Стинг идва у нас, ще пее на 16 септември!

Синът му ще е специален гост на концерта в "Арена Армеец"
30 май 2017 09:45, Александър Попов
0
Стинг идва у нас, ще пее на 16 септември!
Снимка: СМЕ

Голямата звезда на световната сцена Стинг идва за концерт у нас. Той ще излезе на сцената на "Арена Армеец" на 16 септември, съобщиха организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис.

София е една от една от спирките в супер успешното турне 57th & 9th, промотиращо последния албум на гениалния музикант.

През февруари тази година Стинг стартира турнето в Северна и Южна Америка, Мексико и Европа, като всички концерти бяха разпродадени за отрицателно време.

"В сърцевината на това, което Стинг прави, е висш талант за писане на текстове, леещи се мелодии, дръзки ритми и изпълнени със смисъл текстове, предадени от музикален майстор, чието истинско постижение са изпълнения на възможно най-високо ниво. Това шоу заслужава почетен медал!", пише в своето ревю The Telegraph, Великобритания.

След огромния успех при старта на турнето, Sting ще превземе Азия и ще има участия на фестивали из Европа през лятото, а есента ще свири в избрани градове в Европа. За наша радост ще го видим и в София на 16 септември. Освен парчета от новия му албум, ще чуем и всички обичани хитове на британския гений.

Специален гост на концерта ще бъде неговия син Джо Съмнър. През последните пет години Джо гради успешна солова кариера, заедно с изявите си като лидер на рок бандата Fiction Plane. С акустичната си китарата той твори страхотни парчета, които покоряват рок феновете по цял свят. Джо признава, че влияние върху него са оказали както баша му и The Police, с които често е пътувал на турне, така и Snoop Dogg.

Билетите за концерта на Стинг ще бъдат на цени от 70 до 140 лева и могат да бъдат закупени в мрежите на Тикетпро и Иветним, както и онлайн на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg. Продажбата на билети стартира на 2 юни от 10:00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари