Лейди Гага слиза от сцената след световното си турне

Певицата искала да си отдъхне и да реши здравни проблеми
8
Лейди Гага слиза от сцената след световното си турне
Снимка: Reuters

Американската поп певица Лейди Гага оповести, че иска да направи пауза след края на световното си турне, за да обмисли някои неща и да отдъхне, съобщиха Асошиейтед прес и Франс прес.

"Ще направя пауза, но не знам колко дълга ще е тя", каза певицата на пресконференция в рамките на кинофестивала в Торонто, където се състоя световната премиера на посветения на нея биографичен документален филм "Gaga: Five Foot Two".

Лейди Гага временно ще преустанови кариерата си през декември, след края на световното й турне "Joanne", което носи названието на новия й албум и името на леля й по бащина линия. Леля й Джоан починала, когато Стефани била 19-годишна.

"Трябва да обмисля някои неща, да забавя темпото и да се заема с решаването на някои здравни проблеми - поясни певицата. - Това обаче не означава, че ще загърбя всички креативни проекти."

Лейди Гага наскоро отмени свой коннцерт в Монреал поради ларингит и респираторно заболяване. Тя се разболяла, след като пяла под дъжда в нюйоркския "Сити фийлд" миналата седмица.

Певицата няколко пъти е споменавала за борбата си с депресията, за хранителни проблеми и хронични болки през кариерата си. Лейди Гага е издала 5 албума и е спечелила много награди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Лейди Гага
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Ваню преди 6 години
До Гошу - бе ти си железен, знаш, че никога не мое да те барне тая болест, никога не си депресиран - шот немаш мангизи!
6
7
 
5
 
! Отговори
11 преди 6 години
Че тоя гущер кога се е качвал изобщо на сцена?
5
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лейди Гага е олицетворение, на катастрофата, на съвременната поп музика.
4
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много силна жена, една от живите легенди на времето! Дано се възстанови бързо, а и време й е вече за дете...Иначе не знам откъде взима тази енергия, тя е и много щедър и грижовен човек. Навремето когато феновете й окупираха хотелите и сградите където Лейди Гага отсядаше за концерти или интервюта, тя им пращаше цели камиони с пица, за да не стоят гладни, докато чакат !! Помага и на много талантливи деца, както и жертвите на насилие . Любимият ми цитат от нея е :Аз още от най - ранна възраст се чувствах звезда - от малка си бях предвзета! :)
3
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лайди Гарга
2
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Депресията е подарък от дявола за неговите верни слуги, каквато е лейдито
1
10
 
7
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Депресията идва с парите, колкото и невероятно да звучи