4
 
! Отговори
с преди 8 години
Тея са си наш лефт дирекшън, ама айде. Нека всички 12 годишни момиченца не губят надежда. Хомо бандите никнат като гъби, ще си харесат други, ако тея убавци не се *** пак след година.
1
1
 
5
 
! Отговори
БлицИдола преди 8 години
Означава гей.