Михаела Филева обръща "Нова страница"

Певицата с втори самостоятелен албум и концерт на 29 май
Обновена: 23 май 2018 22:28 | 23 май 2018 22:15,
7
Михаела Филева обръща "Нова страница"
Снимка: Личен архив

Михаела Филева ще представи своя втори самостоятелен албум "Нова страница" с концерт. На сцената с нея ще бъдат и музикантите от нейния лайв бенд – Васил Крумов, Краси Тодоров и Васил Вутев.

Феновете за първи път ще чуят на живо новите парчета от албума, както и най-големите хитове на певицата. Михаела Филева ще отвори една красива "Нова страница" за своята музикална кариера с най-добрите песни от изминалата 2017 година, сред които няколко колаборации с хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’и Martz, плюс 6 чисто нови и неиздавани парчета.

Две от тях са с участието на Искрата и рапъра Exc. В албума на изпълнителката е отделено специално място за акустичната бонус част, която ще подари на слушателите едно много лично и душевно преживяване. 

Албумът бележи и нова страница за мобилната фотография. За първи път обложката и всички останали визии от CD-то са заснети изцяло с мобилен телефон – новия флагман Huawei P20 Pro, с неговата тройна Leica камера, във вещите ръце на фотографа Вера Гоцева – Lomovera.

В книжката на албума феновете ще открият и красив плакат на Михаела Филева, също заснет с него, както и всички текстове на песните от рилийза. Седмица преди премиерата старира ексклузивната предпродажба на албума с личен автограф от Михаела Филева, чрез онлайн магазина на www.montemusic.net.

На 29 май в Sofia Live Club гостите на събитието ще могат да вземат "Нова страница" на преференциална цена с отстъпка. Билети за концерта вече се продават в мрежата на Eventim на цена от 10 лв на предварителна продажба и 15 лв в деня на събитието, което ще е от 19 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
4
 
! Отговори
Чалгар преди 5 години
Много е пипната снимката. Прилича на пайнерка.
2
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на снимката си личи чи както е разтворила чатала бая страници ще обърне.
1
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Михаела Филева е една наистина кекси еро.тична мацка :(