Авеню с нов сингъл и видео

Вижте "Свобода" на Боби и Заки
24 сеп 2015 15:15, Александър Попов
7
Авеню с нов сингъл и видео
Снимка: Красена Ангелова

След успеха на парчето "Безвремие" дует Авеню утвърждава завръщането си и трайното присъствие на българската сцена с новия сингъл "Свобода". Песента се ражда в летните дни между пътувания и концерти.

"Искахме да направим нещо ново, различно, да предизвикаме себе си не само като творци, но и като хора с определена житейска позиция. Парчето се появи в отговор на тези мисли – като глътката свеж въздух, който свободата носи", разказва Боби за новия проект.

Вдъхновението за песента е последвано от снимки из дивите брегове на северното Черноморие, което предлага търсените от Заки и Боби свобода и простор. Режисьор на видеото към парчето „Свобода“ е Заки, но всъщност заслугата за крайния резултат е най-вече на Малкия Антон и на изключителните качества на целия творчески екип.

"Песента разказва историята на дете, което мечтае да се превърне в птица и да полети над безкрайното море. Мисля, че дълбоко в себе си всички искаме да усетим свободата по този начин – да се превърнем в част от необятното и да оставим всички бариери и ограничения зад гърба си. Първоначалната ми идея беше малко по-различна. Двамата с фотографа Красена Ангелова отидохме на вечеря в ботаническата градина на двореца в Балчик, за да обсъдим историята и визията на видеото, но с нас беше и малкия й син Антон. Докато разговаряхме Антон не даваше никакви признаци да се интересува от нашето занимание и си играеше наоколо. В един момент дойде при мен и рязко смени веселото изражение на лицето си. Побутна ме и, ни в клин ни в ръкав, със сериозен глас каза: „Заки, знаеш ли? Още ми е рано да ставам звезда!" много се смяхме, но на другия ден се обадих на Красена и видеото вече имаше съвсем нов герой", разказва за историята на новото видео Заки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
0
 
! Отговори
някой преди 8 години
песента и клипа са си много добри,просто трябва да се вникне малко-а това не е за всеки
3
1
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Харесвам песните им, ама ЗАЩО някоя майка ще остави детето си МОМЧЕ да ходи с ДЪЛГА КОСА! Седях 30 секунди и се чудех момче ли е или момиче, а после прочетох статията и разбрах, че е момче! Това,като онези откровени кухи пръчки, които кръщават децата си с неопределени имена, мъж ли е, жена ли е, или пък още по-лошо с ДВЕ имена и обричат съществуването им в този им живот на чуденка и раздвоение, което ще ги направи слаби и отворени за изсмукване и изтезание от по-силни енергийно чиляци!
2
3
 
4
 
! Отговори
Ъпросче преди 8 години
Кой е активният?
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
PALNI NESHTASTNIZI.