С питка и сол: Веси Бонева с патриотична промоция

Вижте новия й клип към песента "Елате си"
18 окт 2017 11:00, Александър Попов
18

Веси Бонева представи с нестандартна промоция с патриотични нотки видео-премиерата на песента "Елате си". Гостите бяха посрещани с питка и сол. Тя бе в ръцете на Петя - облечена в тракийска носия, а Сашо, пременен в северняшка, изкуши присъстващите с вариация на коктейл от автентична родна ракия, в компанията на доматен сок.

Своите комплименти към младата певица изказаха Боби Ваклинов, Ваня Джаферович с дъщеря си Леа, Гери Дончева, Нора Караиванова пристигна в компанията на Маги Джанаварова.

Весела Бонева благодари на всички, участвали в патриотичния проект, но най-емоционални бяха благодарностите към баща й Николай и дуетната й половинка Светлин Къслев – автор на музиката и аранжимента на песента.

Музикантите призоваха всички българи, които живеят извън родината да се завърнат тук, където ги чакат близки и приятели, семейство и дом.

Талантливата Веси Бонева представи Александър Корабов – Bate Sa, чийто текст "удря" в сърцето, а музиката и аранжимента на най-новия проект на Star Light records трогнаха сърцата на всички присъстващи. Гайдарят Стойо Стоев наелектризира атмосферата с изпълнението си, а Павлин Иванов – Bashmotion обра овациите за видеото.

Лентата пресъздава кадри от Родопите и е реализирана със специалната подкрепа на община Чепеларе и кмета на с. Проглед, Марио Куцинов, който специално пристигна за видео-премиерата заедно с невръстния си син.

Мястото, на което е заснето видеото е заредено с магнетичната сила на Православния кръст, където се слива божественото с реалното, там, където е силата, която вдъхва кураж на хиляди хора, усетили вълшебната му мощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма пък!
16
1
 
0
 
! Отговори
,,свестни сте,, преди 6 години
и за тази се пише като бивши от журналистки без ,,джуки,,
15
1
 
1
 
! Отговори
затова преди 6 години
дори не ме трогва за кауза лъжлива от непатриоти фалшиво звучи ,,елате си,, за кво да плащат дълговете на крадците ли откраднатите пенсионни не е за друго
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За какво да се връщат, жена ми работи 25 години в държавната администрация и е с висше образование, и получава на месец толкова, колкото единия ми син взема за да чисти масите в кръчмата сряда, петък и събота от 22 часа до 04 часа. /Не му трябва квалификация, няма нужда от специални умения, не го тормозят с извънреден труд, Не му крещи работодателя/. Ама друго си е да си си тука и да се чудиш как да вържеш двата края с 600-700 лева заплата месечно.
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще си дойда, ама само лятото на почивка.Може и като се пенсионирам.
12
0
 
1
 
! Отговори
Marie Claire преди 6 години
На мен ми хареса. Единственото, което ми звучи странно, е тонът, а който пее - все едно се кара "ЕЛАТЕ СИ, ЕЛАТЕ СИ" .. не се връзва как е аранжирано с емоцията, която трябва да предизвиква..
11
0
 
1
 
! Отговори
Румена войвода преди 6 години
До РуменА? И какво трябваше да означава това? Ха Ха Ха като една от екипа, ми е много интересно г-н ***?!
10
1
 
6
 
! Отговори
Петко преди 6 години
Браво на Веси! Адмирирам позицията й! Ехх ако повече хора бяха с такава нагласа, като песента на Богдана Карадочева - Дано, даноооо! И недейте да плюете мишоци, защото ще се молите един ден вашите деца да слушат песни като тази на Веси, а не като на Сузанита и Никол някаква беше... сега кажете нещо за това, а?!
9
1
 
5
 
! Отговори
Надя преди 6 години
От всички коментари по-долу, не видях нито един окуражаващ, нито един с позитивна нагласа. Няма как нещата да се получат нито в България, нито в ЕС и дори целия свят /ако бъдем глобалисти/. Защо човеците продължават да избират негативното? И какво не ви хареса в клипа на Веси? Тя не показва джуки и ***, тя ви показва природа, и какво е на село при баба и дядо! Ако сте и приятели във ФБ ще видите и действителни нейни снимки на селото й при нейната баба! Респект Веси и продължавай да се бориш!
8
1
 
1
 
! Отговори
niki преди 6 години
Kлипа можеше да е една идея по-оригинален... а башмоушъна научи ли се да не чупи снимачната техника и да не проваля колегите си
7
0
 
4
 
! Отговори
Румен преди 6 години
ха ха хапак едни хора взеха едни пари за...нищо,рекламна кампания без ефект...гледайте филма Север Юг
6
0
 
5
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 6 години
обичам си родината но не мога да се върна.нищо не направиха политиците ни за да се върна само едни обещания .което се отказаха най културно от своите обещания . получихме отговор лъжи измами насилство и корупция.не с песен да ни върнете а със дела
5
1
 
11
 
! Отговори
До преди 6 години
Обясни на един млад човек,на когото предлагат заплата 500- 700лв.,че нещата се подобряват.И искаш да чака ?Какво да чака? Да минат още 20-30години и да остарее?Аха - хваща си багажа и заминаво там където не трябва да чака.Жалко е но е така. А да се върна тук човек за такава заплата е направо фантастика.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Веси, д абеше направила едно видео как ти живееш на село. Тогава повече хора биха се върнали по селата може би
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добър напън, но...НО.Да беше поканила и Доган и Пеевски, заедно с Цв.Цв. и да ги питат, дали първо ще пуснат държавата от пипалата си.Иначе, хората, които са навън, много добре знаят защо са заминали.И подобни събития едва ли ще променят мнението им.
2
10
 
3
 
! Отговори
Nick преди 6 години
До АнонименКаквито и заплати да има, апатията и националния нихилизъм, които са възпитавани след 9.IX.1944 г. си казват думата. От една страна е икономиката, а от друга е емоцията, които задържат хората. В момента заплатите растат с добър темп. Работил съм и по морето, сега в София, като съм родом от вътрешността на страната. И там нещата се подобряват, вярно - по-малко пари се вземат, но ако всеки работоспособен работи, то семейството няма проблем с доходите.
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой да си дойде? Хората са от години навън,уредили са се ,децата им учат там и са почти чужденци.Никой няма да си остави постигнатото и да хукне насам. А и много от кретащите там няма да се върнат,къде от срам,къде с ясната мисъл,че и тук ще са така.Пък и да гледаме реално - имаме заминали за 28г. около 2 000 000.Ако се върнат къде ще работят? И те си го знаят. Трябва да се опитаме поне да спрем младите които тепърва ще заминават.Ама това не става с песнички.Трябват работа и добри заплати.