Мадона с молитва и песен срещу терористите

Ще променим света, ако се променим ние, призова звездата
16 ное 2015 10:45, Александър Попов
14
Мадона с молитва и песен срещу терористите
Снимки: Getty Images

Атентатите в Париж в петъчната вечер промениха и музикалния календар. Групи като Foo Fighters и U2 отмениха свои концерти, за разлика от Мадона. В събота тя застана на сцената на арената в Стокхолм в Швеция и изнесе прочувствена реч преди началото на шоуто си. 

"Наистина ми е трудно да правя шоу, защото се чувствам разкъсана. Защо съм тук и танцувам, докато хора скърбят заради загубата на любимите си хора? Тези хора искат от нас точно това, да ни променят живота, да ни затворят устата. Но ние няма да им го позволим", заяви звездата пред шведската публика.

"Има хора, които нямат отношение към човешкия живот, които правят брутални, унизителни и непростими неща за хората. Ние никога, никога няма да променим този свят, в който живеем, ако не променим себе си. Ако не променим начина, по който се отнасяме един към друг всеки ден. Промяната няма да дойде с избора на нов президент на избори или избиването на 100 човека. Трябва да променим отношението си един към друг, да уважаваме всеки един човек срещу нас", каза Мадона по време на шестминутната си реч.

След минута мълчание в памет на загиналите в Париж Мадона призова всички да я подкрепят в нейната молитва.

А на сцената прозвуча акустична версия на хита си "Like a Prayer" на няколко хиляди гласа...

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: ПарижМадонаатентати
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Удрииии, Чиконе. Дай анадър дей им изпей!!!
7
1
 
1
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Млъквай гадна, сатанинска ***!
6
3
 
6
 
! Отговори
Moni преди 8 години
Браво, Мадона е велика и много умна. Колкото и комерсиална да е, това не я прави бездушно и нечевошко същество. Освен това Мадона наистина страда за трагедията във Франция, тя има сантимент към тази страна, заради корените си, а и не случайно децата й още от малки са учили и учат във френско училище. Ако не беше "толкова перверзна през годините" тя сега щеше да стои редом до великите политицил Всички нейни концерти имат послания към поколенията, но се иска "очи" за да се видят от всички.
5
0
 
10
 
! Отговори
Краси преди 8 години
Браво! Смела постъпка. Не е отменила концерта. А други го направиха - отмениха концерти, събития.До долнописачите: Нищо не сте разбрали. Хайде сега продължавайте да плюете ... срещу вятъра, така гнусните ви течности ще останат само и единствено върху вашите лица.
4
5
 
2
 
! Отговори
Wiki преди 8 години
Ми недей се чекна под звуците на плейбек-а. Пари и внимание ли ти липсват? Ще уважаваме някакви брадати камикадзета докато той ми е насочил автомат крещейки аллах акбар преди да избие сумати народ , овца.
3
7
 
3
 
! Отговори
Нафталин преди 8 години
Бабата изпълзя от леговището, за да напомни за себе си :)
2
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Таз вече почна да се моли да и го набутат, ама никой не ще...
1
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бе глупости, тая единственото нещо, от което се интересува са парите.