Мария Димова категорична: Евровизия е наша!

Младата певица ще бъде беквокалистка на Equinox
16 мар 2018 13:00, Александър Попов
36
Мария Димова категорична: Евровизия е наша!
Снимка: Гласът на България

"България най-накрая ще спечели "Евровизия". Тази година имаме уникален проект и хората ще го оценят. Божа работа е всичко". Това сподели пред "България Днес" певицата Мария Димова, която се включи към петимата изпълнители, които ще представят страната ни на музикалната надпревара.

Тя нашумя с участието си в "Гласът на България", където впечатли с изпълненията си в различни стилове, включително и фолклор.

Още по темата

България ще атакува първото място с песента "Bones", в изпълнение на група Equinox - Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл.

"Композиторът Борислав Миланов се свърза с мен и ме покани да бъда беквокалистка на Жана. Ще изпълнявам фолклорните мотиви. Няма да бъда на сцената, а зад нея - тоест няма да се виждам, но гласът ми ще се чува. Много съм развълнувана и нямам търпение да участваме. Това е предложение, което не се отказва и затова веднага се съгласих", сподели Димова.

"Песента ни е уникална, а изпълнителите са внимателно подбрани. Това е гаранция за представяне на световно ниво. За мен е чест и гордост, че съм част от всичко това", добави изпълнителката.

Тя разкри, че няма нищо случайно в живота - тя ще бъде в португалската столица Лисабон навръх рождения си ден (10 май).

"Родена съм на 10-и число в 10:10 ч.", заяви с усмивка Мария.

Букмейкърите отредиха 4-то място на българската песен, а досега във всички предварителни класации поставят песента ни в първата петица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дете-индиго ли е сънувала?
33
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОЩЕ МАЛКО И ЩЕ ВИДИМ ДАЛИ Е ВАША?
32
4
 
10
 
! Отговори
смях преди 6 години
хората с негативни коментари тук са толкова неподготвени и незнаещи, защо коментирате като не знаете (Англия щяла да спечели, да били изпратели весела песен, нямало да се класираме, на Беларус песента каква била) - колко злоба в малките ви нищожни животи. Затова сме на това ниво, защото нито един от вас няма вяра, защото толкова ви е блъскал живота в България, че сте забравили да имате едно малко национално самочувствие. Мъчно ми е за вас и малките ви души
31
6
 
18
 
! Отговори
Викс преди 6 години
Иска ми се в поне един слънчев ден да вляза в интернет и да не срещна нито един злобен български коментар. Ей така, да бъдем разбрани просто и да оценим труда на някой друг, нито повече, нито по-малко... Млада съм още, надявам се до края на живота ми поне веднъж да се случи.
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честито на Мария, прекрасно пее народни песни. Много добре ще се справи като беквокалистка на Жана.
29
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В песента няма нищо оригинално. Това си е една страндартна западноевропейска, фризирана песнювка, каквито те бълват със стотици...Само дето всеки втори коментар под клипа от чужденци е точно за открояващата се оригиналност на песента, която не прилича на никоя друга от конкурса и е прекалено качествена за него. Като знаеш стотици такива, напиши поне една, ама няма да се сетиш. Точно хармонията на стиловото многообразие в нея е уникална.
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАМПАНИЙНО, ИСТЕРИЧНО гласуване на българи от цяла Европа, каквото никоя държава не е прилагала...Пълни глу.пости. Първо, Кристиян беше на второ място в гласовете на журито. Гласовете на публиката само потвърдиха същия резултат. Второ, точно от държави с много българско население, точките на публиката за него бяха сравнително малко. От Германия само 4, ако не се лъжа.
27
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нещо жизнерадостно,позитивно, вдъхновяващо, светло, нещо близко до истинската концепция на Евровизия!Нещо което цялата публика ще пее и ще бъде като химн....И тогава миналата година защо спечели португалецът?...Запомнете :Ще спечели United Kingdom с песента The Storm!...Това е най-абсурдната прогноза изобщо (след може би Ирландия). Англичанката ще се забие след 20-то място, ако не и след 30-то. Абсолютно никакъв шанс.
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
едни пари да се вземат-защото той и Жана Б. са близки до Вирджиния рек, до Саня...Точно обратното, Вирджиния Рекърдс изхвърлиха Жана преди конкурса, или, както казаха, разделиха се по взаимно съгласие. Тя вече не е техен артист. Самите Вирджиния са участвали на конкурса, както се говори, с Дара, но тази година не са го спечелили. Така че това с връзките не минава. Според мен са избрали честно най-добрата песен.
25
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кудкудякащата дебелана от Израел...Няма да е тя. Песента е такава лигня, че на много хора ще им се догади. Освен това си е американски тип хит, а на Евровизия се цени по-европейския звук. Още повече, че когато една песен се води сигурен победител, журитата може да я порежат, за да се класират те, както стана с Италия миналата година. Четвъртата причина е изключитилно ниското качество на текста, който е толкова клиширан, че ме беше срам да го слушам. Рима boy-toy, пълен ужас.
24
9
 
0
 
! Отговори
АЛИЯ преди 6 години
Песента е добра. Клипа е ужасен.
23
11
 
3
 
! Отговори
Ко? Не! преди 6 години
Мисля, че ще бъде истинска подигравка ако спечелим с тази приспивна песен, при положение, че не спечелихме с толкова по-добри. Аз лично ще гласувам за Беларус,защото песента и изпълнителят са уникални. Има и други добри песни - Австрия,Хърватска,Латвия,Дания,Белгия. Израел и Швейцария са ми в топ 3.
22
3
 
4
 
! Отговори
Тя вярва преди 6 години
ли си?
21
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма де сме на първо място! Вярно, че изглежда съвсем логично да сме, впредвид спецификата на този конкурс за музикални и всякакви извращения, но тази година има по-достоен първенец - кудкудякащата дебелана от Израел...
20
10
 
14
 
! Отговори
sas преди 6 години
Внасяме си певци като хотелиер молдовски сервитьори :)
19
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ваша е когато си я купите :) Ама то пък някой е умрял за Евровизия, ако не е България да прави истерия всяка година, да мобилизира българите да гласуват и стоят пред телевизора , кой ще им прави печалбата на EBU ? Обаче с тази боза тая година и до финал няма да стигнете.
18
2
 
15
 
! Отговори
Гурбетчия преди 6 години
Нали знаете, че гласовете на българите в чужбина са много важни, защото не може да се гласува за песента от България.Така,че всичко е божа работа.
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия измамници с по две парчета виржиния рекордс ставали нещо лично предпочитам сони мюзик ми дали са живи още
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото всяка година идем донякъде
15
5
 
15
 
! Отговори
15 преди 6 години
- едни пари да се вземат-защото той и Жана Б. са близки до Вирджиния рек, до Саня..... Това си е техен бизнес! Хората обаче се умориха от депресивни и underground песни, затова ще гласуват този път за нещо жизнерадостно,позитивно, вдъхновяващо, светло, нещо близко до истинската концепция на Евровизия!Нещо което цялата публика ще пее и ще бъде като химн. Запомнете :Ще спечели United Kingdom с песента The Storm! Има всичко което е нужно да се превърне в хит. Букмейкърите не ги слушайте - те нямат нищо общо с резултатите на финала! И Салвадор Собрал никой не го слагаше в сметките м. г, но спечел