Culture Beat идват за "Обичам 90-те"

Концертът е на 11 юни в София
11 мар 2016 09:44, Александър Попов
3
Culture Beat идват за "Обичам 90-те"
Снимка: Коко Ейджънси

Всички фенове на "Обичам 90-те" все още могат да си закупят промо билети за събитието, които организаторите пуснаха по повод 8-ми март. В рамките на цялата седмица  може да зарадвате приятелите си, а и вас самите, с пропуски за предстоящото юбилейно издание на концерта, което ще се състои на 11 юни в София.

Билетите са в наличност само в системата на Ticket Logic и са в следните ценови категории - VIP билет за трима на цена от 150 лева и групов стандартен билет за трима на стойност 90 лева.

Организаторите Coco Agency и Радио Energy не спират с изненадите до тук.

Вече в афиша има нов изпълнител, който ще се присъедини към досега обявените артисти - La Bouche, Fun Factory и C-Block.

Culture Beat feat. Tania Evans ще са част от програмата на концерта. Tania Evans ще изпълни най-големите хитове на групата както и хитове от соловата си кариера. На сцената към нея ще се присъедини и рап изпълнителя Krayzee, който през 90-те се изявява заедно с друга легенда на евро денс музиката - C. C. Catch.

Немският музикален денс проект Culture Beat е формиран през 1989 г. от Торстен Фенслоу. Характерното за формацията е, че през годините неколкократно сменя състава си, а комерсиалния си успех достигат през 1993 г. с хитовата песен "Mr. Vain" с вокалите на Tania Evans и рапъра Jay Suprem.

Сигълът застава на първа позиция в 13 страни, сред които за Германия, Обединеното Кралство и Франция. Също толкова успешен се оказва и следващият им албум "Serenity", от който остават хитове като "Got To Get It" и "Anything". Музикалните критици определят албума "Serenity" като ключов момент от историята на денс музиката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Обичам 90-теCulture Beat
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
20
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Зимният дворец на спорта
1
0
 
27
 
! Отговори
Жоро преди 8 години
да бяхте написали и къде ще се състои ли...