Поли Генова ще ни представя на "Евровизия"

Тази година няма да има конкурс за избор на песен
19 фев 2016 10:35, Александър Попов
49
Поли Генова ще ни представя на "Евровизия"
Снимка: БНТ

Поли Генова ще представи страната ни на тазгодишното издание на "Евровизия" в Стокхолм. Тя ще излезе за втори път на сцената на песенния конкурс, след като през 2011 година участва с песента "На инат" в Дюселдорф.

"Поли Генова вече има широка международна популярност. Тя е известна сред феновете на "Евровизия" от години, а за блестящото й представяне като водещ на Детската Евровизия 2015, получи висока оценка. Да не забравяме, че в края на миналата година Поли Генова спечели наградата Eurostar Awards на интернет платформата „Ойко таймс". Това са доста сериозни аргументи, които бяха взети предвид при избора й да представи отново България на престижната сцена на Евровизия", заяви делегираният продуцент "Специални проекти" в БНТ Йоана Левиева – Сойър.

Песента, с която Поли Генова ще участва, в момента се подготвя с продуцентското участие на БНТ и на утвърдени професионалисти от България и от чужбина. Поради финансови ограничения, тази година обществената медия няма да организира национална селекция за избор на песен.

"На късен етап потвърдихме пред Европейския съюз за радио и телевизия, че ще участваме в тазгодишното издание на Евровизия. Когато взехме това решение, вече беше факт добрата позиция на БНТ като домакин и организатор на Детската Евровизия. Затова смятаме, че шансовете на Поли Генова са големи. Всички членове на EBU имат правото сами да преценят по какъв начин ще бъде избран изпълнителят и неговата песен", допълни още Левиева.

61-вото издание на международния форум ще се проведе между 9 и 14 май в шведската столица Стокхолм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: ЕвровизияПоли Генова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
развигор попов преди 8 години
начи, македония може да си намери Проески да пее на евровизия, сръбете да пратат желко, а ние пращаме човека праз и мис пиги да си пишат у цевето че са одили на конк0рс. малко като с националния по "футбол" дето чичови и вуйчови инвалиди напраиха трансфери по чужбина...така де пост-соц. те пак са тук.
43
0
 
1
 
! Отговори
онз преди 8 години
До Анонимен44е, па лорди и енсиферум са едни скандинавски естрададжии. такива шлагери буфкат че ако ти свират на сватбата ше си скинеш ризата.
42
0
 
3
 
! Отговори
ДНД преди 8 години
Интересно, кой плаща за да я пробутва напред?
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И най-грозната жена с дълга коса е по-женствена от тази .Жените с частично или изцяло бръснати глави са отврат!
40
0
 
10
 
! Отговори
diavolcheto преди 8 години
"...Поли Генова вече има широка международна популярност...".Извинете, но с какво?С награда от престижен международен конкурс? С международен хит?Нищо лично, но има доста млади и изключително талантливи певци, които да представят България!Но...нямат необходимите връзки, нали?
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Евровизия е некъм измислен конкурс за естрада. Какво толкова се пените - Поли е симпатяга и може да пее.
38
0
 
7
 
! Отговори
Олеле.... преди 8 години
"Поли Генова вече има широка международнапопулярност. Тя е известна сред феновете на"Евровизия" от години, а за блестящото йпредставяне като водещ на Детската Евровизия2015, получи висока оценка. Да не забравяме, че вкрая на миналата година Поли Генова спечелинаградата Eurostar Awards на интернет платформатаОйко таймс". Това са доста сериозни аргументи,които бяха взети предвид при избора й да...."___________________________що за аргументи са това?!!! Кой си ги изсмука от пръстите!? "Блестящо" представяне на Детската Евровизияс френетично пищене и лоша имитация на изтърк
37
1
 
9
 
! Отговори
11 преди 8 години
Кво, кво? Кво казахте? Известна? Професионалисти? Ай стига ве!
36
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
лисбийките отново на конкурс.евала.
35
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това не е ли ТРЕТОТО участие на тъпата некадърна амеба?
34
4
 
18
 
! Отговори
Драфт преди 8 години
Тая има яки връзки като гледам как я бутат на всякъде, а е пълна некадърница.
33
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
E какво и е на Преслава ? Нали имаше гласуване и Преслава спечели ?
32
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и сегашното ни участие в тоя измислен конкурс ще е "на инат", както и в предишното участие на перхидролената Поли , а както и във всичките ни други участия. Целта е шепа хрантутници от БНТ, начело с Драго Чая, да си оправдаят огромните хонорари и екскурзиите из Европа
31
0
 
23
 
! Отговори
пак връзкарство преди 8 години
Поли Генова? И без конкурс? С широка международна известност? Хора , шегувате ли се? Тя не блести с особени певчески възможности! Заради това , че беше водеща ли правите този реверанс??
30
0
 
5
 
! Отговори
Ханко Брат преди 8 години
До Petrovили си лягат с който трябва. в *** думите на гоце делчев вече звучат като "политика се праи ... со дупе"
29
0
 
11
 
! Отговори
onz преди 8 години
пост-социалистическа идилия:назначени бизнесмени, назначени управници, назначени "творци", назначени изпълнители. да ви е честито !
28
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредният провал на Евровизията. Само пари трошат за глупости.
27
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо лично към нея, но няма особено впечатляващи гласови данни, ама ако цялата история е до 20к лв. - да ходи, в сравнени с парите дето се харчеха за разни конкурси...
26
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поли Генова - на инат назначена за постоянен представител на България в Евровизия.
25
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пуснете Джорджано, и той ще има същият успех, но поне ще повиши интереса към конкурса.