Два часа чакаха Енрике, а заслужаваше ли си?

Дюдюкания и вълнения на концерта му в "Арена Армеец"
Обновена: 15 дек 2015 10:54 | 15 дек 2015 10:52, Александър Попов
61

Снимка: Булфото

Концертът на Енрике Иглесиас бе на косъм да се превърне в голямо разочарование. Пълна до краен предел "Арена Армеец" очакваше своя любимец, но той се качи с двучасово закъснение на сцената.

Докато го очакваха се чуха и дюдюкания, семейства с деца се притесняваха как ще се приберат, а някои дори си подремнаха. Диджей сетът пък по никакъв начин нямаше как да запълни празнината от липсата на латино звездата.

Все пак в 22:00 часа се случи това, за което всички бяха дошли. Енрике се появи, извини се на български, а най-лудите му фенове започнаха да губят ума и дума. Тези, които са очаквали някакво вокално майсторство сигурно са останали разочаровани, но пък шоу имаше.

Енрике обясни, че е бил в болница и видимо имаше проблеми с едната ръка. Дали от някакви болкоуспокояващи, но гласът му бе далеч от познатия. Но пък Иглесиас-младши показа висш пилотаж в комуникацията с феновете.

Само след няколко песни той качи на сцената Иван от Пазарджик и неговия баща Христо. Енрике почерпи Христо с ром, вдигнаха наздравица, а след това Христо дори попя. Миг, който и двамата пазарджиклии едва ли ще забравят.

Флиртът на Енрике продължи, правеше си селфита с феновете, наметна родния трикольор и впечатли всички с българските си реплики.

Шоуто му продължи малко след полунощ и завърши само с един бис, тъй като и Енрике проумя, че повечето са на работа на следващия ден. За феновете му обаче този факт едва ли има някакво значение.

За тези, които не успяха да си купят билет и да видят любимеца си ще могат да го направят през май следващата година. И трябва да стане ясно - това е концерт за фенове, не за музикални критици и педагози. Иначе ще си тръгнете от залата разочаровани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
4
 
2
 
! Отговори
deqna преди 8 години
Да заслужаваше си разбира се,бих отишла и на втория му концерт ако ми се отдаде възможност.Едни истински фенове никога не биха оплюли любимия си изпълнител,такова шоу,такава енергия и тотално раздаване пред публиката-това беше той Енрике и на всичко отгоре се извини на чист български език.Ама българите нали са прости отново си показаха бай ганьовщината със злостни коментари.Затова сме и на това ниско ниво в целия свят,защото не умеем да ценим труда на другите а само знаем да завиждаме.
48
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що за извратеняк би завел сина си на този концерт?!
47
0
 
18
 
! Отговори
vlady преди 8 години
До --------------Напиването не е оправдание. Примерно Hypocrisy вечерта преди записа на DVD бяха пияни-заляни, но надминаха студийните си записи на концерта.
46
0
 
6
 
! Отговори
Ивана преди 8 години
Концерт разочарование. Точно - " Царят е гол ". И обидни за мен хвалебствени статии от медиите, които принизяват вкуса ни и слуха ни. Бяхме там и слушахме и бяхме на концерт на любим изпълнител, но това, че той не може да пее на живо и грачи няма как да го скриете. Купон - да, но предизвикан от вида на музиката и добрите беквокали и от почитателки, които са там за да го зърнат, а не да слушат, но все пак това е концерт.
45
0
 
8
 
! Отговори
RID преди 8 години
Имаше една приказка на Андерсен "Новите дрехи на царя", в която едно дете с искреността си казва голата истина, че царят е гол. Мисля, че тази приказка важи в пълна сила и за "краля" Енрике. Толкова разочарована не съм била никога... Това не беше концерт, а шоу без пеене. Мисля, че всички меломани бяха разочаровани. Не може да закъснееш 2 часа, след това да пееш фалшиво, песните ти да ги пеят бек-вокалите, за да те прекрият и да разчиташ, че публиката няма да забележи, припявайки си "влюбено"...
44
2
 
8
 
! Отговори
Nobody преди 8 години
Мирсим. По-добре Веселин Маринов.
43
0
 
4
 
! Отговори
Разочарован преди 8 години
Искам и да попитам организаторите, абе хора на ВИП-зоната какво и беше ВИП. За това ли хората са платиха 159лв. (Не съм никакъв ВИП или известна личност). Просто жена ми като негов фен закупи най-уж доброто но уви. Българска работа.
42
0
 
11
 
! Отговори
Разочарован преди 8 години
Съпругата ми е фенка на Енрике, аз го харесвам но чак фен немога де се нарека но щом тя каза повече на концерти на изпълнители на който съм фен аз няма да отида!!! Супер голямо разочарование, според мен Енрике със сигурност беше най-малко напушен и пиян. Супер неадекватно държане, лежане по сцената,забравя да пее когато трябва, бие си с палките по барабана а плейбека си върви, УЖАС. Само мога да кажа че вокалистите му се справиха много по добре от него.
41
0
 
12
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Какво пеене очаквахте пък вие точно от Енрике Иглесиас? Та той и като е в кондиция не може да пее... Едно е студиен запис, друго е на живо, там си личи кой колко пее. Тоя е като нашия граф, ни повече, ни по-малко, толкова си може.
40
0
 
18
 
! Отговори
fen преди 8 години
Абе тоя дрогиран ли беше? Ако не - нямам логично обяснение за неадекватното държане, за пеене няма как и дума да става, песента си върви на плейбек, той си обикаля сцената, а когато започне да пее - фалшиво.Харесвах го преди, но много се разочаровах - най-гадния концерт, на който съм бил...
39
1
 
13
 
! Отговори
----------- преди 8 години
42, ООО, Влади, Цеца ли каза? ТИ ходил ли си на ЦЕЦА? ДВА ЧАСА НОН СТОП ПЕЕНЕ! ПЕЕЕНЕ братко! СРУТИ залата! Чудех се къде и как си поема въздух! Не спря да си почине изобщо! Истински професионалист! Зае?и ти какви са песните й, може да не ти харесват, обаче за гласът й ни думичка не може да кажеш! Велика!
38
1
 
11
 
! Отговори
пиф преди 8 години
До Даниелшоу на дрогиран наркоман...
37
2
 
27
 
! Отговори
аз преди 8 години
До Strikerконцертът беше какъв....Приличен казваш !?!?!А ти беше ли там . защото аз и семейството ми бяхме там . дадохме 260 лева за билети .И сме ходили на хиляди концерти досега . Последният концерт на който присъствахме беше на Хосе Карерас на 03 декември в НДК , преди това - през септември - на Ерос Рамацоти ...Това , вчерашното не беше концерт - това беше ПОДИГРАВКА С БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И да , аз определено не се кефих...дори и след извинението на Енрике на български език...
36
26
 
3
 
! Отговори
На баба ви хвърчилот преди 8 години
Ако влагахте толкова енергия в нещо ползотворно, вместо да плюете по изпълнител, който си е направил труда да ви забавлява в тая мизерна държавица пълна с ***, можеше и да стане нещо от тоя злобничък народец' ей за тва ни нямат за хора никъде по света.... И заслужаваме никой да не ни се извинява на родния език, понеже е закъснял, а изобщо да не беше излизал да пее.... При всеки случай ще бъде жестоко оплют от "разбирачите"
35
8
 
3
 
! Отговори
Striker преди 8 години
Концертът беше приличен, но за пореден път не мога да разбера, до кога ще провалят такива събития в това недоразумение, нарчено зала армеец? Един от най-зле проектираните и изпълнени обекти в България през последните 10-15 години.
34
11
 
6
 
! Отговори
Влади преди 8 години
Мързелаците по цял ден преглеждат статии и се чудят кой да хейтнат!!!!!!! Много сте злобни хорааааа и ограничени! Дай им Цеца и цаца с бира на селския български манталитет и да плющят коментари под тъпанарските статии
33
24
 
5
 
! Отговори
Кака преди 8 години
Уникален концерт, уникален Енрике, уникални музиканти!!! За пореден път простия българин опорочи всичко с *** си коментари!! Хванете се на работа, да изкарате д труд някой лев и да си купите някой път билет зс подобно шоу! Ще се култивирате малко и ще видите, че освен елементарните ви физиологични нужди има и друг свят!Модерен, интересен и различен! Каквато ви е политическата култура, такава ви е и музикалната! Излагате се!
32
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименИ кво кат ние дошъл на крака???????????????????????????????? Да не би това да е достатъчен факт за да ни прави на маймуни? Ей тва е българина - без грам самоуважение!!!! Като сме си платили за концерт, да пее - ДА ПЕЕ!!!!! Не да се търкаля по сцената! Ако си беше изпял песните както трябва от начало до край , нямаше да има нито един недоволен!!!!!!!!!!!!!!
31
29
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не стига че ви е дошъл на крака и пак плюете. Това на българина няма угодия.
30
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Даниел :D :D :D Откачиха само фенките на възраст между 12-16, което за тях е нормално. Да, шоу имаше, но пеене нямаше!