Си Си Кеч, Сандра, Саманта Фокс... Кралиците на диското в София!

Първото издание на шоуто HITS ONLY е на 29 април 2017
36
Си Си Кеч, Сандра, Саманта Фокс... Кралиците на диското в София!
Снимка: Keen Acts

Три от най-големите диско звезди се събират в София. Иконите на евродиското от 80-те и 90-те Си Си Кеч, Сандра и Саманта Фокс ще се качат на една сцена в зала "Арена Армеец" на 29 април следващата година.

Светлини, ефекти и звезден блясък ще ни върнат в най-славните години на диското, когато всичко беше по-цветно, освободено и неподправено. Тогава танците продължаваха цяла нощ, а купонът никога не свършваше.

Си Си Кеч, Сандра и Саманта Фокс ще бъдат звездите на първия концерт на платформата HITS ONLY, която дава сцена на най-обичаните парчета от целия свят, от всевъзможни години и жанрове.

HITS ONLY не си поставя стилови граници, а следва един единствен принцип – хитове, хитове и пак хитове.

Си Си Кеч или Каролина Катерина Мюлер започва да пее още от дете. Големият ѝ пробив е през 1985 г., когато излиза дебютният ѝ сингъл I Can Lose My Heart Tonight. Следват 5 албума и 12 хита в топ 20. Незабравими остават още Cause You Are Young, Strangers By Night, Heartbreak Hotel и други. Открива я Дитер Болен от Modern Talking и съвместната им работа я изстрелва до върха.

Сандра също е една от най-големите световни диско звезди през 80-те и началото на 90-те. През този период всички знаят наизуст хитовете ѝ (I'll Never Be) Maria Magdalena, In the Heat of the Night, Everlasting Love, Secret Land, Hiroshima и Don't Be Aggressive. В пика на своята слава Sandra оставя далеч зад себе си в музикалните класации даже звезди от ранга на Мадона. Дискографията ѝ включва 16 албума, а малцина знаят, че тя е и един от гласовете в албумите на Енигма, проект на бившия й съпруг Майкъл Крету, продуцирал още Boney M, Milli Vanilli и Майк Олдфийлд.

Саманта Фокс е и актриса, еротичен модел, и дори талантлив автор на песни за други изпълнители. През 1986 г. музикалната ѝ кариера се изтрелва в орбитата с хита Touch Me (I Want Your Body), който става номер 1 в 17 държави, а тя се превръща в секссимвол за едно цяло поколение. През 1988 г. получава номинация за най-добра изпълнителка на наградите Brit. Фокс е и първата британска певица с три хита в американския топ 20.

Събитието се организира от Keen Acts. Билетите са в продажба от 11:00 часа днес, 6 декември, на касата на Арена Аремец, Български пощи и мрежата на Eventim.bg. Промоционалните билети са на цени от 35 и 45 лева, след изчерпването им цените ще са 50 и 60 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
14
 
! Отговори
ДО 20.... преди 7 години
Много ги разбираш нещата.....критик!!! Кой знае колко злобарки си направил на снимки от стрелбища на Саманта Фокс!Сега я плюеш.....неблагодарник!Момчетата от 70-80 години трябва на тая жена паметник да направим!!!
28
0
 
4
 
! Отговори
Грешите, не! преди 7 години
Бони М и Мили Ванили не ги продуцира Крету. По-скоро пробвайте с Франк Фариан - ГДР (Горна Диканя, радомирско)
27
0
 
26
 
! Отговори
80schild преди 7 години
до всички които приравнявате певиците с чалгата много сте зле - на времето, когато ги слушахме чалгата я нямаше.... и това беше хубавото диско което умря и после като дойде чалгата никой не си и спомни за това хубаво диско - ай сега ходетете се гръмнете
26
0
 
11
 
! Отговори
80schild преди 7 години
До 20ето ти я баба ти Саманта Фокс https://youtube/watch?v=NAHMTGpLpiYнафталин ли???! ако това е нафталин дай Боже такива нафталини наоколо :) и дай Боже да имаме тази енергия и тазни младостна тезти години :)
25
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Rechkoкой набор си? не си ли стрелял по мишени за тяхна картичка/снимка?
24
7
 
0
 
! Отговори
Rechko преди 7 години
До 22 А тези дори и не съм ги и чувал. Интересно как те се оказват парлаци а други дето и насън да те бутнат ще им кажеш имената са нафталинени!?
23
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За всеки влак си има пътници
22
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За всеки влак си има пътници
21
0
 
5
 
! Отговори
до 15 .... преди 7 години
До стрия икарусКоментар убиец ... !!!!
20
1
 
17
 
! Отговори
love 80's преди 7 години
Сандра ми е любима певица. Има страхтни песни и уникален лесно разпознаваем глас.Нямам търпение да я видя на живо.
19
24
 
4
 
! Отговори
20 преди 7 години
Сега вече тези концерти не са актуални, а ние изоставаме и от руснаците със светлинни години! През 80тте най -страхотната и качествена денс музика в Европа правеха трима продуценти от Англия: Сток, Айткен и Уотърман, които бяха цяло десетилетие на върха с хитовете които пишеха за Джейсън Донован и Кайли Миног, Брос, Рик Астли, Соня, Ким Уайлд, Дона Самър и т.н. Та някой от тях поканете, имат златни хитове. А не тези чалгаджийки, при това изровени от нафталина!
18
0
 
15
 
! Отговори
Ръкоделие преди 7 години
Сиси, Саманта, Сандра и Сабрина ...........................
17
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама това е подигравка с феновете на качествената денс музика! Тези трите са точно ЧАЛГАДЖИЙКИТЕ на диското през 80-тте!! Евтина визия, сладникави хитове еднодневки....тези са толкова далеч от музиката,колкото Земята от Луната! Не случайно ги харесваха шофьорите и чистачите. Аз тогава бях в 6 ти клас и не ги понасях, какво остава сега. Преди 10тина години в Москва се организираха подобни "носталгични" мега концерти със звезди на диското (Дискотека 80х)включ. със СС.Кеч, Модърн Токинг, Сандра, но и с много по-стойностни групи и певци.Гледах ги по руския Канал 1.Сега вече тези концерти не са ак
16
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малииииииии, бившите шофьори на Зил, Маз, КаМаз, Газ и Икарус започват още от ся да го дървят.
15
2
 
12
 
! Отговори
Диско форевър! преди 7 години
Едно време цялата ми студентската ми стая цялата беше в плакати на Си Си-то и Модерн Толкинк.
14
29
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе за какво са ни тия бабушляци? Да им гледаме увисналите месища. Представям си я Самантето!? Тя по онова време и бяха ..., а сега ?! Старостта не прощава никому!
13
6
 
4
 
! Отговори
бай хой преди 7 години
Освен шофьорите на концерта ще бъдат и чистачите, защото като новобранец в казармата имах стирка на името на тези три звезди.
12
0
 
44
 
! Отговори
стрия икарус преди 7 години
идиииии едно време имах плакат на саманта фокс и ми се беше изтрила линията на живота и на двете ръце от жулене
11
1
 
48
 
! Отговори
бай Рангел преди 7 години
В тази прекрасна компания ще ми липсва Сабрина Салерно( ..."бойс,бойс,бойс...!). И за сведение на невежата младеж - по онова време нямаше силикон, пък те си имаха всички съблазни по тялото.
10
1
 
16
 
! Отговори
чичо Гошо преди 7 години
И Камелия и Анелия и Дупелия ша станат бабки и тогава ша ги гледаш в Арена Армеец...