"С едно крило" – новото видео на Орлин Павлов

Текстът на е Любо Киров и разказва вълнуваща любовна история
21 сеп 2016 17:45, Александър Попов
6
"С едно крило" – новото видео на Орлин Павлов
Снимка: PR

Орлин Павлов брилянтно съчетава двете си същности – на актьор и певец, в новия си видеоклип към песента "С едно крило". Тя е съчетание на модерен електронен бийт, китара (Ангел Дюлгеров), беквокали (Теодора Орешенска) и класическа щрайх секция, изпълнена от "Софийски солисти" и аранжирана от Румен Бояджиев-син.

Текстът на Любо Киров пък разказва вълнуваща любовна история.

Изпълнен с напрежение и емоции е и видеоклипът към парчето, който притежава достойнствата на късометражен филм. Кинематографичният сюжет проследява двойка влюбени в променена до неузнаваемост постапокалиптична София. Подобно на белезите, които оставя любовта, в паралелната вселена съжителстват разруха и красота, близост и отчаяние.

В главните роли на лентата се превъплъщават Орлин Павлов и Лина Роскин. А вълнуващият финал остава отворен за интерпретация. Режисьор на видеото е Любомир Печев, а оператор Петко Лунгов.

Официалната премиера на най-новия музикален проект на Орлин Павлов  "С едно крило" се състоя в Sofia Live Club и събра екипа, приятели, почитатели на певеца и журналисти.  Бурните аплодисменти след премиерната прожекция дойдоха от Йоана Драгнева и Ненчо Балабанов, Ники Илиев и Саня Борисова, Вяра Атова и Николай Бакалов, Мария Грънчарова, Джуджи, Богдан Томов, Рейчъл Роу, Мага и много други. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не можах да го изтрая и до половината.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Песента... няма да коментирам, че е субективно, не ми хареса :/. Клипа е добър, гледах го тоя Hayko Cepkin "Platonik", доста по-слаб е, пък и не е измислил постапокалиптичните реалности. Момичето е приятно.
1
0
 
16
 
! Отговори
факт преди 7 години
Посредствено и изтъркано!