Поли Генова: Наслаждавам се на момента!

С общи усилия всичко е възможно, доволна е певицата
13 май 2016 15:07, Александър Попов
11
Поли Генова: Наслаждавам се на момента!
Снимка: БТА

Поли Генова се класира за финала на Евровизия 2016 с песента "If love was a crime". Това стана ясно късно снощи след втория полуфинал на тазгодишния песенен конкурс.

В оспорвана конкуренция с представители на още 17 страни, тя успя да се пребори за място в големия финал, който ще се проведе тази събота от 22:00 българско време и отново ще бъде излъчен на живо по БНТ 1 и БНТ HD.

Още по темата

"Изключително съм щастлива. Успяхме да покажем, че с общи усилия всичко е възможно. Искам преди всичко да благодаря на екипа зад мен, който ме подкрепя и дава най-доброто от себе си. Сега ни предстои финал и искаме да се насладим на момента, заедно с всички българи. Зад мен стоят милиони българи, отговорна съм пред тях", заяви развълнуваната Поли Генова минути, след като беше обявено класирането.

Тя изпраща България на финал на Евровизия за втори път в историята на нашето участие в конкурса.

Първият път, в който страната ни постигна този успех, беше през 2007 година, когато Елица Тодорова и Стоян Янкулов (Стунджи) ни класираха на 5-то място. 

Според регламента на Европейския съюз за радио и телевизия (EBU), на финала Поли Генова може да бъде подкрепена от всички държави, които участват в конкурса, без България. Тя ще пее утре вечер под номер 8.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: ЕвровизияПоли Генова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
19
 
! Отговори
SAsi преди 7 години
Песента е потенциален победител според букмейкарите. И наистина имаме шанс. На фона на всички други песни, нашата е супер танцувална, запомнящя се и носи настроение. А Евровизия не е конкурс за умрели песни. Важно е песента да те накара да се усмихнеш, да си я затананикаш, и да ти се прииска да я чуеш отново. Мисля, че с If love was a crime им се е получило точно това, в десятката. Браво, Поли :)
7
1
 
20
 
! Отговори
някой преди 7 години
Чудесен спектакъл ни представиха Поли и нейният екип,успех !
6
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Успех на Поли в събота съмнявам се да спечелим поради политически причини но 5 на Евровизия за България ще е голямо постижение.Но дано чудото за България се случи в събота.
5
18
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поли е добра певица, обаче за съжаление песента е доста ***.
4
3
 
29
 
! Отговори
жижо преди 7 години
Ооо дай ми любовтаа! Цял ден си я тананикам....:), а сигурно и доста европейци, като гледам коментарите в ю.туб. Браво на Поли! Най-хубавата песен тази година! They will never break us down! Go, Поли, Go!
3
4
 
37
 
! Отговори
Браво преди 7 години
Екстра беше Поли! Супер си! Ама не се надявай на много, че извратеняците от Европа ще си харесат някоя дебелана, някой *** или некрофил и за него ще гласуват. Нормално е за тях.
2
3
 
47
 
! Отговори
Коректив преди 7 години
Браво, Поли!
1
3
 
65
 
! Отговори
Адмирации преди 7 години
Песента, с която България беше представена тази година на Евровизия, беше най-хубавата, която чух! Като ритъм и мелодия, втора като нея нямаше. Успех и на финала!