Ето я песента на Поли Генова за Евровизия

Във видеото има кадри от "Под прикритие"
Обновена: 22 мар 2016 09:26 | 22 мар 2016 09:05, Александър Попов
76
Ето я песента на Поли Генова за Евровизия
Снимка: Булфото

БНТ представи клипа на песента на Поли Генова "If love was a crime", с която тя ще представи страната ни на конкурса Евровизия през май. Надпреварата ще се проведе в Стокхолм, Швеция.

Във видеото към песента са използвани и кадри от сериала "Под прикритие", другия мащабен проект на националната телевизия.

Поли изпълни песента и по време на премиерата на последния сезон на "Под прикритие" в НДК в неделя.

"If love was a crime" е дело на композиторите и музикални продуценти Борислав Миланов, Себастиан Арман и Йоаким Бо Персон, а в изпълнението на музиката се включва и Теодосий Спасов.

Поли Генова бе избрана да участва на Евровизия от комисия от музиканти без конкурс, което предизвика недоволството на доста нейни колеги. Това ще бъде нейна втора изява в европейския музикален форум.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още по темата: ЕвровизияПоли Генова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
0
 
! Отговори
Янкул преди 7 години
Според 24 Часа.bg американците вещаели място в челната тройка на тази песен и певица.Уж "Евро"-визия, но май Големият батко оттатък голямата вода решава кой да спечели според до колко се е претопил в новата "култура" която се налага отвън.
70
0
 
1
 
! Отговори
николета преди 7 години
Много е готина песента Браво на Поли
69
0
 
10
 
! Отговори
знаещ преди 8 години
До Анонимен 67 а ти на какъв език искаш да се пее на международен конкурс английския е най-разпространения международен език щом германците го преглътнаха този факт и пеят вече на английскиайде стига с тоя български български се гово ри само в ***
68
4
 
6
 
! Отговори
Ум царува, ум робува преди 8 години
Като ви чета коментарите (и хейта), се благодаря, че този път се мина без вот на публиката.. защото, уважаеми "съкварталци", тази година ще си имаме песен на финал, че даже и в петицата..а защо не и победител. Щяхте да разберете защо казвам това, ако бяхте се напънали малко да прочетете и чуете реакциите за нашата песен извън България. Айде със здраве, ще си говорим на 15-ти май.
67
10
 
19
 
! Отговори
омръзна ми! преди 8 години
Докога България ще се представа с посредственост пред света?
66
18
 
15
 
! Отговори
Лили преди 8 години
Наистина отвратителна безлична песен и не грабва с нищо емоциите ! Тя изговаря "ЛюбоФта ", за да е в съзвучие с английския и в началото аз с самата не разпознах българския "под прикритие" в песента!! Ахаха Песента е динамична, но страшно монотонна и сива, няма мелодика, която е типична за песните от Евровизия. По-скоро звучи като ъндърграунд или индийски саундтрак от Боливуд: )И това черно-бяло видео.... не, мерси. Трябваше да ни представи Христиана Лоизу с нейния красив глас!
65
17
 
21
 
! Отговори
Ралица преди 8 години
Много зле е и песента и певицата! За мен всичките участия на тази певица без изключение са пълен провал. Да допълним че и външността на певицата не е добра. Накрая да кажем и за цялостното излъчване на П. Генова комбинирано с ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМОТО И САМОЧУВСТВИЕ И ТО НАПЪЛНО НЕПОДПЛАТЕНО! ЯВНО СЕ УСВОЯВАТ НЯКАКВИ ПАРИ И СЕ ДАВАТ НА НАШИ МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА САМО!
64
23
 
21
 
! Отговори
Scorp преди 8 години
Много готина и запомняща се песен. След Елица и Стунджи, не сме имали по добра. Пожелайте успех, вместо да се Тролите.
63
27
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как е възможно на английски да пееш по-разбираемо, отколкото на радния си език. Любофта....
62
29
 
3
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Песента е свежа, но с нищо не впечатлява. Успокоително е, че поне Поли може да пее. За такива конкурси можем да впечатлим само с изпълнение, близко до фолклора ни. Имаме си и безброй доказателства, включително и един успех и на Евровизия - Елица и Стунджи. Нищо против Поли Генова, смятам, че наистина може да пее, но има много други изпълнители, на които трябва да се даде шанс да ни представят пред света.
61
13
 
23
 
! Отговори
wasilew преди 8 години
Никаква поука от предишното и некадърно представяне! Явно някой стои зад гърба и.
60
11
 
22
 
! Отговори
ТОВА преди 8 години
СА СИ ПАРИ,ХВЪРЛЕНИ НА ВЯТЪРА.ВЯРА АНКОВА ДА ВЗЕМЕ А ГИ ПЛАТИ.ТЯ Я Е ИЗБРАЛА БЕЗ КОНКУРС,ЗАЩО ЛИ?!
59
1
 
20
 
! Отговори
Някоя преди 8 години
До ПрисмехулникПесента на Германия се казва _Ghost и е на английски езьик. Само за информация ;)
58
16
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пълна БОЗА.Няма с какво да те грабне нито за момент.И като чуя в една песен да се пее на повече от един език на момента я сменям.Това е възможно най-лошата проява на лош вкус и тъпотия от 90-те в чалгата.Вище ме мога да пея на няколко езика.Тъпо та тъпо.
57
16
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ми харесва много постно едно такова и виене като на вълк отначало.
56
6
 
5
 
! Отговори
off преди 8 години
Е как птредставя престъпноста в БГ типична българска индентичност
55
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като песен е хубава песен. Но като песен ,представяща нашата български идентичност, нещо не ми се вързва.
54
9
 
16
 
! Отговори
факт преди 8 години
Под прикритие,Боже хора вие не сте наред.ЕС се тресе от тероризъм под прикритие права на човека и мулти култи ,а вие мислите за мафиоти .Това е смешно Дано е последната Евроглупост.
53
28
 
17
 
! Отговори
Присмехулник преди 8 години
Само не мога да се сетя тази "песен" какво общо има с БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК !?!?!?!?! Немците пеят на Немски ! Руснаците на Руски! Поляците на Полски ! и.т.н.т. Само травеститите пеят на Англииски /есперенто / някакъв не съществуващ език ,смесица от Френски и Немски V
52
36
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
супер песничка, ще върви цяло лято по морето..