Руши отново на сцената след осемгодишна пауза

Концертът му ще е на 10 ноември в София
Обновена: 21 сеп 2016 14:51 | 21 сеп 2016 12:00, Александър Попов
3
Руши отново на сцената след осемгодишна пауза
Снимка: Терминал 1

За първи път от близо осем години българската публика ще има възможност да види отново Руши на живо на музикалната сцена.

Позабравеният изпълнител готви гонцерт на 10 ноември в клуб "Терминал 1" в столицата. Броят на билетите, пуснати в продажба, е силно ограничен. Специалното събитие е предвидено да се случи еднократно и е акцент в есенно-зимната програма на софийския клуб, съобщават организаторите.

Съвсем скоро се очаква информация и за лайв бандата, с която популярният автор и изпълнител ще излезе на сцената, както и за съпорт-акта.

През 2001 г. Руши дебютира с парчето "Всичко се връща". Следват 4 албума, над 10 сингъла с видеоклипове, награди. Активно се занимава с поп музика през следващите 7 години. Някои от най-известните му хит сингли са още "Il Ritmo Del Mio Cuore", "Ти беше" и "Хотел **".

След пoследния си, по-алтернативен албум, "Post Sleep" (2008), работи повече като актьор и режисьор. Завършва магистърска програма за късометражно кино в Ню Йорк, снима реклами, видеоклипове за други артисти, избират го за главна роля в игралния филм "Цветът на хамелеона". За ролята си на маниакалния псевдо-шпионин Батко Стаменов през 2013-а година Руши получава награда за "Най-добър актьор" от Българската филмова академия.

Следва покана за главна роля и в новия проект на режисьора Петър Попзлатев "Разруха", който предстои да излезе на екран. А в момента снима главна роля в нов филм – "Снимка с Юки" на режисьора Лъчезар Аврамов.

През цялото време не спира да работи и като автор на музикални проекти за други изпълнители. 

Билетите за концерта на 10 ноември вече се предлагат в мрежата на Eventim на цени от 15 лева на предварителна продажба, а в деня на концерта при наличие на пропуски ще се влиза срещу 20 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Руши
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кат гледам комментарите ще да е много известен тоя
1
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма ли кой да удУши...