Рафи пусна ново парче, вижте "Намери ме"

Певецът се продуцира сам
20 мар 2016 12:37, Александър Попов
17
Рафи пусна ново парче, вижте "Намери ме"
Снимка: Булфото, архив

Първият победител в X Factor - Рафи Богосян, представи новото си парче, което е озаглавено "Намери ме".

Музиката и текстът са дело на Владимир Михайлов, а аранжимента на Борислав Бояджиев и Румен Бояджиев-Джуниър.

Любопитното е, че това е първата официална песен и клип, на която Рафи си е продуцент. След като спечели музикалното шоу той подписа договор с "Вирджиния рекърдс", но след изтичането му реши да се справя сам.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Рафи, не следя твоите песни, НО... днес ми се случи да чуя тази. Поздравления!!! Рядко слагам клипове и песни в личната си колекция, но тази твоя песен ще я добавя. Много е добра. Тексът е хубав, клипът е хубав, ХОРАТА са хубави... БРАВО!!! Обърнато е внимание на много детайли. Харесва ми много... и едно последно нещо - негативните коментари (които винаги ще има) ги считай за 100%тов комлимент към теб от НЕможещите. Това е техният начин да те похвалят ;-)
13
2
 
10
 
! Отговори
ми... преди 8 години
Предпочитам да изслушам за пореден път Бяла тишина или коя и да е друга песен на Георги Минчев отколкото съвременните бози.
12
6
 
7
 
! Отговори
Марко преди 8 години
Песента е добра, музиката е барната, текстът, всичко като че ли е наред, а .....не ме грабва...Трудно е да определя защо така я възприемам, но една причина е очевидна: този мазник, който се опитва да изпее добрата песен, не е в състояние да изрази нищо друго, освен мазно самодоволство тип "м'чи пак мъ давът по телевизуръъъъъ". Олиото и захарният сироп идват малко вповече. В киреча!
11
7
 
4
 
! Отговори
трафи преди 8 години
Рафи е "гоуем", баце..........хахаха...............
10
4
 
5
 
! Отговори
ok преди 8 години
Едно директно купуване на правата за официален кавър по I Believe I Can Fly на R Kelly може би щеше да е по-добра идея. Иначе, адмирации за положените усилия и най-вече за решението за бягство от Армутлиева. Резкия скок в прическата в стил ранния Майкъл Джаксън към късния Луис Хамилтън е леко стряскащ, но като цяло - похвално. Давай, Рафи - можеш повече.
9
3
 
17
 
! Отговори
честит преди 8 години
2 пъти се опитвам да я излушам цялата и все не успявам. Песента му е толкова провлачена, че не мога да разбера къде точно е припева...
8
8
 
25
 
! Отговори
честит преди 8 години
арменчето с рунтавите вежди е символ на новите "артисти и артистки, певци и певачки " у България. Казвам ги заедно-защото в БГ всеки артист пее и всеки певец играе в театър, кино и прочие.Повечето от тях са на принцип "ми аз съм .ба ти пича, България не ме обича, не ми разбирате таланта щот сте прости". Опитват се с превзет позитивизъм и нахластво да си осигурят лесен животец по гръб, като само припяват по заведения, музикални награди и реклами. РАФИ, БЕЗДАРЕН СИ. СКРИЙ СЕ, ДРАЗНИШ !!!!
7
6
 
21
 
! Отговори
mars преди 8 години
В интерес на истината е много е зле!
6
3
 
26
 
! Отговори
Патриот преди 8 години
Аз бих продуцирал Рафи ,ако обещае да престане да се занимава с музика!
5
4
 
21
 
! Отговори
ss преди 8 години
Не моа го гледам тоа
4
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не става
3
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега ще.пее по кръчмите по лесно.три минутната му слава свърши след време ще мазват къв е тоя рафи като.другите дето им забравих вече имената коеъо си е.доказателство за славата им
2
6
 
33
 
! Отговори
nz преди 8 години
Боза !Поредното доказателство ,че печелейки някое музикално шоу ,освен да си намериш по-лесно работа в пиано бар нищо друго няма да ти се случи.
1
10
 
8
 
! Отговори
LA преди 8 години
Тука е голям хит всяко парче на Рафи.